lutfen okuyun !15 haftalık normal dogum yapmam gerektı.... :(

okuyunca çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin... çevredeki insanlar çok duyarsız insanın yarasına tuz basmakta başarılı çok insan var. inşallah allah gönlüne göre versin çevreni dinlememeni tavsiye ederim. tekrar geçmiş olsun

Benimde aynı durum oldu ilk gebeligimdi.23 nisan 2013... 25 haftalık iken konturole gittigimde kızım ölmüş ölelide 10 gün felan olmuş suni sancı ile 20 saat sonunda dogum yaptım.ufacıktı canım kızım benim mosmor olmuş kıyamam ben ona ya ben kimsenin olamdıgı bir odada tek başıma beklerken yan tarafta doğum yapan anneler dünyaya gözünü acan ve aglayan bebeklerin seslerini her duydugumda canımdan can aldılar sanki aglayan bebek benim ben rüyanın içindeyim bana getircek ümidi ile o geceyi gecirdim son 3 saat bagırman cıglıkların ama gelen yok yardım eden yok doğumu bekliyorsun zor gercekten çok zor kan pıhtılaşması dedi dr.6 ay sonra bebek düşünecekmişim...hergün igne olarak gebeligime devam edicekmişim
Rabbim kimseye yaşatmasın bizim yaşadıklarımızı inş ..herkese gecmiş olsun..

benim eltim 5.5 aylık bebegını normal dogumla dogurttular suyu bıtmıstı ölü dogdu. ve ben ölü halini gördüm hemşireden rica ettim gosterdı allahım bana bıle o kdr zor geldıkı allah sabır versın hereyı yerlı yerınde sapasaglam bı bebektı. erkekti. allah sizede sabır versin içine düştükten sonra bebek 2 aylık ta olsa 1 aylıkta olsa evlat acısı.

canım oncelıkle gecmıs olsun bnden senın gıbı aynı acıyı 5 ay once yasadım bebegımde 12 haftalıkken ense kalınlıgı cıktı doktor bu bebek sorunlu dedı akraba evlılıgı varmı dedıgınde dunyam basıma yıkıldı sankı down sendromu olabılrmıs doktoruma cıktı dırek boyle boyle dedıler oda dırek aldırmanı onerırım dedı o an nasıl cıktıgımı bılemedım hastaneden yıgıldım kaldım kımse umrmda olmadı bı kac ahastane gezdım hepsı aynı seylerı soyledı beklemeye basladık aılem esım dostum destek olamya calıstılar ama nafıle gecelrı uyuyamadım yuregım daraldı bogulcak gıbı oluyodum gunler sanıyeler bıle gecmıyodu ama o donem bebegımı aldırmama kararı aldım esımde destekcım oldu bve bebegımı ne olursa olsun dogurcaktım bı kac sonra tekrar gıtım kontrole bebegımde su toplamasıı var dedıler bı kac gun yasamaz dedıler bıde olmesını bekledım yavrumun karnımda cok zor gunlerdı cokksonra bbegım dedıkler gıbı bı hafta ıcınde öldü normal dogumla alındı yavrum bnden hala gozlerımın onunde canım yavrum cektıgım acılar sancılar bı yana yurek yangınım bi yana... gul kokulum benım cok ozluyorum onu cokk evlat acısı hıcbısye bnzemıyo rabbım kımseyı evladıyla sınamasın ınsalah yasadıklarımız tekrar yasatmaz rabbım ınsalahh

Okurken gözlerim doldu allah sabir versin bende 2.5 aylik bebegimi karnımda kalbi durmasi sonucj kaybettim simdi beklemedeyim 35 gun oldu bugun olsaydı tam bugun 16 haftalik olcakdi ve ilk bebegimdi simdi tekrardan hemen olsunistiyorum ama ayni seyleri yasamakdan korkuyorum

canım rabbım sabır versın ama tavsıyem bıraz daha bekle hıc yoktan ruhen toparlanırsın herseyı veren rabbım ıstesın hersey alahın ıznıyle olur dua edelım sadece olurmu casaretlı olalım

canım rabbım sabır versın ama tavsıyem bıraz daha bekle hıc yoktan ruhen toparlanırsın herseyı veren rabbım ıstesın hersey alahın ıznıyle olur dua edelım sadece olurmu casaretlı olalım
Hamile olan arkadaslarim var onlarla konusamiyorum onları gormemk icin disari bile cikamiyorum nasil gecicek boyle ya zamanda geçmiyo gunler gecmiyo sanki onun varligina o kadar alismistim ki simdi boslukdayim sanki ve hala adet olmadim bugun 35 gun oldu kurtaj olali

Canim cok gecmis olsun basin sagolsun. Cok aci yasadiklarin tahmin edebiliyorum ben 9 haftalik bebegimi kaybettim diye dunyam yikildi seni dusunemiyorum. Bu etrafimizdaki magazinseverler evet ne kadar dusuncesizler hak veriyorum sana. İnsallah rabbim bu acilarimizi unutturacak saglikli bebekleri hepimizin kucagina verir tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…