canım oncelıkle gecmıs olsun bnden senın gıbı aynı acıyı 5 ay once yasadım bebegımde 12 haftalıkken ense kalınlıgı cıktı doktor bu bebek sorunlu dedı akraba evlılıgı varmı dedıgınde dunyam basıma yıkıldı sankı down sendromu olabılrmıs doktoruma cıktı dırek boyle boyle dedıler oda dırek aldırmanı onerırım dedı o an nasıl cıktıgımı bılemedım hastaneden yıgıldım kaldım kımse umrmda olmadı bı kac ahastane gezdım hepsı aynı seylerı soyledı beklemeye basladık aılem esım dostum destek olamya calıstılar ama nafıle gecelrı uyuyamadım yuregım daraldı bogulcak gıbı oluyodum gunler sanıyeler bıle gecmıyodu ama o donem bebegımı aldırmama kararı aldım esımde destekcım oldu bve bebegımı ne olursa olsun dogurcaktım bı kac sonra tekrar gıtım kontrole bebegımde su toplamasıı var dedıler bı kac gun yasamaz dedıler bıde olmesını bekledım yavrumun karnımda cok zor gunlerdı cokk
sonra bbegım dedıkler gıbı bı hafta ıcınde öldü normal dogumla alındı yavrum bnden hala gozlerımın onunde canım yavrum cektıgım acılar sancılar bı yana yurek yangınım bi yana... gul kokulum benım cok ozluyorum onu cokk evlat acısı hıcbısye bnzemıyo rabbım kımseyı evladıyla sınamasın ınsalah yasadıklarımız tekrar yasatmaz rabbım ınsalahh