Hayırlı uğurlu olsun. Sitede sonradan kesesi görünen, sonradan kalp atısı görülen o kadar çok insan var ki. İçinizi ferah tutun bence. Biraz da sabırlı olun, doktora gitmek için acele etmeyin, 10 gün sonra falan gitmeye çalışın en erken. Zaten öncesinde gitseniz de yapılacak bir şey yok.Merhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Her iki türlü de baktı canım ama daha adetim den 2 gün geçmişti değer yüksek olduğu için görmek gerekir dedi anlamadım ki sizin hcg kaç olduğunda göründü acabaKarından ultrasonda benim de ilk gecikme yaşadığım haftada görülmedi, vajinal ultrasonda zar zor gördü keseyi. Siz nasıl baktırdınız? En son 6+3te gittim yine vajinal ultrasonda görebildi keseyi, ama hafta olarak 5+4 gibi dedi.
Teşekkür ederim yorumun için hcg değeri yüksek olduğu için şüphelendi doktorum o yüzden görmek gerekir kesmeyi diye pazartesi tekrar çağırdı bilmiyorum ki şaşırdım kaldımHayırlı uğurlu olsun. Sitede sonradan kesesi görünen, sonradan kalp atısı görülen o kadar çok insan var ki. İçinizi ferah tutun bence. Biraz da sabırlı olun, doktora gitmek için acele etmeyin, 10 gün sonra falan gitmeye çalışın en erken. Zaten öncesinde gitseniz de yapılacak bir şey yok.
Ben belki kayıplarımdan dolayı fazla sabırlıyım bu konuda. Pazartesi gitseniz kese görünmese kötü hissedeceksiniz belki haftaya gitseniz görünecek gayet güzel. Zaten 4+2 de gidilmesi bence çok erken, azıcık zaman vermek lazım. Erkenden söylenenlern faydası olmuyor ancak kafa karışıklığı ya da üzüntü yaratıyor.Teşekkür ederim yorumun için hcg değeri yüksek olduğu için şüphelendi doktorum o yüzden görmek gerekir kesmeyi diye pazartesi tekrar çağırdı bilmiyorum ki şaşırdım kaldım
Merhaba benim kesem de çok geç görünmüştü 12 binlerde doktor düzenli arttığı için hiç panikletmedi beni olabilir demişti ama benim ki boş gebelik oldu ama geç gözükmesiyle boş gebelikle alakası olduğunu sanmıyorum boş gebelik diye düşünmeyin öyle yaZdım diye . Dış gebelikten korkmuştum o zamanlar ama değildi hiçbir belirtim de yoktu. Ama temkinli olun kontrollerinizi aksatmayınMerhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Çok teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsunBen belki kayıplarımdan dolayı fazla sabırlıyım bu konuda. Pazartesi gitseniz kese görünmese kötü hissedeceksiniz belki haftaya gitseniz görünecek gayet güzel. Zaten 4+2 de gidilmesi bence çok erken, azıcık zaman vermek lazım. Erkenden söylenenlern faydası olmuyor ancak kafa karışıklığı ya da üzüntü yaratıyor.
Sağol yorumun için canım işte hcg direk yüksek olunca doktor da sağlıksız deyince şok üstüne şok yaşadım sizin 12 bini kaç haftalık ken bulmuştu bu arada çok üzüldümMerhaba benim kesem de çok geç görünmüştü 12 binlerde doktor düzenli arttığı için hiç panikletmedi beni olabilir demişti ama benim ki boş gebelik oldu ama geç gözükmesiyle boş gebelikle alakası olduğunu sanmıyorum boş gebelik diye düşünmeyin öyle yaZdım diye . Dış gebelikten korkmuştum o zamanlar ama değildi hiçbir belirtim de yoktu. Ama temkinli olun kontrollerinizi aksatmayın
Ne demek canım yardımcı olabilmek isterim. Ultrasonda 5 hafta 4 günlük demişti ama son adet tarihime göre 6 küsür haftaydı canımSağol yorumun için canım işte hcg direk yüksek olunca doktor da sağlıksız deyince şok üstüne şok yaşadım sizin 12 bini kaç haftalık ken bulmuştu bu arada çok üzüldüm
Adetim 1 gün geçtiğinde 6 bin küsür çıktı ertesi gün ultrasona girdim kese görünmeli dedi ama göremedi sonra tekrar tahlil istedi 11 bin çıktı yarın tekrar gidicez bakalım çok kötü hissediyorum hayırlısı olsun inşallahDeğeriniz düzenli arttıysa korkmayın. Bazen beta çok üst seviyelerde olabiliyor. Bizim topikte de betası çok yüksek seyreden biri vardı ikiz filan olur sandık ama tek bebekti 10bin küsürken göründü kesesi.
Inşallah sağlıklıdır.Adetim 1 gün geçtiğinde 6 bin küsür çıktı ertesi gün ultrasona girdim kese görünmeli dedi ama göremedi sonra tekrar tahlil istedi 11 bin çıktı yarın tekrar gidicez bakalım çok kötü hissediyorum hayırlısı olsun inşallah
Korkmayın bence adetiniz 1 gün geçmiş ve değeriniz çok iyi görünür yakında benim adet günüm de 300 falan dı yaniAdetim 1 gün geçtiğinde 6 bin küsür çıktı ertesi gün ultrasona girdim kese görünmeli dedi ama göremedi sonra tekrar tahlil istedi 11 bin çıktı yarın tekrar gidicez bakalım çok kötü hissediyorum hayırlısı olsun inşallah
Boş gebelık nasıl anlaşıldı keseden sonra bebek mi gorunmedıMerhaba benim kesem de çok geç görünmüştü 12 binlerde doktor düzenli arttığı için hiç panikletmedi beni olabilir demişti ama benim ki boş gebelik oldu ama geç gözükmesiyle boş gebelikle alakası olduğunu sanmıyorum boş gebelik diye düşünmeyin öyle yaZdım diye . Dış gebelikten korkmuştum o zamanlar ama değildi hiçbir belirtim de yoktu. Ama temkinli olun kontrollerinizi aksatmayın
Evet kese ve yolk sac vardı ama 8 haftam bitmesine rağmen bebek yoktuBoş gebelık nasıl anlaşıldı keseden sonra bebek mi gorunmedı
O sıra belirti yaşıyor muydunuz peki hamileliğie dairEvet kese ve yolk sac vardı ama 8 haftam bitmesine rağmen bebek yoktu
Evet tüm belirtilerim vardı mide bulantısı deli gibi midem kazınıyordu baş ağrısı başımı kaldıramıyordum göğüslerim çok hassastı. Korkmayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah güzel ilerler herkeste öyle olacak diye bişey yok sonuçta yani olumsuz şeyler nadir oluyor genelde sağlıklı gebelik daha çok pozitif düşünün dua edin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinO sıra belirti yaşıyor muydunuz peki hamileliğie dair
Ben gebelıgımı 2300 betayla oğrendım kese gprunde doktor 9 gun sonra gel dedi
Perşembe gidecegız o yüzden korkuyorum biraz öyle bişeyle karşılaırsam dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?