- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
- 18
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah herkese dilediğini versin inşallahEvet tüm belirtilerim vardı mide bulantısı deli gibi midem kazınıyordu baş ağrısı başımı kaldıramıyordum göğüslerim çok hassastı. Korkmayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah güzel ilerler herkeste öyle olacak diye bişey yok sonuçta yani olumsuz şeyler nadir oluyor genelde sağlıklı gebelik daha çok pozitif düşünün dua edin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim reglim 10 gün geçmişti ilk gittiğimde hcg de 3500dü. Bana da bu değerle rahat görünmesi gerekir dedi. Ama alttan bakarak da zor gördü keseyi çok silik de yolk kesesini gördü. 5 gün sonra yine gittim, bu sefer de alttan anca gördü, ama bulgular içime sinmedi takip edelim dedi. Yarın başka bir hastaneye gidicem şu an da reglim 20 gün geçmiş durumda. Tekrar hcg de baktırıcam. Bakalım yeni doktor ne diyecekHer iki türlü de baktı canım ama daha adetim den 2 gün geçmişti değer yüksek olduğu için görmek gerekir dedi anlamadım ki sizin hcg kaç olduğunda göründü acaba
Allah yardımcımız olsun inşallah çok zor bu durum canımBenim reglim 10 gün geçmişti ilk gittiğimde hcg de 3500dü. Bana da bu değerle rahat görünmesi gerekir dedi. Ama alttan bakarak da zor gördü keseyi çok silik de yolk kesesini gördü. 5 gün sonra yine gittim, bu sefer de alttan anca gördü, ama bulgular içime sinmedi takip edelim dedi. Yarın başka bir hastaneye gidicem şu an da reglim 20 gün geçmiş durumda. Tekrar hcg de baktırıcam. Bakalım yeni doktor ne diyecek
Belirsizlik zor, hamile miyim değil miyim.. Sevinemiyoruz bile. Yarın kontrolden sonra haber veririm, güzel haberler alırız hepimiz umarımAllah yardımcımız olsun inşallah çok zor bu durum canım
Bende yarın gidicem doktora inşallah ikimiz de hayırlı haberle geliriz dualarım seninle birlikteBelirsizlik zor, hamile miyim değil miyim.. Sevinemiyoruz bile. Yarın kontrolden sonra haber veririm, güzel haberler alırız hepimiz umarım
Üzülme, benim 4760 civarlarinda vajinal muayenede görünmedi, büyük ihtimal dış gebesin denildi, 3 gün sonra 10 binlere çıktı ve Ogün göründü. Ve şimdi 5 aylık oldukMerhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Maşallah ne güzel ya inşallah ben de güzel haberler alırım canım çok sağol moral oldunÜzülme, benim 4760 civarlarinda vajinal muayenede görünmedi, büyük ihtimal dış gebesin denildi, 3 gün sonra 10 binlere çıktı ve Ogün göründü. Ve şimdi 5 aylık olduk
Sen rahat ol yarın görünür, bana dış gebesin pazartesi ameliyata alabiliriz denilince 3 gün ağladım perişan oldum,illa herkesin hemen gorunucek diye bir şey yok, sağlıkla ilerler inş.Maşallah ne güzel ya inşallah ben de güzel haberler alırım canım çok sağol moral oldun
Merhaba cevap veren herkes olumlu şeyler yazmış ancak yine de temkinli olmanızı tavsiye ederim 2017 yılında şehir dışında olduğumuz için kendi druma gidemedim. 6000 kusurlerle herhangi bir kese görünmediği halde lekelenmem olduğundan Dr progestan vermişti bana.kendi druma gittigimde değer 11000lerdeydi kese yine görünmedi doktorum dış gebelikten şüphelendi ve hemen bizi radyolojiye daha iyi USG aletleriyle bakılması için yönlendirdi.bu sırada eğitim araştırma Hastanesi'ne gittik tüm muayenelerim oradaki Dr kar da herhangi bir şey göremediler.arastirmak için hastane yatışı verdiler. kendi doktorum eğer bu dış gebelikse saatli bomba gibisin hastane yatış veriyorsa hemen yat deyince tekrar radyolojiye gittik ve sonunda orada mol gebelik olduğu saptandı.Merhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Gittiniz mi bugün. Ben gittim maalesef kese bozulmuş. Bi oluşum var ama olamamış dedi. Kürtaj olacağım.Bende yarın gidicem doktora inşallah ikimiz de hayırlı haberle geliriz dualarım seninle birlikte
Merhaba canım sabahtan beri doktor doktor geziyoruz kendi doktorum baktı yine göremedi radyoloji doktoruna sevketti o doktor keseyi gördü çok şükür ama hafif kanama var dedi sonuçla yine kendi doktoruma yönlendirdi bu sefer de hcg ile kese uyumsuz denildi inan Bi doktorun dediği birini tutmadı herhangi bir kanamam ağrım çok şükür bir şikayetim de olmayınca ilk hamileliğim de ki doktoruma durumu anlattım kanamam lekenenmem olmadığı için 1 hafta beklemmei istedi inan nolacak bilmiyorum Bi üzülüyorum Bi seviniyorum allahım hayır etsin sonumuzu. Senin başka doktora gitme şansın var sa bir daha görün derim her şey için hayırlısı olsun canımNaptınız gittiniz mi doktora
Gittiniz mi bugün. Ben gittim maalesef kese bozulmuş. Bi oluşum var ama olamamış dedi. Kürtaj olacağım.
Çok sağol yorumun için canım bugün kendi doktorum kese göremeyince radyolojşye sevk etti orda 12 mm kese göründü çok şükür ama bu sefer kendi doktorum hcg ile uyumsuz buldu inan çok karışık hal aldı Bi seviniyorum Bi üzülüyorum napıcağımı şaşırdım eski doktoruma durumu anlattım kanama lekelenme hsrhanşg bir şikayetim olmadığı için beklememi söyledi şimdilik dua edip bekliyorum yarın tahliller için tekrar gideceğizMerha q
Merhaba cevap veren herkes olumlu şeyler yazmış ancak yine de temkinli olmanızı tavsiye ederim 2017 yılında şehir dışında olduğumuz için kendi druma gidemedim. 6000 kusurlerle herhangi bir kese görünmediği halde lekelenmem olduğundan Dr progestan vermişti bana.kendi druma gittigimde değer 11000lerdeydi kese yine görünmedi doktorum dış gebelikten şüphelendi ve hemen bizi radyolojiye daha iyi USG aletleriyle bakılması için yönlendirdi.bu sırada eğitim araştırma Hastanesi'ne gittik tüm muayenelerim oradaki Dr kar da herhangi bir şey göremediler.arastirmak için hastane yatışı verdiler. kendi doktorum eğer bu dış gebelikse saatli bomba gibisin hastane yatış veriyorsa hemen yat deyince tekrar radyolojiye gittik ve sonunda orada mol gebelik olduğu saptandı.
Belirsizlik zor o dönemde hem çok korkmuş hem de çok üzülmüştüm.muayeneler psikolojimi bozmuştu. Sonuç olarak tam 6 haftalıkken kürtaj ile sonuçlandı 1 yıl beklemek istendi. Demem o ki farklı doktorlara da görünmenin faydası olur. Benim durumumda bana progestan veren doktor da, zamanla görünür panik yapma diyen doktorla da karşılaştım. Allah kendi doktorumdan razı olsun ki erkenden bizi uyardı mol gebelik değil de dış gebelik olsa ve bekleseydim belki iç kanama geçirecektim ve tüplerimden birini kaybedecektim.
Canım bu anlattığın durum dış gebeliğe benziyorMerhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Hay Allah üzüldüm. Bekleyin bakalım umarım iyi haberi alırsınız. Benim gittiğim ikinci doktor zaten, durumum net maalesef. Benim de hiç ağrım kanamam yoktu ama bugün başlamış lekelenmelerMerhaba canım sabahtan beri doktor doktor geziyoruz kendi doktorum baktı yine göremedi radyoloji doktoruna sevketti o doktor keseyi gördü çok şükür ama hafif kanama var dedi sonuçla yine kendi doktoruma yönlendirdi bu sefer de hcg ile kese uyumsuz denildi inan Bi doktorun dediği birini tutmadı herhangi bir kanamam ağrım çok şükür bir şikayetim de olmayınca ilk hamileliğim de ki doktoruma durumu anlattım kanamam lekenenmem olmadığı için 1 hafta beklemmei istedi inan nolacak bilmiyorum Bi üzülüyorum Bi seviniyorum allahım hayır etsin sonumuzu. Senin başka doktora gitme şansın var sa bir daha görün derim her şey için hayırlısı olsun canım
Keseyi neden goremiyorlsr ultrasonda peki?Çok sağol yorumun için canım bugün kendi doktorum kese göremeyince radyolojşye sevk etti orda 12 mm kese göründü çok şükür ama bu sefer kendi doktorum hcg ile uyumsuz buldu inan çok karışık hal aldı Bi seviniyorum Bi üzülüyorum napıcağımı şaşırdım eski doktoruma durumu anlattım kanama lekelenme hsrhanşg bir şikayetim olmadığı için beklememi söyledi şimdilik dua edip bekliyorum yarın tahliller için tekrar gideceğiz
Çok geçmiş olsun, Allah hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.Naptınız gittiniz mi doktora
Gittiniz mi bugün. Ben gittim maalesef kese bozulmuş. Bi oluşum var ama olamamış dedi. Kürtaj olacağım.
Durumunuzda bir gelişme var mı merak ettim.Çok sağol yorumun için canım bugün kendi doktorum kese göremeyince radyolojşye sevk etti orda 12 mm kese göründü çok şükür ama bu sefer kendi doktorum hcg ile uyumsuz buldu inan çok karışık hal aldı Bi seviniyorum Bi üzülüyorum napıcağımı şaşırdım eski doktoruma durumu anlattım kanama lekelenme hsrhanşg bir şikayetim olmadığı için beklememi söyledi şimdilik dua edip
bekliyorum yarın tahliller için tekrar gideceğiz
Canim ikiz olabilirmi acaba? Hcg yuksek cikip kese gorunmuyosa degerin guzelde artmis masaAllah. Aklima ikiz olabilecegi geldi. Arkadaslarinda dedigi gibi biraz daha bekle saglicakla gorursun bebisini insaAllah kontrolundeAdetim 1 gün geçtiğinde 6 bin küsür çıktı ertesi gün ultrasona girdim kese görünmeli dedi ama göremedi sonra tekrar tahlil istedi 11 bin çıktı yarın tekrar gidicez bakalım çok kötü hissediyorum hayırlısı olsun inşallah
Kendi eski doktoruma gittim çarşamba gününe kadar beklememi o zamana kadar herhangi bir lekelenme aşırı ağrı kanama olursa da acile gitmemi söyledi şimdilik mide bulantısı dışında hiçbir şikayetim yok o yüzden önümüz deki haftayı bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallahÇok geçmiş olsun, Allah hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.
Durumunuzda bir gelişme var mı merak ettim.
Sağol yorumun için canım bilmiyorum ki haftaya çarşamba günü gidicez tekrar o zamana kadar herhangi bir lekelenme aşırı ağrı kanama olursa da acile gitmemi söyledi doktorum şimdilik sadece mide bulantısı var bekliyoruz dua edip bakalımCanim ikiz olabilirmi acaba? Hcg yuksek cikip kese gorunmuyosa degerin guzelde artmis masaAllah. Aklima ikiz olabilecegi geldi. Arkadaslarinda dedigi gibi biraz daha bekle saglicakla gorursun bebisini insaAllah kontrolunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?