Lutfen okuyun bir arkadasimizin hepimizin duasina ihtiyaci var

allahım inşallah sağlık ve uzun ömürler nasip etsin küçücük meleğe bu güzel gecenin hatrına

bu mübarek berat gecesınde Allah o guzel yavruna sağlık sıhhat versin
Allahım yardımcın olsun

özlemcim çok iyi düşünmüşsün canım benim.
ALLAHIM ilnar arkadasımızın evladını ona bagışla hayırlısıyla kucagına almayı nasip et üzüntülerini dindir Rabbim.onun gibi ne kadar evladı yaşam mücadelesi veren anne varsa hepsine yardım et Allahım.Amin.

allah yardımcısı olsun benım bebegımde premature bır bebektı doktoru bıle yasamaz dedı hersey allaha kalmıs kızım cok sukurkı sımdı 5 aylık allah bebegıne yardım etsın

cok guzel bı konu acmıssın canım benım. bebeklerımız hep allaha emanet. dunyada yıyecek ekmegı varsa eger yasatıyor yuce rabbım dıyor babanem hep bana. eskıler dogru soyluyor aslında. yıyecek ekmegı varsa bı sekılde tutunuyor hayata. o mınıkler bızlerden daha guclu. allah arkadasımızın yardımcısı olsun guzel gunler gostermeyı nasıp etsın.

Rabbim yardımcısı olsun işallah bebeği sağlığına kavuşur bende premature bebeğim ikiz tekiyim ikizim ölü doğmuş doktorlar fazla bağlanma buda ölür demiş ama şuan 26 yaşındayım herşey kısmet dualarımız onunla sevgiler...

Allah minik meleğe ömür versin tez vakitte annesine kavuşsun, rabbim annesinede sabır versin sağlık versin:Saruboceq::Saruboceq:

Ozlem80, Canım cok amam cok teşekkürler. Allah senden razı olsun ve kabne göre versin. Canım bebeğini kaybetmişsin, çoküzüldüminan, allah biran nce sağlıkla ve hayırlısıyla anne olmanı nasip etsn diliyorum bende senin için. Amiinn.

Arkadaşlar hepinize şu mbarek günlerde dularınız için ok teşekkrler. ınşallah bebeğime, minik kızıma kavusurum. Dualarınızı bizden eksik etmeyin ne olur. Öyle htiyacımız var ki. Yavum küveze 22 gündür yaşammücadelesi veriyor minicik bedeniyle. Allahım inşalah sağlıkla bu mücadelede başarılı oluruz. doktorla birkaç daika görüşüyor bile olsk elimen geldiğine hergün gidiyorum. Hastane binasına girdiğimde sanki meleğim beni hissedyor gibigeliyor. Sezeryan sonrasında damar çatlaması olup iç kanama gecirmiştim. o yzden biraz sancılarımoluyor ve gideediğim günlerde cok kötü oluyorum. Gerçi o günlrde de raıp telefon ile bilgi alıyorum. Allahm evlat acısı yaşatma yarabbim.. AMıNNN

il_narcim annesini tabiiki de hissediyordur guzel kizin, Insallah daha guzel haberler vericeksin burdan bizlere hergun daha guzelini sonra da kollarindayken resmini gonderceksin bizlere Insallah.

Allah'im sen il_nar arkadasimizin bebegini ve onun durumunda olan tum bebekleri ailelerine bagisla..minik kalplere hayata sımsıkı tutunmalari icin guc ver kuvvet ver..sen onlari koru..ailelerine de sabirlar ver Yarabbim..Amin.

ALLAHIM küçük yavruyu korusun inşallah biran önce saglıklı bi şekilde ailesşne katılır rabbim uzun ömürler versin minik yavruya

Allah'ım arkadaşımızın minik bebişini onlara bağışla. Sen ŞAFıı ismine hürmeten ondan şifanı eksik etme ve bir an önce anneciğinin kucağına sığınması için ona şifa ver...AMıN

Ve bu topici açan kardeşime; bu ince davranışından ve bu güzel düşüncesinden ötürü ona RAhmet et ve ne arzusu varsa inş.en kısa zamanda nasip ona...AMıN

allah kızınızı size bagıslasın evlat acısı göstermesin
inanıyorumki iyi olucak ve kızını kucagına alacaksın
sen acısını gösterme yarabbi
allaha emanet olun dualarım sizinle:Saruboceq:

Dua eden kalbiniz acı ile karsılasmasın arkadaslar.

AMııNNN diyorum dualarınız çin. Allahım tez zamanda kızım sağlığına kavussun ne olur. Şu son 2 gündür geri gidiş basladı gibi ne yazıkki, ventilatör ayarı kısılınca anne sütünü kabul edemed meleğim. Ne olr dualarınızı eksik etmeyin. Şu zor günleri aşmayı öyle çok istiyorum ki. Allah hepimizin yanında olsun. Evlatlarımızı bizlere bağışlasın, ve özlem80 arkadasıımında kalbine göre versin... AMııNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…