• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun bir de yorum istiyorum.....

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
128
648
Diğer
k.validemın yıllar once eşimle evlenırmek ıstediği bırı varmış.yıllardır aile dostlarımış buyukler. bunu ıkı tarafda bılıyor ama eşimle bu kız ne sevgılı olmuşlar ne bır yemek.her neyse benım olmadığım bır ortamda karsı tarafın ailesınde bırı dıyorkı eşim için'' aaa bu aysenın dıyor'' ve kalıyor devamını lafın getıremıyor.çunku aysenın sevgılısı dıyemez arkadası bıle dıyemez . kadın eşimi de ılk defa goruyor zaten .ben de oradan 5 dakıka önce ayrılmıştım. bu patavatsız lafı ettığınde ben de orada olabılırdım.ne derdım dıye düşündüm. ???
bu olayı eşım anlattı bana bırsey anlatacağım sana .ama sakın bana kızma dıyerek.
tabıkı eşıme hıç kızmadım .çunku hıç bır suçu yok.ıste ben de orada olsaydım kadına ne derdım dıye düşündüm?
siz olsanız ne derdınız kadına???

ben olsam
evet aynen susup kaldıgın gibi hiçbişiyi deil yani der sarılırdım eşime

dediği şeye göre değişir. ama çok sinirimi bozarda ayşe ile sevgiliydiler gibi birşey derse..

eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var. eşim anlattı der bozarım:)))

ya da arkadaslık bile kurmadılar. büyükler uygun görmüş ama onlar istememiş nasip değilmiş derim:)

ama duruma bağlı kızarsam fena bozarım:)

dediği şeye göre değişir. ama çok sinirimi bozarda ayşe ile sevgiliydiler gibi birşey derse..

eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var. eşim anlattı der bozarım:)))

ya da arkadaslık bile kurmadılar. büyükler uygun görmüş ama onlar istememiş nasip değilmiş derim:)

ama duruma bağlı kızarsam fena bozarım:)

yok yok kadın aysenın.......demış kalmış.
kadın buyuk bır pot kırmış .

yok yok kadın aysenın.......demış kalmış.
kadın buyuk bır pot kırmış .

o zaman sorun yok... herhangi birşey dememiş devamı gelmemiş..

en fazla '' eee ayşenin??? derken? diye sorulabilir.

bunda dert edecek birşey yok takmayın kafanıza

dert ettığımden değıl .kafama takıldı sızın başınıza gelse kadına ne derdiniz dıye merak ettım

Kadın bişey dememiş ki ben bişey diyeyim...
Adı üstünde pot kırmış ve farkına varıp lafını tamamlamadan susmuş....
Kafaya takılacak bişey değil bence....

Bizim de patavatsız bir uzaak akrabamız var... ben küçüken beni torununa istermiş... Annem çok kesin bir dille biz akrabayız nasılöyle bşey düşünebilirsin falan demiş, kapatmış konuyu.... Ama o zamn biz 14-15 yaşlarında falanız....
Çocuk evlendi 2 tane çocuğu var ben evlendim, o kadın hala der, ahhh ahh ben denizbaris ı bilalime çok istediydim ama olmadı diye... Bunu yanıda benim eşim olsada der, o çocuğun karısı olsada der....
Patavatsız işte.... takacak bişey yok....
Hem sizinki lafı tamamlamamış bile hatasını farketmiş yani.. büyütmenin bir anlamı yok bence...

bende ayşe nin ? derdim
neyi yani anlamında sorardım.
Kem küm ederse her neyse sonuç önemli olan geçmiş ve bitmiş der kapatırdım
tabi sonrasında sinir olur durudum da ona sinirimi belli etmezdim heralde

ayşe bişeyi değil di ama ben şu an karısıyım farkındamısın derdim.

Son düzenleme:
k.validemın yıllar once eşimle evlenırmek ıstediği bırı varmış.yıllardır aile dostlarımış buyukler. bunu ıkı tarafda bılıyor ama eşimle bu kız ne sevgılı olmuşlar ne bır yemek.her neyse benım olmadığım bır ortamda karsı tarafın ailesınde bırı dıyorkı eşim için'' aaa bu aysenın dıyor'' ve kalıyor devamını lafın getıremıyor.çunku aysenın sevgılısı dıyemez arkadası bıle dıyemez . kadın eşimi de ılk defa goruyor zaten .ben de oradan 5 dakıka önce ayrılmıştım. bu patavatsız lafı ettığınde ben de orada olabılırdım.ne derdım dıye düşündüm. ???
bu olayı eşım anlattı bana bırsey anlatacağım sana .ama sakın bana kızma dıyerek.
tabıkı eşıme hıç kızmadım .çunku hıç bır suçu yok.ıste ben de orada olsaydım kadına ne derdım dıye düşündüm?
siz olsanız ne derdınız kadına???

arkadaşım orda değilmissinki o yüzden o olsaydım, duysamdım ne derdim gibi şeyler düşünmene gerek yok
kendi kendine dertmi ariyorsun

ben olsam ee ayşe nin derdim sevgilisiydi ya da istemişti derse haberim var eşim istememiş olmuş bitmiş bundan sonra bu meleğin kocası diye hatırlayın derdim:))

eee ,bunda büyütecek haatta konu açacak ne var ki.
olur böyle şeyler..kaydirigubbakcemile2

ben olsam o "aa bu da Ayşenin.." dediğinde "evet, abisi" derdim. o olurdu :delphin:

ben oradan 5 dakıka once ayrılmıştım. o laf edıldığınde orada değıldım zaten..

sana demedim canım yanlış anlamışsın sanırım o kadın bu aysenin diyip susmus ya devamını getirmemiş ona derdim susup kaldıgın gibi die

valla ben hic takmazdim.. ayse istemis o demis ben almisim :))) kim ne derse desin :lepi: guler gecerdim valla
ben seye takildim esin neden gelip sana anlattti bunu
ben olsam buna takilirdim

bilerek yaptığı birşey değilse birşey demezdim sanırım.hata yapmış olabilir.ama bilerek belli bir amaçla yapıyorsa bozmaya çalışırdım

eşimin içi dışı birdir.
anlatır olanı bitenı ,saklamaz.ben bozulmadım
şimdi kafamı karıştırdınız sız olsanız bozulurmuydunuz eşinıze .???? sadece merakımdan soruyorum bazı arkadaşlar eşın nıye bunu sana anlatmış demış de.
sizler kızarmıydınız eşınıze bana nıye anlatıyorsun kı dıye????

Back
X