lütfen okuyun bir de yorum istiyorum.....

Yan yan gülerek geçmişe maziii geleceğe purplem denir derdim.Yada pardon kimi kastettin der ve kadının dilini yutmasına sebep olabilirdim

Ben olsam ; eweeeeet bu ayşe için zamanında çok hayaller kurup da sahip olamadığınız we olamayacağınız kocam derdim aklinialirimsmile

eşime böyle birşeyi anlattığı için kızmadım
ben onun karısıysam geçmişinide geleceğinide bilmek isterim
başka ortamlarda anlatıldığında tepkilerimi gizleyemem çünkü ve
ikincilik muamelesini kaldıramam
eşiysem böyle şeyleri bilmeye hakkım var fazla önemi olmasada.

eşimin içi dışı birdir.
anlatır olanı bitenı ,saklamaz.ben bozulmadım
şimdi kafamı karıştırdınız sız olsanız bozulurmuydunuz eşinıze .???? sadece merakımdan soruyorum bazı arkadaşlar eşın nıye bunu sana anlatmış demış de.
sizler kızarmıydınız eşınıze bana nıye anlatıyorsun kı dıye????

ben esime takilirdim niye anlatti diye demistim

tabiki esimin gecmisini bilmek isterim ben de gecmisini bana anlatmasini da isterim
ama buradaki olay farkli ..gecmisle alakali deil siz cikmissiniz esiniz size gelip bak sen gittikten sonra bi kadin boyle boyle dedi diye size anlatmis.. ben esime soyle kizardim neden simdi bana bunu anlatip sinirlerimi bozuyorsun diye kizardim.. yoksa esinizin kotu niyetle anlattigini sanmiyorum.. ya kiskandirmak icin anlatmis olabilir ya da dusunmeden anlatmis olabilir.. ben benim sinirimi bozdugu icin kizardim yani. kotu niyet aramazdim yani...

mutlaka bir yorum istemişssiniz ben de okudum ve de yorumumu yapıyorum kadın diyeceğini demiş olay olmuş bitmiş siz orda bile değilmişsiniz ne yapacaksınız bizim ne söyleyeceğimizi yani offf ne boş muhabbet

ne onemi var yahu! kadin bir an bos bulunmus ayse'nin demis kalmis. ne olacak yani? hem olay olmus bitmis. uzerine konusmanin ne anlami var?

Ayşe'nin değil sekerkızın derdim.Tapusu ben de illa ki bir cevap lazımsa ...sempatiksalakcinni
Ama ben olsaydım hiçbir söz etmezdim,duymamış sayardım.Pek mühim bir şey değil bence...

Back
X