- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Evet daha önce de çocuklara bağırdığı zaman aramızda problem olmuştu ..Eşimin huyu bağırır çağırır çocukları ağlatır sonra da dediklerini yapar .Onunla konuştuğum zamanda ben çocukları tanımıyorum diyor tamam o zaman önce tanı neden her konuya atlıyorsun dediğimde ise beni dışlıyorsun diyor ..
Haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama çok kırılıyorum çünkü kendi çocuklarına inanılmaz kibar,nazik ki olsun da ...Çok da güzel iki genç kızlar tabi ki hakediyorlar güzel sözleri arada özlem de var cunku coukları başka şehirde yaşıyor ve ayda bir görüşebiliyorlar..
Ama kızıma ve oğluma bağırıp çağırması,döverim vs demesi hiç hoş değil...
Evet çok iyi davranıyor kötü bir insan değil ..Öz babalarından daha çok emek veriyor çok ilgili ancak konuşma şekli kalbimi kırıyor ki çocuklar da kırılıyor sonra kendi de üzülüyor özür diiyor ama aynı şey tekrar yaşanıyor ..
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama çok kırılıyorum çünkü kendi çocuklarına inanılmaz kibar,nazik ki olsun da ...Çok da güzel iki genç kızlar tabi ki hakediyorlar güzel sözleri arada özlem de var cunku coukları başka şehirde yaşıyor ve ayda bir görüşebiliyorlar..
Ama kızıma ve oğluma bağırıp çağırması,döverim vs demesi hiç hoş değil...
Evet çok iyi davranıyor kötü bir insan değil ..Öz babalarından daha çok emek veriyor çok ilgili ancak konuşma şekli kalbimi kırıyor ki çocuklar da kırılıyor sonra kendi de üzülüyor özür diiyor ama aynı şey tekrar yaşanıyor ..
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Fazla sahipleniyor ve korumacı ı oluyorum acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?