lutfen okuyun kizlar doktorlar hasta bilgileri baskasinla paylasamazlar haksizmiyim?

smurfin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
458
2
118
- Yurtdışı
Ben uzun zamandir burdayim kkbde
burun ameliyati yaptirmak istiyorum parami toparlayinca insallah bende sizler gibi
bir buruna kavusmayi hayal ediyorum.

simdi burnlarini begendigim bircok kisi var burda onlarin doktarlarini soruyorum
ve kac tlye ameliyat olduklarini soruyorum

belki 10 doktara mail yazip fiyat sormusumdur
ama problem sudur bu doktorlar 3000 tlye ameliyat yapiyorlarsa bana 5000 dediler
4500 yapiyorlarsa bana 6000 dediler vesayre....

en son mail yolladigim doktor size yardim edemem dedi fiyat konusunda
bu doktor 3500 ameliyat yapmis birkac kisiye burdan ben sorunca bana 5000 tldedi

dedi siz herkese fiyat soruyorsunuz
size ben yardim edemem butun plastik cerrahlar sizi taniyor dedi

budemekki benim hakkimda hepsi birbiriyle konusmus fiyat soruyorum diye

kizlar ben yanlismiyim bir hastanin 10 doktora degil isterse 100 doktora fiyat sorma hakki vardir
ve niye bana pahali fiyat veriyorsunuz diye sorma hakkimda var elbet
pazarlik yapanlar bile var ben sormusum cokmu olmus.

onlarin yaptigi ayip
onlar yeminli oldugu halde birbirlerinle baskasinin sorduklarini paylasiyorlar
onlara yasak aslinda bu yaptiklari yeminli cunki onlar

basak bir hastaneyi aradim orda calisan biri santraldan sana yardimci olacagim hanimefendi doktor beyle konusup sanada iyi bir fiyat soylicez dedi sonra telefondan sulandi
resmen benle bu konusmayi yaparsan sana indirim yaparim gibisi oldu
bende teli yuzune kapattim telden soyledikleri cok ayip seylerdi

sikayet etmek istedim aradim fakat hep santral cikiyor
kime sikaYET edeyim....

tabi ki istedigin kadar doktra soru sorma hakkına sahipsin. cevaplar ya da cevaplamaz. ama sen sorabilirsin, hakkın. ama gidip 6 yıl okuyup, üstüne ihtisas yapmış hiç bir doktor sana 'sizi herkes tanıyor, herkese aynı şeyi soruyorsunuz' diye bidi bidi yapamaz. o zaman sorarlar adama sen doktorluk mu yapıyorsun yoksa altın günlerine mi katılıyorsun diye. fazla fiyat wermeleri de cabası. ne yani tuttugunu kazıkla mantıgı. hele o santral mevzusu nedir. tek kelime ile rezalet!! ağzım açık kaldı resmen! bence o hastaneyi buradan ifşa et, hepsi birbirinden (haberdarmış)!! ya birileri kulağını çeker illa kii

ne kadar terbiyesizlik yaaaa sakın o doktorlardan bırıne olma bence bu ne yaa rant a cevırmişler olayı ıyı doktor dediğin hastanın psikolojisinden anlar bunlar tam tersi işine gelirse diyo resmen

sen her doktora fiyat sorup bilgi alma hakkına sahipsin canım dilediğin doktorla görüş bence taki içine sineni bulana kadar blamdaa arastırdı ve sonunda içine sinene oldu sende öyle yap iyi doktor hastanın gözünün içine bakar cebine deil canım üzülme sen onların terbiyesizliği o doktorlar nette afiş yapki başkaları zarar görmesin derim

çok kızdım yahuuu

Tabii ki her doktora soru soracaksınız.Ama bu olay bana şöyle birşey düşündürttü. Şimdi sanmıyorum ki doktorlar oturup birbirleriyle konuşup beni şu aradı bu aradı desin. Eğer bu sitede görüştüğünüz doktorlarla ilgili bilgi verdiyseniz burdan birileri söylemiş olabilir. Çünk bazı kişilerin doktorlarıyla anlamlandıramadığım derecede samimiyetleri var. Bazılarının doktor asistanı olduğunu bile düşünüyorum zaman zaman. Yoksa doktorlar neden birbirlerine beni şu aradı bu aradı desin ki

düşünme canım zaten öyleleri mevcut aramızda bir mesajda bunu gördüm, belirttim hatta altına sen de mesaj yazdın ama cevap werilmedi!! burada birbiriyle danışıklı dövüşen doktorlar we sahte profiller mevcut:97:

aaa evet.. Hatırladım şimdi..:84:

inanmıyorum ya rezalet nasıl olur böyle bişey bu ne terbiyesizlik hangi hastane yaptı bunu cok merak ettim??

bende aynnı kanıdayım bazı sahte profillerın oldugunu dusunuyorum cok enteresan ya bı bakıyosunuz doktoru öve öve bi hal olmuş sonra resım göstermıyo bısey soruyoruz cevap vermıyo kıme nasıl guvencez biz yaa

aaa evet.. Hatırladım şimdi..:84:

ki bu sadece bir tanesiydi.. bir hasta memnuniyetsizliğini belirttiğinde hemen altına panik yapmamasını, durumun normal oldugunu falan yazan hemşireler war mesela. doktorların hemşireleri! heralde. birden peyda oluyorlar we kişi susunca aynı hızla kayboluyorlar. birileri çıkıyor aman ben de onun hastasıydım, bende de wardı aynı sorun geçiyor diyor, yazdığı diğer mesajlara, konulara bakıyorsun 'yok'. oluyor yani böyle şeyler. sonuçta internet ortamı burası. gerçek değil kimse koşulsuz inanmasın

ama senin yerinde olsam smurfin bu hastaneyi ve kişiyi direkt söylerdim, sonuçta dava açsan kazanaacğın bir haksızlığa uğramışsın. telefon açmaya çekiniyorsun madem, direkt hastaneye git, başhekimle görüş. onlar idealist insanlar illa gereğini yaparlar..

iananmıyorum... nasıl bi durum bu böyle.... canım ben de diğer arkadaşlara katılıyorum... hangi doktorlar ise söylemeni isterim ki açığa çıksınlar... özellikle de şu iğrenç sulanma olayı.. bi daha da böle bişey yaşanmaması açısından belki bi yararı olur...
üzülme canım... bozma moralini... herşey yoluna girer, merak etme..

arkadaşlar burdan ifşa edince bazı şeyleri site yönetimi, kişi-kurum kötüleme diye uyarı ve ceza veriyo. halbuki kim işini gücünü bırakıp da hayali şeyler yazar. Ama gerçek de olsa durum böyle, isim belirtemiyoruz.
En azından tam isim yazmayın mesela fglfkgj gibi attım bu harfleri ama gerçekte böle bi doktor varsa anlayan anlar.
Ayrıca benim tavsiyem ücret-fiyat gibi şeylere takılmayın yoksa sonuçta daha pahalıya mal olabilir. Bence hasta memmuniyetlerini göz önünde bulundurmak ve resimleri dikkate almak en güzeli.
Ben doktorumun bana gösterdiği resimleri düşünüyorum da fakrikasyon çalışıyomuş sonradan anladım. Herkesin burnunun ucunu kaldırıp, ahan da ben yaptım-oldu şeklinde bir stili varmış meğerse. Oysa ben burnumu kaldırmayıp ucunu düzeltmesini vs. tam tersi şeyler istemiştim. İstediklerimi yapmadığı gibi yapma dediklerimi de yapmış. Allah bildiği gibi yapsın!

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm aynen oyle oldu, simdi son mail gonderdigim doktor bunu dedi sen herkese fiyat soruyorsun
butun plastik cerrahlar sizi taniyor dedi, ben en az 6 tane doktorla mail vasitasiyla gorustum belki 4 tanede telden gorustum oyuzden butun plastik cerrahlar seni taniyor demesiyle kimi kastettini anlamadim ben. ama bunu bana yazan doktorun ismini burda vermek dogrumudur bilmiyorum

santral olayina gelince tam rezalet cok uzuldum ya hic sorma

bende boyle dusunuyorum hasta 10 doktora degil isterse 100 doktora defalarca fiyat sorma hakkina sahip bence, ben yurtdisinda yasiyorum burda fiyatlar sabittir internetsitelerinde kliniklerin butun fiyatlar yaziyor

Trdede boyle olsa ozaman doktorlar kimseyi kandirmaz bende hicbir doktara fiyat sormazdim tabi
ama her bir doktor bana kazik fiyat veriyorsa ben napim tabiki baska doktorlarada soracam
taki duzgun fiyat veren cikinca

cnm asistanlari yada burdan biri soylemis olsa bile doktorun bunu soylemeye hakki yoktu

cnm
ben yurtdisinda yasiyorum bu hastaneye nasil gideyim.
aradigim zamanda yine santral cikiyor santralda birini sikayet etmek istedimi soyledim
beni gereken kisiye baglayin dedim oda dedi siz bana soyleyin ben iletirim

bunlar sanki isbiriligi yapiyor galiba adam tembhilemis bunlari
bu kisi ararsa sikayet ederse sakin kimseye bildirmeyin diye
bende sonra adamin ismini vermedim cunki beni bu konuyla ilgilenen birisine baglamadiklari icin.

terbiyesiz adam

yinede uzuluyorum
yurtdisindaki insanlara niye boyle muamelle yapiyorlar
fazla fiyat soyluyorlar
sulaniyorlar ne bu ya

evet ben de kesinlikli eminim aramizda doktor asistanlari olduguna, ya da yanli yorum yapanlara.

bunun disinda, cok sasirdim dogrusu, nasil bir konusma tarzidir o "sizi herkes taniyor" falan filan.. terbiyesizlik vallahi ben olsam acardim agzimi yumardim gozumu ne demek istiyosunuz siz diye baslardim saymaya valla..

cnm fiyata su sekilde onem vermem eger 4000 tlyse herkese bende pahali buluyorsam bu doktora olmam
kalkip zaten pazarlik yapmam orda ben.

ama eger herkese 3000-4500 tl arasiysa bana 6000 diyorsa ben nicin onem vermeyim fiyata olurmu oyle?

Son düzenleyen: Moderatör:

cevap bile yazmadim trde degilim cunki yurtdisindayim cnm
ama trde olsaydim bende sikayet ederdim
su sulanma mevzusuna gelince esime soyliyemedim bile sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…