Tabii ki her doktora soru soracaksınız.Ama bu olay bana şöyle birşey düşündürttü. Şimdi sanmıyorum ki doktorlar oturup birbirleriyle konuşup beni şu aradı bu aradı desin. Eğer bu sitede görüştüğünüz doktorlarla ilgili bilgi verdiyseniz burdan birileri söylemiş olabilir. Çünk bazı kişilerin doktorlarıyla anlamlandıramadığım derecede samimiyetleri var. Bazılarının doktor asistanı olduğunu bile düşünüyorum zaman zaman. Yoksa doktorlar neden birbirlerine beni şu aradı bu aradı desin ki
düşünme canım zaten öyleleri mevcut aramızdabir mesajda bunu gördüm, belirttim hatta altına sen de mesaj yazdın ama cevap werilmedi!! burada birbiriyle danışıklı dövüşen doktorlar we sahte profiller mevcut:97:
aaa evet.. Hatırladım şimdi..:84:
tabi ki istedigin kadar doktra soru sorma hakkına sahipsin. cevaplar ya da cevaplamaz. ama sen sorabilirsin, hakkın. ama gidip 6 yıl okuyup, üstüne ihtisas yapmış hiç bir doktor sana 'sizi herkes tanıyor, herkese aynı şeyi soruyorsunuz' diye bidi bidi yapamaz. o zaman sorarlar adama sen doktorluk mu yapıyorsun yoksa altın günlerine mi katılıyorsun diye. fazla fiyat wermeleri de cabası. ne yani tuttugunu kazıkla mantıgı. hele o santral mevzusu nedir. tek kelime ile rezalet!! ağzım açık kaldı resmen! bence o hastaneyi buradan ifşa et, hepsi birbirinden (haberdarmış)!! ya birileri kulağını çeker illa kii
ne kadar terbiyesizlik yaaaa sakın o doktorlardan bırıne olma bence bu ne yaa rant a cevırmişler olayı ıyı doktor dediğin hastanın psikolojisinden anlar bunlar tam tersi işine gelirse diyo resmen
sen her doktora fiyat sorup bilgi alma hakkına sahipsin canım dilediğin doktorla görüş bence taki içine sineni bulana kadar blamdaa arastırdı ve sonunda içine sinene oldu sende öyle yap iyi doktor hastanın gözünün içine bakar cebine deil canım üzülme sen onların terbiyesizliği o doktorlar nette afiş yapki başkaları zarar görmesin derim
çok kızdım yahuuu
Tabii ki her doktora soru soracaksınız.Ama bu olay bana şöyle birşey düşündürttü. Şimdi sanmıyorum ki doktorlar oturup birbirleriyle konuşup beni şu aradı bu aradı desin. Eğer bu sitede görüştüğünüz doktorlarla ilgili bilgi verdiyseniz burdan birileri söylemiş olabilir. Çünk bazı kişilerin doktorlarıyla anlamlandıramadığım derecede samimiyetleri var. Bazılarının doktor asistanı olduğunu bile düşünüyorum zaman zaman. Yoksa doktorlar neden birbirlerine beni şu aradı bu aradı desin ki
inanmıyorum ya rezalet nasıl olur böyle bişey bu ne terbiyesizlik hangi hastane yaptı bunu cok merak ettim??
ki bu sadece bir tanesiydi.. bir hasta memnuniyetsizliğini belirttiğinde hemen altına panik yapmamasını, durumun normal oldugunu falan yazan hemşireler war mesela. doktorların hemşireleri! heralde. birden peyda oluyorlar we kişi susunca aynı hızla kayboluyorlar. birileri çıkıyor aman ben de onun hastasıydım, bende de wardı aynı sorun geçiyor diyor, yazdığı diğer mesajlara, konulara bakıyorsun 'yok'. oluyor yani böyle şeyler. sonuçta internet ortamı burası. gerçek değil kimse koşulsuz inanmasın
ama senin yerinde olsam smurfin bu hastaneyi ve kişiyi direkt söylerdim, sonuçta dava açsan kazanaacğın bir haksızlığa uğramışsın. telefon açmaya çekiniyorsun madem, direkt hastaneye git, başhekimle görüş. onlar idealist insanlar illa gereğini yaparlar..
iananmıyorum... nasıl bi durum bu böyle.... canım ben de diğer arkadaşlara katılıyorum... hangi doktorlar ise söylemeni isterim ki açığa çıksınlar... özellikle de şu iğrenç sulanma olayı.. bi daha da böle bişey yaşanmaması açısından belki bi yararı olur...
üzülme canım... bozma moralini... herşey yoluna girer, merak etme..
arkadaşlar burdan ifşa edince bazı şeyleri site yönetimi, kişi-kurum kötüleme diye uyarı ve ceza veriyo. halbuki kim işini gücünü bırakıp da hayali şeyler yazar. Ama gerçek de olsa durum böyle, isim belirtemiyoruz.
En azından tam isim yazmayın mesela ist. fgfgg gibi attım bu harfleri ama gerçekte böle bi doktor varsa anlayan anlar.
Ayrıca benim tavsiyem ücret-fiyat gibi şeylere takılmayın yoksa sonuçta daha pahalıya mal olabilir. Bence hasta memmuniyetlerini göz önünde bulundurmak ve resimleri dikkate almak en güzeli.
Ben doktorumun bana gösterdiği resimleri düşünüyorum da fakrikasyon çalışıyomuş sonradan anladım. Herkesin burnunun ucunu kaldırıp, ahan da ben yaptım-oldu şeklinde bir stili varmış meğerse. Oysa ben burnumu kaldırmayıp ucunu düzeltmesini vs. tam tersi şeyler istemiştim.İstediklerimi yapmadığı gibi yapma dediklerimi de yapmış. Allah bildiği gibi yapsın!
evet ben de kesinlikli eminim aramizda doktor asistanlari olduguna, ya da yanli yorum yapanlara.
bunun disinda, cok sasirdim dogrusu, nasil bir konusma tarzidir o "sizi herkes taniyor" falan filan.. terbiyesizlik vallahi ben olsam acardim agzimi yumardim gozumu ne demek istiyosunuz siz diye baslardim saymaya valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?