• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun...Sevmese idi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pink_dream
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pink_dream

Ziyaretçi
:sm_confused:Size danışmak istiyorum kızlar bir konu hakkında.Çeşitli özel sebeplerden dolayı severek ayrıldığınız nişanlınız ile bir telefon görüşmesi söz konusu oldu ve görüşmek istedi sizinle yüzyüze geldiniz ama ilişkiniz hakkında pek konuşamadan görüşmeniz bitti sonrasında ise yine görüşme kararı aldınız ama kafama takılan konu şu erkek sevmese yine de görüşmek ister mi ?yani hissiyatlı bir hareket mi bu yoksa gerçekten sevdiği için mi?Bunu şu an tasavvur edemiyorum ben ama ben böyle bir durumun içindeyim tekrar bir araya gelip görüşcez ama konumuz nasıl acılır ve ben ne söylerim gerçekten bilemiyorum tek bildiğim onu sevdiğim ....Ama bazen sadece sevgi de yetmiyor ki...Fikirleriniz benim için değerli ne olur yorum yapın arkadaşlar...

çeşitli o özel sebebleri merak ettim dogrusu:kahve:

çeşitli o özel sebebleri merak ettim dogrusu:kahve:

[/QUOTE

Aslında değişen hayat şartlarının insanları olumlu yada olumsuz etkilemesi ile ilgili bir durum.Kısaca bu sekilde yazmam doğru olur.:çok üzgünüm:

yani tür değişen hayat şartları zaten sevgi saygı varsa nişanlılığı etkilemez bile düşünüyorum

Canım aynı olay başıma gelmişti. Tek farkı nişanlım değildi. Severek ayrılmıştık ve buluşuyorduk konu bize hiç gelmiyordu. Her buluşmada belki acaba bu sefer konuşur muyuz diye düşünerek gidiyordum ama olmuyordu. Zaman geçtikten sonra yanlış yaptığımı düşündüm ben çok seviyordum o da bunu bilyordu. Amacı neydi bilmiyorum acı çektirmek mi yoksa emin olmak mıydı anlayamıyordum. Sonuç ikimizde iki yabancı gibi olduk yaşadıklarımdan yaşattıklarından. Arkadaşın belki tekrar bi umut istiyor, belki onu gerçekten sevip sevmediğini görmek istiyor, belki de kendisini sorguluyor acaba birşeyler bitti mi diye, belki de hiçbiri değil bilemeyeceğim. Ama sana bu durum acı veriyorsa ve bir çıkar yol yoksa bence buluşma :1no2:

Canım aynı olay başıma gelmişti. Tek farkı nişanlım değildi. Severek ayrılmıştık ve buluşuyorduk konu bize hiç gelmiyordu. Her buluşmada belki acaba bu sefer konuşur muyuz diye düşünerek gidiyordum ama olmuyordu. Zaman geçtikten sonra yanlış yaptığımı düşündüm ben çok seviyordum o da bunu bilyordu. Amacı neydi bilmiyorum acı çektirmek mi yoksa emin olmak mıydı anlayamıyordum. Sonuç ikimizde iki yabancı gibi olduk yaşadıklarımdan yaşattıklarından. Arkadaşın belki tekrar bi umut istiyor, belki onu gerçekten sevip sevmediğini görmek istiyor, belki de kendisini sorguluyor acaba birşeyler bitti mi diye, belki de hiçbiri değil bilemeyeceğim. Ama sana bu durum acı veriyorsa ve bir çıkar yol yoksa bence buluşma :1no2:

Demek böyle bir olayı yaşayan tek ben değil mişim .Canım aslında beni en iyi sen anlarsın beni sevdiğini değer verdiğini çok iyi biliyorum ama yine de kafamda soru işaretleri var yani bir ilişki ya vardır ya yoktur bence tabi.Şimdi eğer yollar tekrar birleşecekse ne yapılmalı da daha az sancısız olsun yada bitmesi gerektiğini nasıl anlayacagım tavırları cunku sevdıgının kanıtı oof ya kafam karmakarısık oldu yardımcı olmak ısteyene hayır demıycem kızlar:Saruboceq::sm_confused:

Sonra ne oldu peki ayrıldınız mı canım?Merak ettim doğrusu ?_Bizde şu an iki yabancı gibiyiz kanıma dokunmuyor değil senağlama

İtiraf etmeliyim ben biraz fazla duygusaldım aşkta aklıma geleni yapıyordum çok cesaretliydim. Bilmiyorum yaşımın cahilliğimi yoksa ilk aşk acemiliğimi ama yeri geliyordu ben buluşmak istiyordum konuyu açmaya çalışıyordum cesaretimi toplayıp konuşuyordum ümitlerle erteleniyordum sonra sonra hatamı görüp vazgeçmiştim.
Karşındaki insan nasıl birisi olgun mantıklı bir insansa buluşmalarında önemli niyetler vardır. Hem seviyorum diyorsun onunda gözlerinde gördüğünü söylüyorsun o zaman sen aç konuyu hayatın size verdiği engelleri aşın birlikte. Bilmiyorum cesaretli bir insan mısın gerçi bunu dedim diye bana kızan da olur ama bence sevdikten sonra kız erkek farketmez birinden biri eğer sonsuza kadar devam etmek istiyorsa gerçekleri görmek için adım atmalı... Tabi ayırlık sebebi çok önemli affedilmeyen sebepler varsa bilemeyeceğim.... mirmirmirmir

bnm de oldu , görüşüyorduk konusuyorduk ama konuyu konusamıyorduk hıc d e konusamadık acıldıgında da konu kapanıyordu... bı iş cıkmadı sevıyor manaya gelmıyordu..

arkadasım bence ılk adımı sen atma su durumda kız erkek farketmez dıoruz ama erkekler ıcın farkedıor acıkcası sımartmamak gerekıor agır tas olmayı dene zaten olacagı varsa olur bi sure kafanızı toplayın benım fıkrım ..hayırlısı olsun

canım bende sevgılımden ayrıldım ve benıde gecen hafta aradı aklımı karıstırdıii
ben unutmaya calısırken ve kendımı sartlandırmışken
bu hareketı acaba sevıyormu yoksa benı unuttumu neden aradı dıye duygularım allak bullak oldu
gecen haftadan berı beklıyorum ararmı dıye
bende sevıyorum hemde cok
sevgı tek basına yetmıyor bazen sevmekte vazgecmektır
olmayıncada bır sey olmuyor zorlamayla fılan
bu erkekler neden boyledırler anlamam soylıyecek ne varsa soylemek yerıne boyle bızı uzuyorlar
hatta ben gecen hafta derdım vara konu actım aklım karıstı dıye
anca akıl karıstırıyorlar ve emınımkı suandada bızden daha rahatlardır
sevıyorum ama kızyorumda... bende ıcımı doktum
ALLAH HAYIRLISINI VERSIN VE AKILDA

kendi içinde gelgitler yaşıyor ve sorunlarınızı aşabilirmisiniz diye görmek için seninle
görüşüyor olabilir.ben çok sabırsız biriyim öyle buluşmazdım,sorardım kardeş isteğin ne diye.
sende öyle yap,bakma erkekler açık ve net kızlardan daha çok hoşlanıyo ve güveniyo..

Canım çok güzel yazmışşın ama bunları söylediğimde sanki sık boğaz ediyormuşum gibi olmaz mı ben görüşmemizde konuşmayı istiyorum açık açık ne olcaksa olsun sürünceme de kalmak artık canımı yakmaya başladı devamsa devam tamamsa tamam ama bu konuşma benim gururumu zedelesin de istemiyorum mantıklıca konuşacağım hadi hayırlısı için dua edin kardeşler...:Saruboceq:

canım bende sevgılımden ayrıldım ve benıde gecen hafta aradı aklımı karıstırdıii
ben unutmaya calısırken ve kendımı sartlandırmışken
bu hareketı acaba sevıyormu yoksa benı unuttumu neden aradı dıye duygularım allak bullak oldu
gecen haftadan berı beklıyorum ararmı dıye
bende sevıyorum hemde cok
sevgı tek basına yetmıyor bazen sevmekte vazgecmektır
olmayıncada bır sey olmuyor zorlamayla fılan
bu erkekler neden boyledırler anlamam soylıyecek ne varsa soylemek yerıne boyle bızı uzuyorlar
hatta ben gecen hafta derdım vara konu actım aklım karıstı dıye
anca akıl karıstırıyorlar ve emınımkı suandada bızden daha rahatlardır
sevıyorum ama kızyorumda... bende ıcımı doktum
ALLAH HAYIRLISINI VERSIN VE AKILDA

Canım peki sen aradın mı sonrasında?Belki de çekiniyordur senden arasan ?o zaman niyetini belli eder arkadaşım yine de sen bilirsin hakkında hayırlısı canım iyi haberleini bekleriz ...a.s.

ne için tekrar görüştünüz benim için o önemli.havadan sudan konuşmak içinmi.elle tutulur bir sebepmi.size olan özlemi değilse konu boşuna ümitlenmeyın.neden söylemesinki duygularını hadi biz bayanlar gereksiz gurur falan yapıyoruz söylemiyoruz.ama erkekler daha rahat bu konularda.çözemedim.ben dayanamaz sorardım.hergün kafayı yiyeceğime.sizde açık açık konuşun.yolunuzu çizina.s.

ne için tekrar görüştünüz benim için o önemli.havadan sudan konuşmak içinmi.elle tutulur bir sebepmi.size olan özlemi değilse konu boşuna ümitlenmeyın.neden söylemesinki duygularını hadi biz bayanlar gereksiz gurur falan yapıyoruz söylemiyoruz.ama erkekler daha rahat bu konularda.çözemedim.ben dayanamaz sorardım.hergün kafayı yiyeceğime.sizde açık açık konuşun.yolunuzu çizina.s.

Bir arkadaşımız için bir araya geldik hasta idi geçmiş olsuna gidecektim o da gelmek istedi bende olur dedim.Ve sonrasında sms ile beni özlediğini belirtti...:sm_confused:

ya ozaman normal bır arkadaşca yada sevgılıce olabılır fakat soyle bır sey var benımde cok yakın bır arkadaşım aynı olayı yaşadı.Görüşüyorlardı,görüşüyorlardı,hıcbır sekıdle adam o konuyu açmıyordu,herseyden konu konuşuluyordu ama o konu konuşulmuyordu.Sonucunda cocuk olmazsa başka bırıısnı bulamazsam onla takılırım dıye dusunmuş,kız aldatıldıgını kendı gozlerıyle gordu.Senı uzmek ıstemem ama bırısı sevıyorsa cıdden neden dıyemesınkı ben senı sevıyorum unutamıyorum dıye helede nışanlıymışsınız yok boyle bır olay bence boşuna ümitlenmiyın yada oturun kendısıne sorun ne dusunuyorsun bızle ılgılı dıye?O en dogru cevabı verecektır.Ama zamana bırakalım falan derse ınanmayın lutfen.Sizi yazdıklarımla kırmak ıstemem ama cıdden eger bu gıbı durumları yaşarsanız daha cok uzuleceksınızdır.Lutfen kızmayın bana bu kadar sert dılle yazdım dıye.

bence konus ona sor canım boyle dusun dusun onun fıkrını bılemezsın
yıne gorustugunuzde acıkca normal olrak bıse beklıyo dıye degıl
sadece napıyoruz ne olucak ne durumdayız de yanı
sonuca vat yoksa hergun daha cok uzuluceksın...
bende suan ayrıyım ve ayrı kalmak hele senın suankı dusuncelerın ıcınden cıkılmaz bılıyorum oyuzden kendı sorulrının cevabını ıste ondan

Sonra ne oldu peki ayrıldınız mı canım?Merak ettim doğrusu ?_Bizde şu an iki yabancı gibiyiz kanıma dokunmuyor değil senağlama

Çok bekletti beni kızıyorum kendime neden bekledim diye ama seviyordum belki düzelir diye beklemiştim. beklerken içimdekiler nefrete dönüşmeye başladı sinir oluyordum acı çekmemi izliyordu resmen. daha sonra buluştuk tamam eski günlere dönelim demişti bu sefer ben istememiştim. elimden gelen herşeyi yapmıştım ben savaşmıştım olumsuzluklar karşısında sevgimden vazgeçmemiştim ama artık tükenmiştim. Ayrıldık kesin olarak 1 sene oldu ayrıyız. Şimdi o pişman evet dememe bakıyor. ama hiç bir ümit kapısı bırakmadım ona. geçen gün gördüm onu içim bi tuhaf oldu yüzüne bile bakmadan yanından geçtim. artık iki yabancıyız bitti benim için. ama hiç keşkem yok içimdekileri yaşamıştım o pişman olucak beni çok seven bir kız vardı diye. ondan bence duygularımızı tam yaşamamız gerekiyor. hayat acı tatlı nasıl cevap verir bilmiyorum ama keşke dememek lazım...

tuhaf ya zor bu işler bir daha o kadar çok sever miyim bilmiyorum. hakeden insanı bulmak zor. senağlama

....................................................................

Son düzenleme:
:sm_confused:Size danışmak istiyorum kızlar bir konu hakkında.Çeşitli özel sebeplerden dolayı severek ayrıldığınız nişanlınız ile bir telefon görüşmesi söz konusu oldu ve görüşmek istedi sizinle yüzyüze geldiniz ama ilişkiniz hakkında pek konuşamadan görüşmeniz bitti sonrasında ise yine görüşme kararı aldınız ama kafama takılan konu şu erkek sevmese yine de görüşmek ister mi ?yani hissiyatlı bir hareket mi bu yoksa gerçekten sevdiği için mi?Bunu şu an tasavvur edemiyorum ben ama ben böyle bir durumun içindeyim tekrar bir araya gelip görüşcez ama konumuz nasıl acılır ve ben ne söylerim gerçekten bilemiyorum tek bildiğim onu sevdiğim ....Ama bazen sadece sevgi de yetmiyor ki...Fikirleriniz benim için değerli ne olur yorum yapın arkadaşlar...

nasıl yani değişen hayat şartlarııı öle şey olur mu canımm:roflol:
sevgi ya vardır yada yokturrr
gayet açık ve neta.s
değişebiliyosa o sevgi değildir!!!
a.s.kurtul hemen

Back
X