lütfen okuyun tavsiyeye ihtiyacım var kızlar ...

kız yok dört kardes hepsi aynı apartmanda biz de aynı sokaktayız hepsine ev yapmış babası biz kiradayız. anası olacak uyuz takıntılı illa hepsi yanında olacak. hasta bi de korkuyorum diretip gitsem tasınınca allahın cezası kadın hasta filan olursa eşim bu sefer beni affetmez. ölsemde kurtulsam ya
Ay demeyin böyle.
Kv hakkında da öyle konuşmayın. Boş verin.
Eşiniz özellikle annesine mi düşkün?
Ayrıca madem çok istiyor eşiniz orda oturmayı,tuvaleti yaptırsın adamakıllı. Kullanışlı hale getirsin. Duvarları boyatsın. Ev sahibiyle konuşsun anlaşsın. Yoksa oturulmaz yani öyle yerde :işsiz:
Hem hiçbir şekilde uğraşmıyor hem de sizi orda tutuyor.:63:

Eşine de ki, "onlar anne baban ama ben de yuva kurdugun kadinim, biz de artik bir aileyiz ve beni ailenin menfaatleri icin mavdur edemezsin, her iki tarafin da menfaatini dusun madem oyleyse, neden tek tarafli oluyor, ailen icin beni istemedigim bir evde istemedigim sartlarda yasamaya mecbur birakiyorsun, benim ne dusundugum ne hissettigim onemli degilse neden evlendin, madem karinin mutlulugunun ve konforunun bir onemi yoktu evlenmeseydin ailenden ayri yasamak zorunda da kalmazdin bi vesileyle, onlar sadece senin anne baban, benden onlara karsi senin kadar hassas ve fedakar olmami bekleyemezsin, sana muhtac oldugunu varsaydigin anne babanin memnuniyetini dusundugun kadar beni de dusunmek zorundasin" demelisin

o kadar gereksiz boş bir inat ki beni sevmiyo demekki ailesini daha çok düşündüğüne göre yahu arabayla on dakıka gideceğimiz yerler ya nasıl anlamıyo anlamıyorum delircem

Back
X