- Konu Sahibi perii_perii
-
ve geçen hafta duydum ki benimkisi okuldan tanıdık diyebileğeim bi kızla görüşmüş sinemaya falan gitmişler .bunu bilinçli olarak yapmış sırf ben duyup üzüliyim . ki çok üzüldüm ama hç bişiy olmamış gibi davrandım .eğer gün gelirse sorarım ben ona
ben burada senin hatalı oldugun bir yer göremedim?
eski erkek arkadasinı anlatmak zorunda degilsin!
eğer erkek arkadasın eski erkek arkadasinın lafiyla senden ayrilabiliyorsa zaten bosver gitsin!
baskalarının lafiyla hareket eden adama adam demem!
Bence sen barışayım mı barışmayayım mı diye düşünmeden önce, eski sevgilinle ilgili sorunu çöz, ki o çok daha ciddi bi problem, ne demek ya casuslar, takip ettirmeler falan. O konuyu çözmedikçe, barışsanız bile başın çdk ağrır.
Seni sevseydi...Önce sana gelir sorardı
Bak sende yoluna. Boşver gecmişişakkıdı
arkadaşlar tabikide bana sordu ama yeterince ikna edici olmadı her halde o kendince doğru olanı yaptı . ve şuan pişman. burda sorduğum bu dğl bozucu dğlde yapıcı cvblar istiyorum tekrardan tşklerr
sen zaten barismaya meillisin bu dediklerien bakilirsa , o zaman az bekle o sana ulasmak isterse zaten bir sekilde ulasir , ondan sonra hersey gelisir zaten
ama yerinde olsam ben ilk adimi atip da ulasmazdim , kacan kovalanir hesabi , birak o seni arasin bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?