lütfen okuyun ve bi akıl verin.

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
96
İstanbul
mrb arkadaşlar benim sorunum yaklaşık 2 aydır ayrıldığım erkek arkadaım .ve dün onunla tesadüfen karşılaştık ben onu gördüğümde içimde fırtınalar koptu. o an onun yüzüne bakamadım ama ben gidene kadar o gözünü ayırmadı benden sizce ondada bi pişmanlık varmıdr . ayrılma sebebimz benim yani barışma adımını bendn bekliyo sizzce gidp evine özürmü diliym napim

Eğer gerçekten kendimin hatalı olduğuna inanıyorsam bir dakika durmaz özürümü diler, ilişkimi düzeltmeye çalışırdım. Tamam mı canım?

eski erkek arkadaşım bizi onunla görünce cinnet geçirdi yolun ortasında bana hesap sordu senide onuda yok edecm die durumu erkek arkadaıma bildrdim tlf numarsnı ona verdim benimkisi onu aramış işyerine çağrmş orda arbede çıkarmış eski erkek arkadaşm dmşki bu ikimizi birlikte yürütyo tabi benimki o günden sonra aramadı beni hhiç .sonra bi gün kuzenizi devreye soktum aradı benimkisini konuştular kuzenime dmş ki peri bana yalan söyledi böyle bi insan olduğunu söylmedi.allah askına siz söyleyin bitmiş bi ilişkiyi nie söyliyimki hemde zorla kurtulduğm birii ? ilişkim bu yüzden bitti çok kötü günler geççirdim tam unuttum derken dün onu görünce kötü oldm

ve geçen hafta duydum ki benimkisi okuldan tanıdık diyebileğeim bi kızla görüşmüş sinemaya falan gitmişler .bunu bilinçli olarak yapmış sırf ben duyup üzüliyim . ki çok üzüldüm ama hç bişiy olmamış gibi davrandım .eğer gün gelirse sorarım ben ona

ben burada senin hatalı oldugun bir yer göremedim?
eski erkek arkadasinı anlatmak zorunda degilsin!
eğer erkek arkadasın eski erkek arkadasinın lafiyla senden ayrilabiliyorsa zaten bosver gitsin!
baskalarının lafiyla hareket eden adama adam demem!

emin ol sen duyda üzül diye değil
şimdiden kendine kapı aramaya başlamış bosver konuşmadan anlamadan ilişki bitiren adamdan bide özürmü dileyeceksn

ya eski erkek arkadasm çok çirkef biri burda anlatılacak gibi dğl benimkisi şubede bunu dövünce eskisi gidip benim erkek arkadaşımın üstlerine söylmiş ve meslekten atilma tehlikesi yaşamışş . hatta üstleri dmş ki bi kız uğruna hayatın gidickti boşver görüşme . adım gibi biliyorumm halada var bişiler ama korkuyooo benimle görüşmeyye çünkü eski erkek arkaşm cahsuslarını dikmiş her yere ben nereye gtsm haber ıçuyo ona aynı şekil aynısını onada yapmş

daha öncede onunla ilgili çok sıkıntı çektim ve burda bir derdim var bölümüne yazmıştım . o yüzden her olmuşsa inanmasına kızmıyorum çünkü npar ne eder kötüler o beni (eski e.)

Bence sen barışayım mı barışmayayım mı diye düşünmeden önce, eski sevgilinle ilgili sorunu çöz, ki o çok daha ciddi bi problem, ne demek ya casuslar, takip ettirmeler falan. O konuyu çözmedikçe, barışsanız bile başın çdk ağrır.

bana söylediği tek ey peşini hiç bırakmayacam sana rahat vermeyecemm

senin suçun yok..hiç özür filanda dileme.. buırak kopsun fırtınaların.. zor şey atlatmışsın sonuçta ama sabırrr..

ama seviyorumm : herşey sevmek değil mii sevmeden hiç bişy yapamayacağımızı biliyoruz .hem bi inat bi gurur uğruna harcıyoruz o güzl duygularımızzı

sewiyorsa zaten gelecektir eger sen gi,derken hem sucsuzken hemde özürdileyen sen olursan paşada bir rahatlaşma başlar kaybetmeme korkusu baslar o zaman daha cok sıkıntı cekersin.. deneyimli biriolarak söylüyorum canım ama cok sewiyorsan sen bilirsin ben karısamam :kedi:

Seni sevseydi...Önce sana gelir sorardı
Bak sende yoluna. Boşver gecmişişakkıdı

$iddetle katiliyorum arkadasaalkisalkisalkis eger adam gibi adam olsaydi ilk gelir sana sorardi durumu zaten
benim basima da bi olay gelmisti müsadenle özetleyim:
arkadasin biri bi gün gicikligina duvara benim ismimi yazmis bi kalbin icine altina "askim" yazmis
bunun resmini cekmis bide mail olarak atmisti , o zamanki sevgilim benden önce görmüs hatta ben farketmemistim bile , tabi cok sinirliydi , ama ilk geldi bana sordu neyin nesi bu diye durumu anlattim haberim olmadigini , aslinda bu kisinin arkadasim oldugunu felan , bana inandi ki zaten dediklerim de dogruydu , o arkadas da bi güzel firca yedi yaptigi giciklik icin o ayri mesele şakkıdı

arkadaşlar tabikide bana sordu ama yeterince ikna edici olmadı her halde o kendince doğru olanı yaptı . ve şuan pişman. burda sorduğum bu dğl bozucu dğlde yapıcı cvblar istiyorum tekrardan tşklerr

arkadaşlar tabikide bana sordu ama yeterince ikna edici olmadı her halde o kendince doğru olanı yaptı . ve şuan pişman. burda sorduğum bu dğl bozucu dğlde yapıcı cvblar istiyorum tekrardan tşklerr

sen zaten barismaya meillisin bu dediklerien bakilirsa , o zaman az bekle o sana ulasmak isterse zaten bir sekilde ulasir , ondan sonra hersey gelisir zaten
ama yerinde olsam ben ilk adimi atip da ulasmazdim , kacan kovalanir hesabi , birak o seni arasin bulsun

eevt ladycm onu bi inat bi hırs uğruna harcamak istemiyorum.söylediklerini yapcm bi müddet daha bekleyecem baklaım ne olup bitecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…