lütfen okuyun ve bi akıl verin.

eevt ladycm onu bi inat bi hırs uğruna harcamak istemiyorum.söylediklerini yapcm bi müddet daha bekleyecem baklaım ne olup bitecekk

madem eminsin istedigine , o zaman dedigim gibi bekle
egerki istiyorsa seviyorsa o da seni , zaten ne yapip edip sana ulasir
sakin ilk adimi atma , onda "bulunmaz hint kumasi" hissi uyandirma
biliyorsundur erkekler cok cabuk o duyguya kapilir , seni de böylece kaybetme korkusu sarar
bu durumda o kacar sen kovalayan olursun , sanada cektirir

eski erkek arkadaşını şikayet et, kurtulamazsan hayatında sürekli gölge olur, ben her şeyi en başta anlattım erkek arkadaşıma, benim eski sevgilim hala beni arıyo çok rahatsız ediyo beni diye, iyiki söylemişim, çok destek oldu bana...

kusura bakmayın kızlar ama burnunuzdan kıl aldırmıyosunuz hiç maşallah, sevseydi seni dinlerdi inanırdı falan, bırakın bunları Allah aşkına siz aynı şeyleri erkek arkadaşınız konusunda yaşasanız, bi kız sürekli takip etse size gelip ikimizi de idare ediyo dese eminim siz erkek arkadaşınıza inanırdınız demi, bırakın bunları yaa, burda böle bi konu açılsa o adamın ne şerefsizliği kalır ne yalancılığı, ama mesele siz olduğunuz zaman sevseydi inanırdı, yok böyle bişey...

bide eski erkek arkadaşını sölemek zorunda deilssin denmiş, bence kesinlikle söylemek zorunda, ha belki rahat bıraksaydı söylemese de sorun olmazdı derdim ama sürekli rahatsız ediyosa bunu sizin sevgilinizin de bilmeye hakkı var ama dengeyi kurmak önemli, olay kavga boyutuna gelmeden müdahale etmeniz lazımdı, kesinlikle yenisiyle eskisini muhattap etmemeniz lazımdı, neyse olan olmuş; illa barışmak istiyosanız, öncelikle sürekli sizi takip eden eski sevgilinizden kurtulun sağlıklı bi ilişki yaşamak istiyosanız...

aynen katılıyorum.peki sonuç ne oldu Peri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…