Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle şidetli bir şekilde tartiştik ve ertesi günü eşim hiç bir şey söylemefen gitti.şehir dişina gitmiş ben aramiyorum oda aramiyor bir kere oğlum konuşsun diye aradim (4 yaşinda) yolun sonuna gelmiş gibiyiz kafayi yiycem çok huzursuz ve mutsuzum ne yapmaliyim
2 yil nişanlilik 7 yillik toplam 9,10 yillik bir
Birliktelik var.işin asli ilk günden beri anlaşamadigimiz bir cok konu var ve haliylede tartisma var.asil problem eşimin her fikrinin tek doğru olduğuna inanmasi benimde kabul etmemi beklemesi ve kültürel takintilari.mesela evlenince kizin ailedi bitmeliymiş gibi .düşünnki karşinizda herşeye yorum yapan ben bilirim diynher yaptiğiniza kusur bulan bi afam var ve siz hep alttan aliyorsunuz idare etmek için ve sonunda kuzuyken kurt olmaya başliyorsunuz.ha birde ev konusunda çok pasakli öyle böyle değil
Tam tersi calisiyorum devlet memuruyum ustelik gittigi gecenin sabahi ayri odada yattigim icin tesadufen yatak odasina girip olmadigini farkettim odaya gitmesem kapiyi cekip ise gidecektim (oglumu sabahlari esim krese goturuyor ) oglumda evde yalniz kalacakti taki ben eve gelene kadar arayip o zaman nerdesin diye sinirli bir sekilde konusmustum