Lütfen okuyun ve yardım edin :(

Çok güzel bir konu olmuş gerçekten, benim durumumda sana çok benziyodu kaydirigubbakcemile3 ama benim sevdğim cocukla aynı sınıfta olsam kötü olurdu gibi geliyo, insan aynı snfta olnca kardeş gbii oluo sınfta bi konuşma ortmnda konuşuluo muhakkak arkads oluosn buda dezavantaj tbi akannehir ama tanısman daha kolay olur sınıftyken cok sessz olmamaya özen göster çünkü cok sessz olnuca geri tpki yapablr sen sınfta gayet rhat konusn havalı biri gbi olmaya gyret et, htta derste bi konu konusulunca yorum yap gül hep sınıftaki erkeklerlede iyi anlasırsan muhakkak seni merk edicektir zemuszemus sonra facede eklemesni bklersin eklemezse sen eklersin ''sınıftakleri ekliyodumda senide ekledim artık ben cansu'' gbi bişy yzablrsin hem yakın hemde arkadas gbi bi konusma olur zemuszemus sen bunları yap gelsmeleri aktar bize :))

Beni artık biliyor aslında. Bazen göz göze geliyorum :)
Sınıfta yoklama alırkende adımı duyuyordur heralde. Bugün merdivenlerden iniyordum koridorda kimse yok bu arkadaşıyla konuşuyor. Bende elimde telefon yavaş yavaş iniyorum. Onun orda olduğunu bilmiyordum. İnerken bana baktı. Sonra yanından geçtim indim ve gittim..
Aslında hiç mesaj atmak istemiyorum. Ortak arkadaşlarımız var sonuçta o yüzden kabul edebilir. Görünüyor ya ortak olan kişiler.
Çok utanıyorum. :sinifsinif::gitme:
Sıraların arasında ben sırama giderken o gidiyordu bir kaç kişi vardı çarpmamak için sırtıma elini koydu. dokunarak geçti bugün :) Bir sevindirik oldum. :gitme:

seni bilir dedigimde soylemek istedigim, tanimis olur kim oldugunu bilir filan daha yakin oldugunda hqni (teke tek gorusmeler filan msjla) o anlamda bildigi iicn ekler demistim, ama haklisin seni sinftanda taniosa siniftaki diye ekler..
ee sonrA?
ozaman yine bi msj atmak isteyeceksin konusmak iicn. bence once konus sonra teklifi yap inan daha mantikli.. yoksa ekledikten sonra birde neden msj atasinki dimi? ozaman daha bi ustune dusuyo gibi oluyor.
yani konus msj at kendini goster sonra teklif et kabul eder arkadasligi.
ama arkadaslik teklif ettikten sonra bide mjs atinca bu kiz bana mi yaziyo acaba:jeyyar: der.. gibime geliyo :)

ama artik hic msj atmak itsemiorum demiissin,. arkadaslik teklif edip oyle mi kalacak? ki oyle gozukuyor, eger bisey yapmak istiyorsan bsey yap yoksa oyle gidecek gibi gorunuyor. sonucta utangacim filan diosun..yani simdi yapmazsan hic yapmayacaksin gibi..

Arkdaşlar ne yapacağımm ??
Hiç yardımcı olmuyorsunuz _?? :(((((((

sabahtan beri yaziyorum kiz :p

sen onu merdivenlerde gordun,selam vermedinmi? sonucta sinif arkadasin...
ama simdi soyliyecegim sey tam sana uygun bir davranis..
ne hakkinda kotu dusunur nede asikoldugunu dusunur..

bak soyle birsey olabilir:

sinifta seni farketmis olabilir ama belkide hoslanabilcek raddeye gelemedi hala.. yani alici gozuyle bakmadi henuz sana..(kaba bi tabirle soylemem gerekirse)
onu tekrar gordugunde, goz goze geldiginizde sadece ; gul ... cok icten ve sirin/seker/tatli bir gulus olsun ama.. ve bir selam/merhaba olabilr.
seni farketmemesi mumkun degil..
hatta birak facei msji musaji sen bunu onu her gordugunde yap! sana daha farkli daha ilgili gozle bakacaktir..

sabahtan beri yaziyorum kiz :p

sen onu merdivenlerde gordun,selam vermedinmi? sonucta sinif arkadasin...
ama simdi soyliyecegim sey tam sana uygun bir davranis..
ne hakkinda kotu dusunur nede asikoldugunu dusunur..

bak soyle birsey olabilir:

sinifta seni farketmis olabilir ama belkide hoslanabilcek raddeye gelemedi hala.. yani alici gozuyle bakmadi henuz sana..(kaba bi tabirle soylemem gerekirse)
onu tekrar gordugunde, goz goze geldiginizde sadece ; gul ... cok icten ve sirin/seker/tatli bir gulus olsun ama.. ve bir selam/merhaba olabilr.
seni farketmemesi mumkun degil..
hatta birak facei msji musaji sen bunu onu her gordugunde yap! sana daha farkli daha ilgili gozle bakacaktir..

Hayır vermedim:)
Ne diyebilirdim ki. İki dakika önce yukarıdaydı zaten her gördüğümde selam verirsem ohooh :)
Ona bakınca hep gülüyorum zaten illa ki komik bişi oluyor :)

Çok güzel bir konu olmuş gerçekten, benim durumumda sana çok benziyodu kaydirigubbakcemile3 ama benim sevdğim cocukla aynı sınıfta olsam kötü olurdu gibi geliyo, insan aynı snfta olnca kardeş gbii oluo sınfta bi konuşma ortmnda konuşuluo muhakkak arkads oluosn buda dezavantaj tbi akannehir ama tanısman daha kolay olur sınıftyken cok sessz olmamaya özen göster çünkü cok sessz olnuca geri tpki yapablr sen sınfta gayet rhat konusn havalı biri gbi olmaya gyret et, htta derste bi konu konusulunca yorum yap gül hep sınıftaki erkeklerlede iyi anlasırsan muhakkak seni merk edicektir zemuszemus sonra facede eklemesni bklersin eklemezse sen eklersin ''sınıftakleri ekliyodumda senide ekledim artık ben cansu'' gbi bişy yzablrsin hem yakın hemde arkadas gbi bi konusma olur zemuszemus sen bunları yap gelsmeleri aktar bize :))

Facemede ekledim az önce :( Kabul edecek mi bakalım.
Ben cansu sınıftakileride ekliyordumda senide ekledim dedim gülümsedim aynen dediğin gibi. O tür bişi yazdım artık. 2 aralıkta doğum günü mü kutlayacak mı bakalım. Tabi girerse o zamanlar. kafamçokkarıştı

Malesef ki çok sessiz biriyim. Bir çocuk var sürekli benle uğraşıyor gerçi herkesle uğraşıyor. Hiperaktif biri biraz. önümde oturuyor sinir oluyorum ama yinede çekiyorum kendisini.

Dün biyoloji dersinde hoca yazı yazdırmaya başlayınca aldım kalemimi yazdım. O sırada R herkese kalem sormaya başladı bende bunu duydum ama bakmadım bu sefer arkama refleks olmadı. Bana pişt diye seslenmeye çalıştı ama duymamazlıktan geldim çünkü adımı söylemesini bekledim. Yan gözle bakıyorum tabi ona :)
Sonra arkamdaki çocuğa seslendi çocukta beni dürttü bende baktım R kalem var mı dedi bende çantamdan çıkardım uzattım. Seri olamadım ben çıkarana kadar başkası vermiş bile :) Ben kalem kutusumuyum yaa off :bbo::bbo::gitme::gitme::gitme:

Adımla seslensin diye bekledim oda olmadı daha adımı bile bilmiyor ya, yoklama alınırken falanda mı hiç duymadı. of

seni bilir dedigimde soylemek istedigim, tanimis olur kim oldugunu bilir filan daha yakin oldugunda hqni (teke tek gorusmeler filan msjla) o anlamda bildigi iicn ekler demistim, ama haklisin seni sinftanda taniosa siniftaki diye ekler..
ee sonrA?
ozaman yine bi msj atmak isteyeceksin konusmak iicn. bence once konus sonra teklifi yap inan daha mantikli.. yoksa ekledikten sonra birde neden msj atasinki dimi? ozaman daha bi ustune dusuyo gibi oluyor.
yani konus msj at kendini goster sonra teklif et kabul eder arkadasligi.
ama arkadaslik teklif ettikten sonra bide mjs atinca bu kiz bana mi yaziyo acaba:jeyyar: der.. gibime geliyo :)

ama artik hic msj atmak itsemiorum demiissin,. arkadaslik teklif edip oyle mi kalacak? ki oyle gozukuyor, eger bisey yapmak istiyorsan bsey yap yoksa oyle gidecek gibi gorunuyor. sonucta utangacim filan diosun..yani simdi yapmazsan hic yapmayacaksin gibi..

Onu faceye eklediğimde bu kız bana yazıyo der demez ki. Her faceye eklediğime yazmıyorum :)
Bu biraz komik olur. Aşık olduğum kişileri faceyede eklemiyorum sadece:D
Neyse ekledim bkalım kabul edecekmi. :gitme:

ben zaten hep selam ver demedim..hep icten bi gul dedim..tabi sinf arkadasin slm vereceksin , her gordugunde bi ver bi verme sacma degilmi :)
birde demek istedigim,(yaziyo sanmasindiye) hani ustune dustugun iicn.. yani kaba tabirle soyledim oyle,
hani arkadaslik teklif ediosun eklemiyo,,direk msj atiosun, yani ben bile dusunurum ne bu diye.onu demek istemistim..
ama neyse eklemissin, artik kabul edecekmi diye beklersin artik :p,
onceden neguzl bi mail atip konustuktan sonra arkadaslik teklif etseydinya:)
veya o ederdi..
hatta simdide msj atabilrsin, birine kalem isterken, sstt denmez :P benim de bir adim var, diye komik bi msj atabilirsin.. maksat girgir bakarsin ismini sorar.. :)

(valla benden bukadar, her yazdigim yaziya tepki veriosun sanki tsk degilde, bi nevi yardimmimiza yorum yapmak, elestirmek gibi..neyse umarim hersey istedigin gibi olur)

Son düzenleme:
ben zaten hep selam ver demedim..hep icten bi gul dedim..tabi sinf arkadasin slm vereceksin , her gordugunde bi ver bi verme sacma degilmi :)
birde demek istedigim,(yaziyo sanmasindiye) hani ustune dustugun iicn.. yani kaba tabirle soyledim oyle,
hani arkadaslik teklif ediosun eklemiyo,,direk msj atiosun, yani ben bile dusunurum ne bu diye.onu demek istemistim..
ama neyse eklemissin, artik kabul edecekmi diye beklersin artik :p,
onceden neguzl bi mail atip konustuktan sonra arkadaslik teklif etseydinya:)
veya o ederdi..
hatta simdide msj atabilrsin, birine kalem isterken, sstt denmez :P benim de bir adim var, diye komik bi msj atabilirsin.. maksat girgir bakarsin ismini sorar.. :)

(valla benden bukadar, her yazdigim yaziya tepki veriosun sanki tsk degilde, bi nevi yardimmimiza yorum yapmak, elestirmek gibi..neyse umarim hersey istedigin gibi olur)

Ben ark.teklifi yollrken ne yazacağımı bilmiyodum eğer tekliften önce ne yzabilirdim ki :)
O gün pştt dediğini duydum ama bkmadım çok ayıp olur ama öyle bi mesaj atarsam. Biri bana öyle dese uyuz olurum hoca yazı yazdırıo hemn kaleme ihtiyacım var ama istediğim kişi bni duyduğu halde duymamazlıktan geliyo sanki kalem vermek istemiyor artık gibi. :) ama yinede güzel fikir teşekkür ederim.

Yazdığın her yazıya tepki vermiyorum olabilir mi olamaz mı onu söylüyorum. içime sinenleri uygulamaya çalışıyorum. Çok çok teşekkür ederim yardımlrınız için. lütfen yanlış anlamayın. mafoldumben

Bugün girmemiş. Ark. teklifi beklemede.:olmaz:

R facedeki arkadaşlık teklifi mi kabul etmiş :))
Çok sevindim.
Şimdi doğum günümü bekliycem baklım kutlayacak mı ?
Off çok utandım yarın yüzüne bakamam kaçarım ondan :D

pişt ne ya. kafasını kırarım onun. pişt senin babandır diyeydin :P

Bugün R ufak tefek bir çocuk var sınıfta görsen 10 12 yaşında falan dersin onu şaka olsun diye kucakladı üstüme doğru attı çocuğu bende geri çekildim amacını anlıyamadım valla :D

hee sevdiğinden atmıştır sana. kız ne alaka :DD
cansu anime izlemeyi seviyosan sana tam uyan şahane bi anime tavsiye etcem :D böle lisede sınıfındaki en yakışıklı çocuğa aşık olan çok sessiz bi kızın hikayesi :)

Arkadaşlar dün R yle buluştuk parkta ve beni öptü tam olarak sevgilimiyiz bilmiyorum hep sarıldı bana öptü. Tatilden sonraki iki gün çok yakın davrandı çraşamba gelmedi perşembe geldi okuldan sonra buluştuk
Mesaj atmıyo ama sabah ben attım bir iki cevapladı sonra devamı gelmedi bende bişi yazmadım. Çok mesaj atmak istiyorum anlamıyorum şimdi ben Ryle sevgilimiyim değil miyim açıkcası dalga geçmesinden çok korkuyorum. Ne yapmam lazım lütfen yardım ? Biz neyizki dedim öperken sevgili manasında oda belkide senden hoşlanıyorumdur dedi ama tam olarak bişi demedi off..Facedende 14 şubat sevgililer günü etklinliği yolamış ama reddetmiş kendisi sadece bana mı yolladı acaba.

Back
X