Lütfen okuyun ve yardım edin :(

ha bak soyled olabilr, eger birden muhabbet baslarsan belki terredut eder,,
eger okul/ders hakkinda bi soru sorarsan daha bi guvenli yaklasir sana..
demem o ki yani cvbini normal verir bir art niyetin olmadigini dusunur..

mesela dersinki su ... ders deki su konu cok zordu bi kackisiden yardim istedim anlamadim sen bizim siniftasin, yardim edermisin dersin? sonra eder veya etmez ve konuyu baslatirsin msela iste nsl baslamak istiosan veya nelerden konusmak istiyorsan..

yaş iş.. acı ama gerçek.
aah ah. yine de yerinde olmak isterdim cansu :)

dogum gununde ona mail atmayi dusunuosun demek.. hm
bilmemki bence sen simdiden onunla arani isitki dogum gununde o sana belki d.g kutlu olsun diye msj atacak?
git gide daha bi samimi olacaksiniz?
istersen tsk ederim ekledigin iicn dersin ben siniftan Cansu dersin bi sekilde bi muhabbet baslairsin, ki sana geri yazmasi gereksin! anlatabildimmi?

yani sendemi fenerlisin dersen, evet der konu kapanir..sende ikide bir mail atarsan iste ozaman pesinde kosuuyo olursun..
yani anlatmasini saglayacak biseyler hakkinda konus ilgisini cek..neblm futbolu sevdigini ilgilendigini soyle..illaki gercek olmasi gerekmiyo..onemli olan ilgisini cekmek..ztn cektikten sonra , seni farkettikten sonra istedigin sey hakkinda konusursun..
yazdigin mailde soru sor, yani yazmamazlik edemesin..
bi ders hakkiinda birsey sor..
yani yazilarinda konusmalarinda cokta civitmadan..normal bi arkadas edasinda..
ki senden tirsmasin veya pesindeki her kiz gibi oldugunu dusunmesin..kendini ozel kil..ilgi alanina gir ilgisini cek..

Yok hayır o bana doğum günümde yani 2 Aralıkta mesaj atar belki diye eklemeyi düşünüyorum. :))
Onun doğum günü 18 Mart. Çook var. Bekleyemem o kadar:D
Bir ders hakkında soramam çünkü pek derslerle ilgisi yok :) Yani var mı onu bile bilmiyorum çünkü yeni tanıyorum. İlerde öğrenirim. Birde dersle ilgili bişi sorarsam sıkılır öyle bi tip :D Faceye ekleyip mesaj mı atsam ? Çünkü herkesi kbul etmiyor.
Ekleyip ö.m atarım ben sınıftan Cansu diye.
Böyle olabilir mi ?

Onun çevresindeki arkadaşlarla arkadaş olmamda çok zor genellikle kızlar fazla tanımadığı kızları küçük düşürmek için uğraşıyorlar. Bugün tören vardı ilkokuldan arkadşı var Büşra diye kız dikilmiş bekliyor kızın biri sıranın ortasından geçmek istedi bu geri çekilmiyor mecburen kız geçerken hafif bi şekilde dokundu ve Büşrada kendisini geri attı oha yavaş hayvanmısın diye.
Yani sürekli birilerini ezmek için uğraşan bir tip çevresindeki iki kız ykaın arkadş olduğu..
Bende öyle birileriyle arkadaş olamam istesem bile R için. :gitme:

ayy kendı lıse dönemını hatırladım ,ay ne delıymişim o zaman ,ozamanlar ne yaptıgımı hatırlamıyorum ama sonunda o cocukla cıktım ve sadece 2 hafta sürmüştükaydirigubbakcemile3

bence kendını küçük düşürecek seyler sakın yapma cok pısman olursun buyuyunce :)

mesela de kı sen nerede oturuyorsun ,gecen yolda senı gordum sankı seslendım ama duymadın ..

belkı de sen degıldın uzaktaydın fılan de ..

hem onun oturdugu yerı de boylelıkle ogrenmıs olursun :jeyyar:

ayy kendı lıse dönemını hatırladım ,ay ne delıymişim o zaman ,ozamanlar ne yaptıgımı hatırlamıyorum ama sonunda o cocukla cıktım ve sadece 2 hafta sürmüştükaydirigubbakcemile3

bence kendını küçük düşürecek seyler sakın yapma cok pısman olursun buyuyunce :)

mesela de kı sen nerede oturuyorsun ,gecen yolda senı gordum sankı seslendım ama duymadın ..

belkı de sen degıldın uzaktaydın fılan de ..

hem onun oturdugu yerı de boylelıkle ogrenmıs olursun :jeyyar:

Neden seslendin der ama?
Sonuçta fzla tanışmıyoruz :)

eminim ilerde, platonik aşkın olarak hatırlayacağın biri olarak kalacak kendisi...
çok üstüne gitme,akışına bırak.lise aşkı işte.daha neler göreceksin.samimi olarak söylüyorum ki gercek aşkı, sevgiyi, bağlılığı suların biraz durulduğu, daha mantıklı düşündüğün yaşlarda yani 20 li yaşlarda bulacaksın. bu geçici bi heves.kendini üzüp yıpratma boşver canım :kahve:

Yok hayır o bana doğum günümde yani 2 Aralıkta mesaj atar belki diye eklemeyi düşünüyorum. :))
Bir ders hakkında soramam çünkü pek derslerle ilgisi yok :) Yani var mı onu bile bilmiyorum çünkü yeni tanıyorum. İlerde öğrenirim. Birde dersle ilgili bişi sorarsam sıkılır öyle bi tip :D Faceye ekleyip mesaj mı atsam ? Çünkü herkesi kbul etmiyor.
Böyle olabilir mi ?

Onun çevresindeki arkadaşlarla arkadaş olmamda çok zor genellikle kızlar fazla tanımadığı kızları küçük düşürmek için uğraşıyorlar. Bugün tören vardı ilkokuldan arkadşı var Büşra diye kız dikilmiş bekliyor kızın biri sıranın ortasından geçmek istedi bu geri çekilmiyor mecburen kız geçerken hafif bi şekilde dokundu ve Büşrada kendisini geri attı oha yavaş hayvanmısın diye.
Yani sürekli birilerini ezmek için uğraşan bir tip çevresindeki iki kız ykaın arkadş olduğu..

cnm masum bi msj atarsin face ekleyince.
aa seni de siniftasin ama ilk gordum nbr dersin, okadar..
arkasinda ard niyet arayamasin..
yani kontagi guvenli kuracaksin bi nevi,
asildigini dusunmuyecek..cunki arkadasca yazicaksin..
herkesin yaptigi bisey sinif arkadasin o senin..
hatta baya baya normal geldigi icin cvp bile atmazbelki, ilgisini cekmedi diye..

cogu kisi yapma etme demis ama senin burda nekucuk duruma dusecegin bisey var nedeonun pesinden kosup o kizlarin kategorisinegirme sansin..
seninki masum bisey
sonucta bu cocuktan hoslaniosun ve biadimatarsan belki mutlu olursun..yada sonra keske yapsaydimdemezsin.
boylece konusa konusa ztn onun neyin nesi anlarsin, ona gore de iliskini yasarsin

Böyle olabilir mi ?

sen yaysın o balık, iki kat yaş. anlaşamazsınız kolay kolay.

ay cok hos birkonu ya:)
cansu faceden msj at bencede.
gelismeleride buraya yaz bu ask hikayesinin sonunu merak ediyorum:)

cnm masum bi msj atarsin face ekleyince.
aa seni de siniftasin ama ilk gordum nbr dersin, okadar..
arkasinda ard niyet arayamasin..
yani kontagi guvenli kuracaksin bi nevi,
asildigini dusunmuyecek..cunki arkadasca yazicaksin..
herkesin yaptigi bisey sinif arkadasin o senin..
hatta baya baya normal geldigi icin cvp bile atmazbelki, ilgisini cekmedi diye..

cogu kisi yapma etme demis ama senin burda nekucuk duruma dusecegin bisey var nedeonun pesinden kosup o kizlarin kategorisinegirme sansin..
seninki masum bisey
sonucta bu cocuktan hoslaniosun ve biadimatarsan belki mutlu olursun..yada sonra keske yapsaydimdemezsin.
boylece konusa konusa ztn onun neyin nesi anlarsin, ona gore de iliskini yasarsin

Yanlız bir sorun var. Geçen okuldan arkadaşlarımı ard arda tekrar tekrar ekleyince faceme uyarı geldi. Bir süre arkadaş eklemem yasaklandı. Baya uzun bir süre sanırım.
O yüzden şuan kendisini ekliyemiyorum off :(
Neden benya ne kadar şansızımmm :gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:

Cnm benim dedigimi tam anladınmı bilmiyorum ama sunu anlatmak istiyorum.
Yani ilk basta kisisel bakımını yap öyle süslü püslü olmana gerek yok.mesela okula giderken sürme cekebilirsin ama abartılı diil.gözlerine bir cekicilik katar.saclarını falan modellere bakarak degistirebillirsin.bence faceye falan ekleme onu.yakısıklıysa eger bisiler hissettigini anlayabilir.bide cok sık bogaz olma senden hoslanmak yerine seni kankası olarak görebilir.mesela bzm sınıfta hickimse birbirine bakmaz cünkü hepimiz kankayız herkes kankası olarak görüyor sınıftakileri.ben hala sözümün arkasındayım umursamaz gibi yap ama mesela onun duyacagı ses tonunda konus ama onunla konusma.mesela ben okulda daha görmedigim kisilerden teklif alıyorum hicbirini umursamadım.ve direk teklif geldi :) sende güzel konus.sempatik ve sakacı ol.kendine güven dik dur.güzel giyin.kilo problemin varsa sık sık yürüyüse cık.bnm bi arkadasım eskiden erkeklerle alakası yoktu.yani hic teklif falan gelmezdi.kız bu sene kendine bi bakmaya basladı valla teklifler birbirini yiyo :)
iste böyle.. eger bnm dediklerimi yaparsan eminim senden hoslanacaktır.. yerimseniben

Son düzenleme:
Yanlız bir sorun var. Geçen okuldan arkadaşlarımı ard arda tekrar tekrar ekleyince faceme uyarı geldi. Bir süre arkadaş eklemem yasaklandı. Baya uzun bir süre sanırım.
O yüzden şuan kendisini ekliyemiyorum off :(
Neden benya ne kadar şansızımmm :gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:

amma yaptin kiz :) sanssiz olurmusun, belkide sanslisin ve allah seni olacaklardan uzaklastiriyor., yani hayirlisida bu olabilr..
ben inanirim boyle seylere:) sanki bi taraftan engelleniosun gibi..
ozaman bi muddet bosver, bakalim yolun nasl ilerliyecek..ona gore adimini atarsin cnm dusunme fazla.

Arkadaşlar face sorunum halloldu.
Onu eklemek istiyorum ilk önce sınıftaki arkadaşlarımı ekleyip en son onu ekliycem.
Ortak arkadaşımız varmış gibi olur.
Yarın eklemeyi düşünüyorum.
NE gibi mesaj atabilirim ekledikten sonra ? Adımı bilse tamam biliyo beni ekler derim ama nerdeeee :(((

Bugün faceme sınıfımdaki arkadaşları ekledim girerlerse kabul ederler.
Onunla ortak olabilecek arkadşlarımızıda ekledim ama henüz kendisini eklemedim :)
O ne diye mesaj atacağımı hala düşünüyorum. Sevgimi belli etmek istemiyorum ::(

sevgini belli etme zaten, sen save oynaman gerek :)
bence arkadaslik teklif etmeden msji at.
sasirmisda siniftaki diye msj atmis sanar..

misal: aa sen bizim siniftaki R* degilmisin? ben cansu senin (atiyorum) 2 masa onde oturuyorum,
gordum senide ekliyim bari dedim..napiosun/nasilsin buarada

*aklima baska misal ler gelirse yazarm :)

gibi bisey yazabilirsin, ztn konustukca arkadaslik teklif ettigin hem daha mantikli olur hemde seni bildigi icin kabul eder.

sevgini belli etme zaten, sen save oynaman gerek :)
bence arkadaslik teklif etmeden msji at.
sasirmisda siniftaki diye msj atmis sanar..

misal: aa sen bizim siniftaki R* degilmisin? ben cansu senin (atiyorum) 2 masa onde oturuyorum,
gordum senide ekliyim bari dedim..napiosun/nasilsin buarada

*aklima baska misal ler gelirse yazarm :)

gibi bisey yazabilirsin, ztn konustukca arkadaslik teklif ettigin hem daha mantikli olur hemde seni bildigi icin kabul eder.

Beni artık biliyor aslında. Bazen göz göze geliyorum :)
Sınıfta yoklama alırkende adımı duyuyordur heralde. Bugün merdivenlerden iniyordum koridorda kimse yok bu arkadaşıyla konuşuyor. Bende elimde telefon yavaş yavaş iniyorum. Onun orda olduğunu bilmiyordum. ınerken bana baktı. Sonra yanından geçtim indim ve gittim..
Aslında hiç mesaj atmak istemiyorum. Ortak arkadaşlarımız var sonuçta o yüzden kabul edebilir. Görünüyor ya ortak olan kişiler.
Çok utanıyorum. :sinifsinif::gitme:
Sıraların arasında ben sırama giderken o gidiyordu bir kaç kişi vardı çarpmamak için sırtıma elini koydu. dokunarak geçti bugün :) Bir sevindirik oldum. :gitme:

Son düzenleme:
Back
X