nden ben?

tmm doğru güzel seyler yazmıssnzz ama ben sanmıorm bu birazda karakter meselesi tabiki insanz o bskasını seveblr bnde seveblrm ama tmamende kaybetceğimi sanmıorm sdece bişeylere sans vermek istedm szn demenize göre ben yne bi mucize beklemeliym.. ama insan zten hayatı boyunca hep hatalr yapmaz mı hep mutlu olmaz mı ağladığı da olur. en azndan ben görmek istiorm neler olabileceğini. simdilk onun bskasıyla olma fkri bni cıldırtıo kndmide cözemiormki nedir bu. diosunz ya kndinizi berbat hssetceksnz die bu alıskanlıktan ötürü olacak sanırm. belkide ask.. kimblr.
Neden mi kaybeden siz olacaksınız?
Çünkü o sevgisinden, duygusundan emin... Sevmeyi biliyor, duygularını çözmüş. Aslında sizi değil, sevmeyi seviyor (dediniz ya, onun kadar sevemiyormuşsunuz) fakat bir gün kendisini kendi gibi seven bir kadın bulursa arkasına bakmadan gidecek.
Sizse daha yaşadığınız şeyin adını koymadan, gelgitler içinde sırf onun ilgisine alıştığınız için gözü kapalı bir ilişki yaşamaya çalışıyorsunuz. Daha da kötüsü belki de sevdiğiniz halde "bensiz kalırsa çok üzülür" diyerek merhamet ediyormuşçasına sevmediğiniz iddiasındasınız. :1closedeyes:
O, olayları çözebildiği için sizin kendisini sevmenizi beklemeyecek. Sevmeyi sevdiği için sizden layığıyla karşılık görmedikçe eninde sonunda ilgisi başkasına kayacak ve buna dayanamayacaksınız. O nedenle kaybedeceksiniz...
Unutmayın, Leyla ile Mecnun'u efsane yapan kavuşamamalarıdır fakat bu, onların elinde değildi, aşklarını yaşamalarına şartlar izin vermedi. Demem o ki, dillere destan Mecnun bile Leyla'nın sevgisinden emin olmasa onca çileye katlanmazdı. Hiçbir erkek uzun süre papatya falı misali "seviyor-sevmiyor" ikilemiyle uğraşmaz. (Karşılık görmeden ısrar ederse o adamın ezikliği, karaktersizliği, başkasından yüz bulamaması olur) Madem siz (onun kadar) sevmiyorsunuz, kendini sevecek kadını bulur, bu durumda siz kaybedersiniz.