lütfen okuyun yorumlarınızı bkliorm:S

Ahh ahh bnde aynı şeyi söyleyip duruyorumm :) çok şey anlattım ama hala hep hiç sevemem hiç olmaz ya sevemezsem diye hep kötüyü düşünüyoo

sna bunu cok anlattm semaa cok korkuormm cokk.. hani o dha farklı bnm icin önemsz biri olsa amaaan olmuyo derim atarmm ama bu farklı iste atamıorm hyatmdan ckaramıorm. bak üstte arkdslar yorum ypmslar her biri mantıklı seyler yazms öle karısık bi drumdaym ki km ne derse ypasm geliyo yani o derece.. bugn snle knusuorm ii gelio fln yarn yne korkular baslıoo.. bna sorarsan bn kaanla brlkte olmak onu sevmek istiyorm..

hala bişey anlamadm amaa nysee:))
anlamadıysan 2. kere oku veya salla gtsn ;)

Türkçemizi daha düzgün kullanırsanız,haefleri yok etmeden kelimeleri tam olarak yazarsanız daha anlaşılır olur mesajınız. Siz bu beyfendinin ilgisine ve sevgisine alıştığınız için onsuz olamıyorsunuz. Bİr kaç gün görüşmeyip duygularınızı tartın.

Türkçemizi daha düzgün kullanırsanız,haefleri yok etmeden kelimeleri tam olarak yazarsanız daha anlaşılır olur mesajınız. Siz bu beyfendinin ilgisine ve sevgisine alıştığınız için onsuz olamıyorsunuz. Bİr kaç gün görüşmeyip duygularınızı tartın.

takıldıgn seye bakarmısn? dil ve anlatm yazılısında deilm kusra bkma anlayanlar anlams tsk edrm yorumun icinde.

Kavga ettinzde aplaman onun ilgisini kaybetme korkun oldu için aglıosun
sen bişeyler hssedıosun ama hsstegnn şey onunn sana olan ilgisne aşkına 2 yıl boyun ca sevemedysen bundan snra sevemezsn bence

Arkadaşım Esra "felan" değil FALAN diye yazacaksın, sanırım daha yaşında küçük sevgili düşüneceğim derken komposizyon derslerinden kalma...

Seviyorsun işte, çocuk sana sırt çevirse anında peşinden koşmaya başlarsın... Ah biz kadınlar yokmuyuz...

nden ben?:D tmm doğru güzel seyler yazmıssnzz ama ben sanmıorm bu birazda karakter meselesi tabiki insanz o bskasını seveblr bnde seveblrm ama tmamende kaybetceğimi sanmıorm sdece bişeylere sans vermek istedm szn demenize göre ben yne bi mucize beklemeliym.. ama insan zten hayatı boyunca hep hatalr yapmaz mı hep mutlu olmaz mı ağladığı da olur. en azndan ben görmek istiorm neler olabileceğini. simdilk onun bskasıyla olma fkri bni cıldırtıo kndmide cözemiormki nedir bu. diosunz ya kndinizi berbat hssetceksnz die bu alıskanlıktan ötürü olacak sanırm. belkide ask.. kimblr.

Neden mi kaybeden siz olacaksınız?
Çünkü o sevgisinden, duygusundan emin... Sevmeyi biliyor, duygularını çözmüş. Aslında sizi değil, sevmeyi seviyor (dediniz ya, onun kadar sevemiyormuşsunuz) fakat bir gün kendisini kendi gibi seven bir kadın bulursa arkasına bakmadan gidecek. :delphin:

Sizse daha yaşadığınız şeyin adını koymadan, gelgitler içinde sırf onun ilgisine alıştığınız için gözü kapalı bir ilişki yaşamaya çalışıyorsunuz. Daha da kötüsü belki de sevdiğiniz halde "bensiz kalırsa çok üzülür" diyerek merhamet ediyormuşçasına sevmediğiniz iddiasındasınız. :1closedeyes:

O, olayları çözebildiği için sizin kendisini sevmenizi beklemeyecek. Sevmeyi sevdiği için sizden layığıyla karşılık görmedikçe eninde sonunda ilgisi başkasına kayacak ve buna dayanamayacaksınız. O nedenle kaybedeceksiniz... :delphin:

Unutmayın, Leyla ile Mecnun'u efsane yapan kavuşamamalarıdır fakat bu, onların elinde değildi, aşklarını yaşamalarına şartlar izin vermedi. Demem o ki, dillere destan Mecnun bile Leyla'nın sevgisinden emin olmasa onca çileye katlanmazdı. Hiçbir erkek uzun süre papatya falı misali "seviyor-sevmiyor" ikilemiyle uğraşmaz. (Karşılık görmeden ısrar ederse o adamın ezikliği, karaktersizliği, başkasından yüz bulamaması olur) Madem siz (onun kadar) sevmiyorsunuz, kendini sevecek kadını bulur, bu durumda siz kaybedersiniz. :kahve:

canım bak şimdi şunu uygulayın derim.. bir süre hiç mesajlaşmayın görüşmeyin konuşmayın..gerçi yapabilir misiniz bilmiyorum ki demişsin 1 saat geçiremiyoruz mesajlaşmadan diye ama zorlayarak bi deneyin derim..ama bu süre zarfında öle kendini de eve kapama yani oturup onu düşünme kafanı oyalamaya çalış bakalım olcak mı olmicak mı görürsün.. onsuz bi hayatta yapabileceksen sen aşık değilsin canım ki öyleyse de sakın onuda kendini de oyalama umut verme derim...ama bana kalırsa sen aşıksın bu düşüncelerinde nazdan ve şımarıklıktan kaynaklanıyor.(kendimden biliyorumm...)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

takıldıgn seye bakarmısn? dil ve anlatm yazılısında deilm kusra bkma anlayanlar anlams tsk edrm yorumun icinde.

Takıldığım felan yok,istediğin kadar rezil biçimde kullan dilini. Yazdığım mesajdz alıntı yaptığım yere bakarsan neden öyle bir cümle kurduğumu anlarsın. Ayrıca bu şekilde devam et bryfenfi yakında bıkar zaten.

Canım, yazdıklarını görünce çok şaşırdım,söylediklerinin nerdeyse aynısını yaşadım. Ama ben evre olarak senden biraz daha öndeyim.bayanssulusmile
Açtığım konulara bakarsan görürsün... Ben de denemek için başladım ve 2 ay sonra bitti.. O kadar çok ilgi gösteriyordu ki sevgimi hissedemiyordum onun sevgisinden. Şu an 1.5 aydır konusmuyoruz(arkadaşlarıma beni soruyormuş hala..). Ve baktığım her yerde onu görüyorum. Onun ilgisini arıyorum. Ama bu aşk mı alışkanlık mı. Bunun cevabını verirsek olay çözülecek işte.:delphin: Ben zamana bıraktım kendiminkini. Eğer onu uzun süre gectikten sonra da unutamazsam alışkanlıktan öte bişeyler var demektir..
Umarım çözeriz içimizdeki karmaşık duyguları.opuyorumnanaktan

bende öyleydim başta aşık değildim hiç.ama şimdi ona deli gibi aşığım..sizin 2 yıldır durum böyleymiş.aşk olmazsa ilişki yürümez siz bir tat alamazsınız.sadece alışkanlık yarattığı için size,ayrılamam diyorsunuz.walla zoraki yürümez bu işler.ama iyice düşünün belki değişirsiniz belli mi olur..

bence sevmeden olmuyor bende beni cok seviyor dedim başladım. sonrasında ben onu coook sevdim... ama yasadıklarıma bakın.... en iyisi böyle bi durumda başlamamakk.. galiba erkekler bunu inat meselesi yapıyorlar :sinifsinif:

Back
X