Lütfen Okuyun

boguluyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
24
3
1
28
kk üyeleri zaten bu kulübe kayıtlı bir hesabım var ama baya kişi tanır beni o yüzden kendimi belli etmek istemedim.
Neyi nasıl anlatmaya başlayayım bilmiyorum.Bir insan nasıl yalnız olabilcekse o kadar yalnızım.Sürekli düşüp düşüp hayata bir dalından tutunmaya çalışıyorum.Bacaklarımdaki yorgunluğu size anlatamam.Evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ağlamadığım dayak yemediğim bir gün yok kimseler görmez yaralarımı içerdeler kollarım bacaklarım sırtım karnım kalbimmmm.Kavga ederken birde ben kendime vuruyorum kafama vs,saçlarımı yoldum hep her yerden koparılmış haldeler evlenmeden önce saçlarımı toplamazdım şimdi açamıyorum hiç onlar bile özgür değiller hayatımda.Dövdükten sonra gelip yalvarıyor özürler diliyor niye yapıyorum bilmiyorum diyor ben ayrılmak istiyorum dediğimde adam yine aynı ayrılırsan yüzüne kezzap atarım bütün ailene zarar veririm gibi tehtihlerde bulunuyor.Kimseye anlatamıyorm derdimi Çünkü insanların yanında o kadar iyi ki melek gibi gösteriyor kendini anlatsamda inanmıycaklar bana.Kimse beni görmeden sessizce ya öldürülücem ya kendimi öldürücem.Bu yazımda burda kalsın..Kendinize çok iyi bakın...

Telefonunuzun ses kayit bolumunu acipeve bir yere koyun kayit alin,darp raporu alin,ailenize durumu anlatin,oldurur bu sizi
telefonumu parçaladı dün gece cesaret edip babamı arıycaktım arayamadım onların üzülmesini hiç istemiyorum

Sanırım uyeliginiz ile evlilikle ilgili yaşadığınız hayatin tam tersi yorumlar yaptınız. Yoksa sizi tanımıyoruz ilk üyeliğiniz ile de aslında. Eşiniz ise gidiyorsa ailenizin yanına çıkın gidin benve

Darp raporu alman lazim kuzum evde olmadigi bir zamanda morluklarinin resmine cek tehtid ediyor koruma kararin olmasi lazim ayrica psikolojisi yerinde degil adamin belli bir psikyatri de talep edebilirsin onun icin gitsin tedavi olsun boyle hayat gecmez

ailenizden kimse aramıyormu sizi ,

onları çağırın gelsinler , iyi oldugu bir anda tedavi olmasını söyleyin , seni çok seviorum tedavi ol mutlu olalım falan de ,
kendini o evden kurtarmaya çalış ,

yaa kafam allah bullak oldu , allah bildiği gibi yapsın o kocanı

Eşiniz evden çıkınca polise gidin. Darp raporu alın. Ailemin de benim de can güvenliğimiz yok deyin. Kadın sığınma evine yerlestirsinler sizi. Ailenize de size de uzaklaştırma kararı çıkarılsın.
Yaziyorum da işe yaramayacak ki tüm bunlar yemin ederim kufredesim geliyor düzene. Bu gibi durumlarda adamlar direkt tutuklansa hallolacak her sey de işte. Umarım size zarar vermeden ölür o şeref yoksunu.

ailenizden kimse aramıyormu sizi ,

onları çağırın gelsinler , iyi oldugu bir anda tedavi olmasını söyleyin , seni çok seviorum tedavi ol mutlu olalım falan de ,
kendini o evden kurtarmaya çalış ,

yaa kafam allah bullak oldu , allah bildiği gibi yapsın o kocanı
Ailem çok düzgün insanlar keza onun aileside öyle ben aileme söyleyemiyorum nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum onları üzmek istemiyorum.onun ailesine birkez anlattım bir kaç kez arayıp yokladılar sonra onlarda aramadı daha bir tane arkadaşım bile yok izin vermiyor hiç kimseyle görüşmeme çalışıyorum ben oda çalışıyor ama araçla çalıştığı için güniçinde 50 kere iş yerimin önünden geçip beni yokluyor hp gözünün önündeyim diyorum ya razı oldum artık susuyorum.

Eşiniz evden çıkınca polise gidin. Darp raporu alın. Ailemin de benim de can güvenliğimiz yok deyin. Kadın sığınma evine yerlestirsinler sizi. Ailenize de size de uzaklaştırma kararı çıkarılsın.
Yaziyorum da işe yaramayacak ki tüm bunlar yemin ederim kufredesim geliyor düzene. Bu gibi durumlarda adamlar direkt tutuklansa hallolacak her sey de işte. Umarım size zarar vermeden ölür o şeref yoksunu.
yapsam ne olcak ki tüm bunları yanıma yaklaşmak isteyen oysa her türlü bulup gelir

Neden böyle bir insan için kendinizden vazgeçiyorsunuz, neden mücalede etmek yerine kimse bana inanmaz deyip kolayı seçiyorsunuz. Evde olmadığı zaman gidin polise alın darp raporunu. Sığınma evine gidin orda kendinizi güvence altına alın.

Yaşadığınız şehre yerlestirmezler kadın sığınma evine, isterseniz bambaşka bir şehre gönderirler.

Neden böyle bir insan için kendinizden vazgeçiyorsunuz, neden mücalede etmek yerine kimse bana inanmaz deyip kolayı seçiyorsunuz. Evde olmadığı zaman gidin polise alın darp raporunu. Sığınma evine gidin orda kendinizi güvence altına alın.
Aslinda sorun kimsenin inanmamasi değil, sorun kadının sahipsiz olması bu ülkede, adamın herşeyi yapma hakkını kendinde görmesi ve malesef engellenememesi. Konu sahibi o evden çıktıktan sonra olacaklardan, o adamın yapacaklarından korkuyor anladığım kadarıyla.

Adalete güvenimiz yok, yaptırımı yok hiçbir şeyin haklısınız ama denemeden bu kadar çabuk vazgeçmek olmaz. Darp raporunu alıp sığınma evine gitmek istediğinizi söyleseniz. Ailenizi tehdit ettiğinide belirtin, sonra onun ailesine haber verin sahip çıksınlar oğullarına. Bunlar garantisi olan şeyler değil varolan düzende ama bu kadar çabuk vazgeçmeyin nolur.

kendimden vazgeçmek zorundayım.Ya aileme zarar verirse

Şu durumu anlamıyorum, anlamayacagım.
Bu adam size öyle yada böyle zarar veriyor, verecek ve belki bir gün canınızdan edecek.
gitmeye çalışırsanız, en azından şansınızı denersiniz.
aileniz yükünüzü alır. Yanınızda birleri olur. Böyle olmaz... aileniz yanınızda olacaksa bir dakika beklemeyin. Adamın elinin altında beklerken daha güvende olduğunuza nasıl inanırsınız?

Şu durumu anlamıyorum, anlamayacagım.
Bu adam size öyle yada böyle zarar veriyor, verecek ve belki bir gün canınızdan edecek.
gitmeye çalışırsanız, en azından şansınızı denersiniz.
aileniz yükünüzü alır. Yanınızda birleri olur. Böyle olmaz... aileniz yanınızda olacaksa bir dakika beklemeyin. Adamın elinin altında beklerken daha güvende olduğunuza nasıl inanırsınız?
adamın elinin altındayken sevdiklerim güvende mutlu

Back
X