Lütfen Okuyun

İşin ucunda ailem olmasa bana yapıcaklarından asla korkmazdım
Peki bir sey diyeceğim, bu adam seni pasif gördüğü için bu kadar saldırgan olmasın sakın? Annenin babanın karşısında süt dökmüş kediye dönmesin? Hiç denemedin ki. Biliyor musun? Sadece o öyle söylüyor.

adamın elinin altındayken sevdiklerim güvende mutlu
Anneniz babanız, sevdikleriniz bu şekilde yaşamayı kendinize layık gördüğünüzü bilseler kahrolurlar.
öldürüldüğünüzde, yada hastanelik olduğunuzda, bu durum ortaya çıktığında kendilerini o kadar kötü hissedecekler ki...

Bunun adı korumak değil. Siz korumaya çalıştığınız insanlardan daha az değerli değilsiniz.
Yapmayın.

Neyi nasıl anlatmaya başlayayım bilmiyorum.Bir insan nasıl yalnız olabilcekse o kadar yalnızım.Sürekli düşüp düşüp hayata bir dalından tutunmaya çalışıyorum.Bacaklarımdaki yorgunluğu size anlatamam.Evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ağlamadığım dayak yemediğim bir gün yok kimseler görmez yaralarımı içerdeler kollarım bacaklarım sırtım karnım kalbimmmm.Kavga ederken birde ben kendime vuruyorum kafama vs,saçlarımı yoldum hep her yerden koparılmış haldeler evlenmeden önce saçlarımı toplamazdım şimdi açamıyorum hiç onlar bile özgür değiller hayatımda.Dövdükten sonra gelip yalvarıyor özürler diliyor niye yapıyorum bilmiyorum diyor ben ayrılmak istiyorum dediğimde adam yine aynı ayrılırsan yüzüne kezzap atarım bütün ailene zarar veririm gibi tehtihlerde bulunuyor.Kimseye anlatamıyorm derdimi Çünkü insanların yanında o kadar iyi ki melek gibi gösteriyor kendini anlatsamda inanmıycaklar bana.Kimse beni görmeden sessizce ya öldürülücem ya kendimi öldürücem.Bu yazımda burda kalsın..Kendinize çok iyi bakın...
Milletin yaninda bambaska adam olup yanlizken seni doven adam kusura bakma bacimda bi b.k yiyemez nesine boyun egiyosun elaleme rezil etmek varken bu adam hala adam zannediyor kendini.Rabbim yardimcin olsn

Peki bir sey diyeceğim, bu adam seni pasif gördüğü için bu kadar saldırgan olmasın sakın? Annenin babanın karşısında süt dökmüş kediye dönmesin? Hiç denemedin ki. Biliyor musun? Sadece o öyle söylüyor.
birkez söyledim annesine çıkıp yanıma geldi ilgilendi annesi gelince sustu çıkıp gitti sesini çıkarmadan sonrasında arayıp gönder o kadını falan dedi bana onu psikiyatriye göndermem lazım aşırı öfke kontrolü var biraz bunun kontrolü salarsam ayrılabilirim belki ama ayrılık kelimesi onu tamamen deliye döndürüyor.

birkez söyledim annesine çıkıp yanıma geldi ilgilendi annesi gelince sustu çıkıp gitti sesini çıkarmadan sonrasında arayıp gönder o kadını falan dedi bana onu psikiyatriye göndermem lazım aşırı öfke kontrolü var biraz bunun kontrolü salarsam ayrılabilirim belki ama ayrılık kelimesi onu tamamen deliye döndürüyor.
Öfke kontrol problemi sadece sana karşı işte. Çünkü sen onun canini yakamazsın ama diğerleri ne bok olduğunu bilmemeli onun gözünde. Ödlek herifin teki bence.

Beklemeden polise gidin, mümkünse tehtitlerini kayıt altına alın ve uzaklaştırma çıkartın. Hemde hemen cnm
Adam sana şiddet uyguluyor çünkü karşılığını görmüyor, dayak yemeyeceginden emin. Ailene karşı bir sey yaparsa dışarıya karşı oluşturduğu efendi adam maskesi düşecek, buna cesaret edemez bence ödlek pzvenk.
yavaş yavaş ince ince elemem lazım herşeyi ufacık bir hata yapmadan eğer onu kaydettiğimi raporları falan birşey öğrenirse komple ipe bağlar

Öfke kontrol problemi sadece sana karşı işte. Çünkü sen onun canini yakamazsın ama diğerleri ne bok olduğunu bilmemeli onun gözünde. Ödlek herifin teki bence.
aslında aşırı sevgisinden ve kaybetme korkusundan onun canını en çok ve en fazla yakacak kişi benim o yüzden beni sürekli baskılıyor hiçbir şey yapmama bu yüzden izin vermiyor dayanamıyorum artık midem bulanıyor sevgisinde

yavaş yavaş ince ince elemem lazım herşeyi ufacık bir hata yapmadan eğer onu kaydettiğimi raporları falan birşey öğrenirse komple ipe bağlar
Hayır o evde durmayacaksın raporu aldıktan sonra. Başka bir şehirde bir kadın sığınma evine ya da ailenin evine gideceksin.

aslında aşırı sevgisinden ve kaybetme korkusundan onun canını en çok ve en fazla yakacak kişi benim o yüzden beni sürekli baskılıyor hiçbir şey yapmama bu yüzden izin vermiyor dayanamıyorum artık midem bulanıyor sevgisinde
Sevgi falan yok. Adam senin üzerinden egosunu tatmin ediyor. Kendisini dovemeyecek birine şiddet uygulayarak erkekliğini kanıtlıyor kendine. Sevgi yok. Hasta. Ödleğin teki. O yüzden sana şiddet uyguluyor.

Sen gidersen başkasını bulup sindirip egosunu tatmin etmesi zaman alacak. Belki hiç sindiremeyecek başka birini senin gibi. Bütün derdi, korkusu bu. Başka bir şey yok, sevgi yok.

Bu sevgi degil ailemi üzmek istemiyorum diyorsunuz yarın sizi öldürse aileniz yine üzülecek vazgeçmeyin avukata danisin neler yapabilirsiniz haklarınızı öğrenin bir yerden başlamanız lazim
destekleriniz için çok sağolsun bir nebze olsun ceseretlendim uğraşıcam yol arıycam kendime

Bu buyuk sansiniz.
Oncelikli olarak kendi can guvenliginizi korumak zorundasiniz. Sinirlendirecek/karsi gelecek hicbir sey yapmayin bu surecte. Iki seceneginiz var ya her sey yolunda gibi davranip terapiye/ilac kullanmaya ikna edip bosanma yolunu sececeksiniz sonrasinda ya da farkli sehirde kadin siginma evine gitme talebinde bulunup izinizi kaybettirip bir sure ortami sogutacaksiniz.

Calisiyormussunuz umarim yeni bir hayat kurabilecek bir mesleginiz vardir. Lutfen unutmayin sizin caniniz da herkes kadar degerli. Cok zor bir durum yasadiginizin farkindayim, sizi anliyorum ama lutfen kendinizden vazgecmeyin. Cok gencsiniz, cok guzel bir hayatiniz olabilir onunuzde.

Back
X