Lütfen Okuyun

aslında aşırı sevgisinden ve kaybetme korkusundan onun canını en çok ve en fazla yakacak kişi benim o yüzden beni sürekli baskılıyor hiçbir şey yapmama bu yüzden izin vermiyor dayanamıyorum artık midem bulanıyor sevgisinde
Seven adam sevdiğine şiddet uygulamaz.Tehdit etmez ,bu adam psikopat ve sizi baskılamış .TV haberlerinde şiddetten ölen yüzlerce kadın haberleri duyuyoruz .En doğru yapacağınız şey darp raporu almak .Ailenize olayları anlatmak .Size inanmayacaklarını düşünmeyin elinizde darp raporu olacak .Bunları yapmazsanız ,üzgünüm ama tv haberlerindeki şiddet kurbanı kadınlar arasında yer alırsınız .

Bu buyuk sansiniz.
Oncelikli olarak kendi can guvenliginizi korumak zorundasiniz. Sinirlendirecek/karsi gelecek hicbir sey yapmayin bu surecte. Iki seceneginiz var ya her sey yolunda gibi davranip terapiye/ilac kullanmaya ikna edip bosanma yolunu sececeksiniz sonrasinda ya da farkli sehirde kadin siginma evine gitme talebinde bulunup izinizi kaybettirip bir sure ortami sogutacaksiniz.

Calisiyormussunuz umarim yeni bir hayat kurabilecek bir mesleginiz vardir. Lutfen unutmayin sizin caniniz da herkes kadar degerli. Cok zor bir durum yasadiginizin farkindayim, sizi anliyorum ama lutfen kendinizden vazgecmeyin. Cok gencsiniz, cok guzel bir hayatiniz olabilir onunuzde.
yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim

Sanırım uyeliginiz ile evlilikle ilgili yaşadığınız hayatin tam tersi yorumlar yaptınız. Yoksa sizi tanımıyoruz ilk üyeliğiniz ile de aslında. Eşiniz ise gidiyorsa ailenizin yanına çıkın gidin benve
Bazen bunlari yapmak zorunda kaliyoruz benim yasadgm sehir ismim cismim yasim da dogru degil. Taniyan cok olur cunlu herkesin derdi var ve herkes buralarda.

Bazen bunlari yapmak zorunda kaliyoruz benim yasadgm sehir ismim cismim yasim da dogru degil. Taniyan cok olur cunlu herkesin derdi var ve herkes buralarda.
boşverin ben cavep vermedim bile çünkü o koskoca konuda ona takıldı bende sildim zaten

boşverin ben cavep vermedim bile çünkü o koskoca konuda ona takıldı bende sildim zaten
Yorumumu da yaptım. Kotu niyetle bir şey de yazmadım. Sizin utanacaginiz, cekineceginiz hiçbir konu yok neden kendisi yazmıyor ki diye çıkarım yaptım sadece. Kimsenin kimseyi esasen tanıdığı yok burda ama çoktandır üye olunca, aşina olunca insan tabiatı gereği daha çok yardım alırdınız. Avukat üyelerden çok yardımı dokunan olabilir mesela yol gösterme açısından. Ben hala ailenizin yanına gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Kapıya dayansa da kapının dört duvar olduğunu kızlarının yanında olduklarını görsün. Bana daha çok havaya köpek ısırmaz türünden geldi sadece size karşı böyle olduğu için.

Yüzüne kezzap atarim diye sizi tehdit mi etti ?:işsiz:
Bu adam tam bir ruh hastasi.
Bir sekilde ses kaydiyla size siddet uyguladigini ve tehdit ettigini kayit altina almalisiniz ve sonra polise göstermelisiniz.
Aileniz ile baska bir sehre tasinma sansiniz varmi ?

Yorumumu da yaptım. Kotu niyetle bir şey de yazmadım. Sizin utanacaginiz, cekineceginiz hiçbir konu yok neden kendisi yazmıyor ki diye çıkarım yaptım sadece. Kimsenin kimseyi esasen tanıdığı yok burda ama çoktandır üye olunca, aşina olunca insan tabiatı gereği daha çok yardım alırdınız. Avukat üyelerden çok yardımı dokunan olabilir mesela yol gösterme açısından. Ben hala ailenizin yanına gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Kapıya dayansa da kapının dört duvar olduğunu kızlarının yanında olduklarını görsün. Bana daha çok havaya köpek ısırmaz türünden geldi sadece size karşı böyle olduğu için.
Sorun yok teşekkür ederim

Yüzüne kezzap atarim diye sizi tehdit mi etti ?:işsiz:
Bu adam tam bir ruh hastasi.
Bir sekilde ses kaydiyla size siddet uyguladigini ve tehdit ettigini kayit altina almalisiniz ve sonra polise göstermelisiniz.
Aileniz ile baska bir sehre tasinma sansiniz varmi ?
malesef yok

aslında aşırı sevgisinden ve kaybetme korkusundan onun canını en çok ve en fazla yakacak kişi benim o yüzden beni sürekli baskılıyor hiçbir şey yapmama bu yüzden izin vermiyor dayanamıyorum artık midem bulanıyor sevgisinde
Siz de hic normal degilsiniz, asiri sevgidenmis bak bak kaybetmekten korkuyormus, öldüresiye ondan dövüyorlar demek ki sevgiye bak cok asktan hep bunlar. Madem kicinizi kaldirip care aramayacaksiniz yazip da insanlarin sinirlerini ziplatmayin.

birkez söyledim annesine çıkıp yanıma geldi ilgilendi annesi gelince sustu çıkıp gitti sesini çıkarmadan sonrasında arayıp gönder o kadını falan dedi bana onu psikiyatriye göndermem lazım aşırı öfke kontrolü var biraz bunun kontrolü salarsam ayrılabilirim belki ama ayrılık kelimesi onu tamamen deliye döndürüyor.

Öfke kontrol sorunu olan insan bunu herkesle yaşar, sadece sana yapıp etrafa iyiyse öyle bir sorunu yoktur, bunu yaşamış biri olarak söylüyorum, inan bana
Aileni durumdan haberdar et, seni sindirdiği için bu kadar rahat davranıyor, darp raporunu da al, en azından denemelisin, pisi pisine sana daha kötü bir şey yapmasını bekleme

Siz de hic normal degilsiniz, asiri sevgidenmis bak bak kaybetmekten korkuyormus, öldüresiye ondan dövüyorlar demek ki sevgiye bak cok asktan hep bunlar. Madem kicinizi kaldirip care aramayacaksiniz yazip da insanlarin sinirlerini ziplatmayin.
cahilsemde cahilim çare aramaya uğraşıyorum nasıl bir uslüple konuşuyosunuz sinirlenizde zıplıycaksa sizde okumayın nasıl vicdanınız var sizin

Koycaksn zehiri yemeğine geberip gitcek p.ezevenk 😠 eve gizli kamera koyabiliyorsan koy. Darp raporu al. Polisi ara tehdit edildiğini anlat herşeyi ölmeyi mi bekliyorsun 😑

Bunun sevgi ile 100/100 alakasi yok.
Böyle konulari cok sinir bozucu buluyorum cünkü herhangi bir cözümü veya önerileri kabul etmiyorsunuz. Biz simdi size ne diyelim. Aileniz siz onun yanindayken mutlu ve huzurlu diye düsünüyorsunuz ya yarin öbür gün sizi hastanede veya morgda görseler daha mi olacak sanki. Demeyecekler mi kizimiz bize neden güvenmedi? Bir anne olarak kizim bana bu durumda gelmese kahrolurdum nerde yalnis yaptim da bana güvenmedi diye. Yani biraz ne desek bos gibi bir durum yasiyoruz su anda

cahilsemde cahilim çare aramaya uğraşıyorum nasıl bir uslüple konuşuyosunuz sinirlenizde zıplıycaksa sizde okumayın nasıl vicdanınız var sizin
Siz ve sizin gibiler care aramiyor kilif uyduruyor, fazla sevmis esiniz sizi bu da gozunuzun onundekileri gormenizi engelliyor. Bu cahillikten daha beter bi durum bi tanimlama yapsam aptallik derdim.

Ne sinirlerimi ziplatir maalesef ancak okuduktan sonra karar verebiliyorum onyargili biri degilim, muneccim b*ku da yemedigime gore. Zaten adam dovuyor, kezzap o bu tehdit ediliyorsunuz her gun acaba bugunde beni sevecek! mi diye diken ustunde yasamak surpriz beklemek yerine kicimi kaldirir harekete gecerdim simdiye.

Siddet gormekten degil de gercekler yuzunuze carpilinca cemkiriyorsunuz ya bravo size

Back
X