- 13 Ocak 2021
- 24
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi boguluyorum
-
telefonumu parçaladı dün gece cesaret edip babamı arıycaktım arayamadım onların üzülmesini hiç istemiyorumTelefonunuzun ses kayit bolumunu acipeve bir yere koyun kayit alin,darp raporu alin,ailenize durumu anlatin,oldurur bu sizi
Ailem çok düzgün insanlar keza onun aileside öyle ben aileme söyleyemiyorum nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum onları üzmek istemiyorum.onun ailesine birkez anlattım bir kaç kez arayıp yokladılar sonra onlarda aramadı daha bir tane arkadaşım bile yok izin vermiyor hiç kimseyle görüşmeme çalışıyorum ben oda çalışıyor ama araçla çalıştığı için güniçinde 50 kere iş yerimin önünden geçip beni yokluyor hp gözünün önündeyim diyorum ya razı oldum artık susuyorum.ailenizden kimse aramıyormu sizi ,
onları çağırın gelsinler , iyi oldugu bir anda tedavi olmasını söyleyin , seni çok seviorum tedavi ol mutlu olalım falan de ,
kendini o evden kurtarmaya çalış ,
yaa kafam allah bullak oldu , allah bildiği gibi yapsın o kocanı
yapsam ne olcak ki tüm bunları yanıma yaklaşmak isteyen oysa her türlü bulup gelirEşiniz evden çıkınca polise gidin. Darp raporu alın. Ailemin de benim de can güvenliğimiz yok deyin. Kadın sığınma evine yerlestirsinler sizi. Ailenize de size de uzaklaştırma kararı çıkarılsın.
Yaziyorum da işe yaramayacak ki tüm bunlar yemin ederim kufredesim geliyor düzene. Bu gibi durumlarda adamlar direkt tutuklansa hallolacak her sey de işte. Umarım size zarar vermeden ölür o şeref yoksunu.
Biliyorum canım Allah kahretsin ki biliyorum, burada tavsiye veren hepimiz biliyoruz.yapsam ne olcak ki tüm bunları yanıma yaklaşmak isteyen oysa her türlü bulup gelir
Sen kaçıp gitsen mesela başka bir şehre, izini bulamasa, ailene zararı dokunur mu?yapsam ne olcak ki tüm bunları yanıma yaklaşmak isteyen oysa her türlü bulup gelir
Aslinda sorun kimsenin inanmamasi değil, sorun kadının sahipsiz olması bu ülkede, adamın herşeyi yapma hakkını kendinde görmesi ve malesef engellenememesi. Konu sahibi o evden çıktıktan sonra olacaklardan, o adamın yapacaklarından korkuyor anladığım kadarıyla.Neden böyle bir insan için kendinizden vazgeçiyorsunuz, neden mücalede etmek yerine kimse bana inanmaz deyip kolayı seçiyorsunuz. Evde olmadığı zaman gidin polise alın darp raporunu. Sığınma evine gidin orda kendinizi güvence altına alın.
kendimden vazgeçmek zorundayım.Ya aileme zarar verirseNeden böyle bir insan için kendinizden vazgeçiyorsunuz, neden mücalede etmek yerine kimse bana inanmaz deyip kolayı seçiyorsunuz. Evde olmadığı zaman gidin polise alın darp raporunu. Sığınma evine gidin orda kendinizi güvence altına alın.
İşin ucunda ailem olmasa bana yapıcaklarından asla korkmazdımSen kaçıp gitsen mesela başka bir şehre, izini bulamasa, ailene zararı dokunur mu?
Hayır. Kendinden vazgeçmek zorunda değilsin. Yapılabilecek birşeyler olmalı.kendimden vazgeçmek zorundayım.Ya aileme zarar verirse
adamın elinin altındayken sevdiklerim güvende mutluŞu durumu anlamıyorum, anlamayacagım.
Bu adam size öyle yada böyle zarar veriyor, verecek ve belki bir gün canınızdan edecek.
gitmeye çalışırsanız, en azından şansınızı denersiniz.
aileniz yükünüzü alır. Yanınızda birleri olur. Böyle olmaz... aileniz yanınızda olacaksa bir dakika beklemeyin. Adamın elinin altında beklerken daha güvende olduğunuza nasıl inanırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?