Lütfen Okuyun

Asiri sevgisi yok adam asiri manyak ruh hastasi biri. Bir arkadaşım boyle bir asagilik p...k ile evlenmisti. Yemin ederim küvete buz doldurup kadının ayak tırnaklarını sokmeye çalışmış. Biz kadını görünce kriz geçirdik. Kadının özel bölgesine kadını bağlayıp sigara söndürmüş 😪 ve bu o... c....sonrası özür diliyormuş. Kadın kaçtı en son. Nerede biz bile bilmiyoruz.

Yaşadığınız durum zor ama bundan kurtukmakta sandığınız kadar zor değil. arkadaşımdan örnek vereyim beş yıl böyle bir adamla evli kaldı çocuğuda vardı. Hergun şiddet tehtit en son dayanamadı sonu yoktu çünkü tıpkı sizinkinin olmadığı gibi. bir gün yine şiddet görürken elinden kaçıp karakola sığındı darp raporu aldı kadın sığınma evine gitti 15 gün, sonra yatılı iş buldu kimsenin bilmediği bir memleke gitti eşinden boşandı.yıllar sonra tekrar evlendi şuan çok mutlu. Eski eşi tekrar evlendi aradan bir yıl geçmeden kimseye de birşey yapamadı arayamadi bile karısını korkudan çünkü darp raporu vardı.lütfen bu size örnek olsun sizde bir gün dayanamaycaksinız geç olmadan kurtulun bu adamdan..

Siz ve sizin gibiler care aramiyor kilif uyduruyor, fazla sevmis esiniz sizi bu da gozunuzun onundekileri gormenizi engelliyor. Bu cahillikten daha beter bi durum bi tanimlama yapsam aptallik derdim.

Ne sinirlerimi ziplatir maalesef ancak okuduktan sonra karar verebiliyorum onyargili biri degilim, muneccim b*ku da yemedigime gore. Zaten adam dovuyor, kezzap o bu tehdit ediliyorsunuz her gun acaba bugunde beni sevecek! mi diye diken ustunde yasamak surpriz beklemek yerine kicimi kaldirir harekete gecerdim simdiye.

Siddet gormekten degil de gercekler yuzunuze carpilinca cemkiriyorsunuz ya bravo size
ben zaten sonrasında bunu sevgi olmadığı falan konuştum siz iyimisiniz yazdıklarınıza ve uslübunuza sahip çıkın ben kimseyi savunmuyorum şuan hakaretleriniz kimseye değil bana .yorum yapmak hatta konuma girmek zorunda bile değilsiniz.gerçekleri birinin benim yüzüme vurmasına ihtiyacım yok ki farkındayım ben arkadaşım bile yok sohbet etmek akıl almak istedim sadce ama böyle değil

aslında aşırı sevgisinden ve kaybetme korkusundan onun canını en çok ve en fazla yakacak kişi benim o yüzden beni sürekli baskılıyor hiçbir şey yapmama bu yüzden izin vermiyor dayanamıyorum artık midem bulanıyor sevgisinde
Evlendiğinizden beri dayak yemediğiniz tek gün yok ama aşır seviyor ? Cahilim diyorsunuz, çalışıyorum diyorsunuz patrona anlatın, iş arkadaşınıza anlatın ? Yorumlara verdiğini cevaplarda bir gariplik var. Çözeceğim biraz daha yazarsanız , temkinli yazıyorsunuz, dertliler bu kadar kontrollü gitmiyor.

Gerçekten anlamıyorum sizin gibi kadınları. Bi insan neden kendine bunu yapar neden bu kadar özgüvensizsiniz neden eşinizin sizi dövmesine izin veriyorsunuz ? Neden o adamı bırakıp gitmiyorsunuz ? Olay bu noktolara gelene kadar neden ağırlığınızı koyup engel olmadınız bu şiddetlere ? Bana bi erkek el kaldıracak onu anasından doğduğuna pişman ederim neden bunu yapmıyorsunuz? Hayatını onsuzda devam ettirebilirsin ona bağımlı değilsin kendine gel lütfen.

Neyi nasıl anlatmaya başlayayım bilmiyorum.Bir insan nasıl yalnız olabilcekse o kadar yalnızım.Sürekli düşüp düşüp hayata bir dalından tutunmaya çalışıyorum.Bacaklarımdaki yorgunluğu size anlatamam.Evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ağlamadığım dayak yemediğim bir gün yok kimseler görmez yaralarımı içerdeler kollarım bacaklarım sırtım karnım kalbimmmm.Kavga ederken birde ben kendime vuruyorum kafama vs,saçlarımı yoldum hep her yerden koparılmış haldeler evlenmeden önce saçlarımı toplamazdım şimdi açamıyorum hiç onlar bile özgür değiller hayatımda.Dövdükten sonra gelip yalvarıyor özürler diliyor niye yapıyorum bilmiyorum diyor ben ayrılmak istiyorum dediğimde adam yine aynı ayrılırsan yüzüne kezzap atarım bütün ailene zarar veririm gibi tehtihlerde bulunuyor.Kimseye anlatamıyorm derdimi Çünkü insanların yanında o kadar iyi ki melek gibi gösteriyor kendini anlatsamda inanmıycaklar bana.Kimse beni görmeden sessizce ya öldürülücem ya kendimi öldürücem.Bu yazımda burda kalsın..Kendinize çok iyi bakın...
telefonumu parçaladı dün gece cesaret edip babamı arıycaktım arayamadım onların üzülmesini hiç istemiyorum

arkadaşım bile yok

Nolur kendinize bunu yapmayın, ilk işiniz konuyu ailenize açıp bi plan yapmak olsun, aileniz bu kadar zaman çile çekip de onlardan gizlediğinizi öğrendiklerinde kim bilir ne kadar uzulecekler. Ailenizle beraber bi plan yapın, eşyalarınızı nasıl evden çıkaracaksınız ne zaman darp raporu alacaksınız, telefon edinince telefona kades uygulamasını indirin mutlaka, delil toplayın ve en yakın zamanda çıkın o evden. Size bişey yapar diye korkuyosaniz gerekirse işten ayrılın, bı sure ailenizin evinden çıkmayın uzaklaştırma kararı çıkar zaten. Yeter ki o evden kurtulun bu adam sizi öldürür

Neyi nasıl anlatmaya başlayayım bilmiyorum.Bir insan nasıl yalnız olabilcekse o kadar yalnızım.Sürekli düşüp düşüp hayata bir dalından tutunmaya çalışıyorum.Bacaklarımdaki yorgunluğu size anlatamam.Evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ağlamadığım dayak yemediğim bir gün yok kimseler görmez yaralarımı içerdeler kollarım bacaklarım sırtım karnım kalbimmmm.Kavga ederken birde ben kendime vuruyorum kafama vs,saçlarımı yoldum hep her yerden koparılmış haldeler evlenmeden önce saçlarımı toplamazdım şimdi açamıyorum hiç onlar bile özgür değiller hayatımda.Dövdükten sonra gelip yalvarıyor özürler diliyor niye yapıyorum bilmiyorum diyor ben ayrılmak istiyorum dediğimde adam yine aynı ayrılırsan yüzüne kezzap atarım bütün ailene zarar veririm gibi tehtihlerde bulunuyor.Kimseye anlatamıyorm derdimi Çünkü insanların yanında o kadar iyi ki melek gibi gösteriyor kendini anlatsamda inanmıycaklar bana.Kimse beni görmeden sessizce ya öldürülücem ya kendimi öldürücem.Bu yazımda burda kalsın..Kendinize çok iyi bakın...
KADES uygulamasini indirin lutfen.
Bir daha size dokunursa butona basip yardim aLabilirsiniz.
Kimse sizi dinlemezse dinlemesin, birakin tek basiniza olun sorun degil.
Tek basina olmak dimdik ve guclu olmaktir bunu yalnizlikla karistirmayin lutfen.
Bu izdirabi cekmektense; zincirlerinizden kopup harekete gecin lutfen!

Ailem çok düzgün insanlar keza onun aileside öyle ben aileme söyleyemiyorum nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum onları üzmek istemiyorum.onun ailesine birkez anlattım bir kaç kez arayıp yokladılar sonra onlarda aramadı daha bir tane arkadaşım bile yok izin vermiyor hiç kimseyle görüşmeme çalışıyorum ben oda çalışıyor ama araçla çalıştığı için güniçinde 50 kere iş yerimin önünden geçip beni yokluyor hp gözünün önündeyim diyorum ya razı oldum artık susuyorum.
çocugum allah korusun oyle bisey dayak yedigi evden kurtulsa sevinirim eminim ailenizde elbet uzulurler cektiklerinize ama kurtuldugunuza duyduklari sevinc daha buyuk olur.
adam sizi öldürse aileniz üzülmeyecek mi ?
kahrolacaklar topragin altindaki yavrularina uzuleceklerine gozlerinin onundeki cocuklarinin yaralarini iyilestirirler

birkez söyledim annesine çıkıp yanıma geldi ilgilendi annesi gelince sustu çıkıp gitti sesini çıkarmadan sonrasında arayıp gönder o kadını falan dedi bana onu psikiyatriye göndermem lazım aşırı öfke kontrolü var biraz bunun kontrolü salarsam ayrılabilirim belki ama ayrılık kelimesi onu tamamen deliye döndürüyor.
Bence öfke kontrol bozukluğu denen illet aslında tastamam edepsizlik.
Ailesi de bence biliyordu ama düzelir diye evlendirdi. Bilerek evlendiren aileyi de Allah bildiği gibi yapsın.
Kocanın bir temiz dayaga ihtiyacı var bak bakalım sonra havlayabiliyor mu?
Elleri kırılasıca.

birkez söyledim annesine çıkıp yanıma geldi ilgilendi annesi gelince sustu çıkıp gitti sesini çıkarmadan sonrasında arayıp gönder o kadını falan dedi bana onu psikiyatriye göndermem lazım aşırı öfke kontrolü var biraz bunun kontrolü salarsam ayrılabilirim belki ama ayrılık kelimesi onu tamamen deliye döndürüyor.
Borderline kişilik bozukluğu bi araştir istersen

Evlendiğinizden beri dayak yemediğiniz tek gün yok ama aşır seviyor ? Cahilim diyorsunuz, çalışıyorum diyorsunuz patrona anlatın, iş arkadaşınıza anlatın ? Yorumlara verdiğini cevaplarda bir gariplik var. Çözeceğim biraz daha yazarsanız , temkinli yazıyorsunuz, dertliler bu kadar kontrollü gitmiyor.
böyle bir konuda altında ne arıyorsunuz anlayamadım aşırı sevgiden kastım şu filimlerde olan hastalık seviyesi yoksa beni sevip sevmememi umrumda bile değil hatta midem bulanıyor.Kimse kimsenin ne yaşadığınız bilemez anlayamaz ancak yaşayan bilir.Siz benim neden sustuğumu nereden bileceksiniz ki

böyle bir konuda altında ne arıyorsunuz anlayamadım aşırı sevgiden kastım şu filimlerde olan hastalık seviyesi yoksa beni sevip sevmememi umrumda bile değil hatta midem bulanıyor.Kimse kimsenin ne yaşadığınız bilemez anlayamaz ancak yaşayan bilir.Siz benim neden sustuğumu nereden bileceksiniz ki
Ahmet Kaya evet,

Back
X