Lütfen okuyun

Selvann

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
97
102
8
27
Merhabalar, arkadaşlar ben dün gece evimde, yatağımın üstünde üzerinde kalemle 13 yazılmış bi taş buldum. Okey taşı büyüklüğünde mermer gibi bi taş düşünün. Arkasında arapça harfler vardı ve çakmak gibi bişeyle üstü yakılmış sadece gölge gölge kalmış. Asla bilgim olan birşey değil etrafımda bu tarz işlerle uğraşan hiç kimse yok. Ve neredeyse evime 3 haftadır kimse gelip gitmedi. Özellikle yatağın üzerinde bulmak şaşırttı beni. Önce acaba camdan falan mı atıldı diye düşündüm balkonun kapısı hep açık olur ama 2. Kattayız çok mümkün gibi görünmüyor. Kıyafetleri toplarken üst kattan biri mi attı ya da düşürdü farketmedim çamaşırları yatağa koydum arasından bi yerden mi düştü diye düşündüm ama o da çok mümkün gelmedi. Kaldırıp attım pek önemsemem böyle şeyleri ama şu an bi huzursuz oldum başına bu tarz bişey gelen var mı nedir bu yani ne yapmam lazım??

Evdekilere bi sordun mu haberi olan yok mu? Dümdüz yatağın üzerinde miydi yani, kim koyacak oraya, evden birisi koymuş unutmuştur

Cepli kıyafetler astıysanız cebine düşmüştür, yatağa atınca kıyafetleri içinden çıkmıştır. Üst katlardan birileri aşağı atmıştır.

Çöpte mi? Akan suya / denize atın derler, şarlatan olmayan cami hocasına da danışabilirdiniz. İnancınız varsa Nas Falag okuyun, gül suyu sıkın. Çok takıyorsanız hocaya danışın

Bir arkadaşım böyle bir kâğıt buldu. Biraz araştırdık meğerse tılsımmış. Bolluk bereket içinmiş güya. Ne kurmuştuk salak salak 🤣 kendi çekmeye atmış unutmuş 🥴

Eğer biri kötü niyetli bir şey yapmış olsa muhakkak gizlenmiş olurdu diye düşündüm ben . Evinize de dışardan gelen giden olmamış yakın zamanda , muhtemelen çamaşırların üstüne düştü.
Yine de işin ehli birine danışsanız iyi olur ...
Evinizi her ihtimale karşı sirkeli suyla silin ve felak nas okuyun bol bol .

Eğer biri kötü niyetli bir şey yapmış olsa muhakkak gizlenmiş olurdu diye düşündüm ben . Evinize de dışardan gelen giden olmamış yakın zamanda , muhtemelen çamaşırların üstüne düştü.
Yine de işin ehli birine danışsanız iyi olur ...
Evinizi her ihtimale karşı sirkeli suyla silin ve felak nas okuyun bol bol .
Çok teşekkürler öyle yapıcam artık 🫶

Çöpte mi? Akan suya / denize atın derler, şarlatan olmayan cami hocasına da danışabilirdiniz. İnancınız varsa Nas Falag okuyun, gül suyu sıkın. Çok takıyorsanız hocaya danışın
Teşekkür ederim çok takmıyorum ama bi huzursuz etti beni dediğiniz gibi yapıcam 🌸

Back
X