Lütfen okuyun

tupii0

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
8
Merhabalar, uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum. Uzun zamandır da takip ettiğim bir doktor vardı, bugün görüşme yaptık ve bana 2 hafta sonra,ayın 29unda, amelıyat yapabılecegını soyledi. Açıkçası bu kadar hızlı gelısmesını beklemıyordum. Kendimi hep yaza dıye hazırlamıstım ama işler çiddileşince beni bir korku sardı; ameliyat korkusu, anestezi korkusu, ameliyat sonrası sürecin korkusu her şeyden korkuyorum yani kısaca ama bu ameliyatı olmayı da o kadar çok istiyorum ki… Çünkü burnum gerçekten kötü hani az buz bişeyi olsa hemen vazgececegım zaten lütfen bu süreci yaşayanlar yardımcı olabilir mi çok zor mu korkulacak kadar var mı? Ağlamaktan harap oldum dusundukce basıma agrılar giriyor.

Valla bence hiç korkulacak bir şey yok. Zaten ameliyat anestezili bir şey anlamıyor insan uykuya dalıp uyanmak gibi. E ameliyattan sonra da ağrı sızı hissetmedim şahsen ben hiç. İlaçlarınızı düzenli kullanın yeter. Hatta raporum olduğu halde işe gitmiştim o kadar rahattım. Sizinki de öyle olur diye umuyorum. Burun ameliyatı süreci en rahat geçen ameliyatlardan biri bence. Sadece tamponlar rahatsız edici oluyor ama acı ağrı şeklinde değil burun içinde sürekli durduğu için varlığı rahatsızlık hissi veriyor ama ne ağrı ne sızı yapmıyor.

teşekkür ediyorum herkesin süreci farklı oluyor kiminle konussam farklı şeyler soyluyorlar o yuzden bı hayli korktum inşallah dediğiniz gibi kolay ve rahat geçer

Merhaba, benim ameliyat olalı 8 ay oldu, bende ilk muayeneden 3 gün sonraya ameliyat tarihi vermişti. bende de tam o an korku oluştu ama korkulacak hiç bir durum yok. anında uyuyup uyanıyorsunuz. sonrasında hiç ağrı çekmedim ben. o kadar mutlu olucaksınız ki iyi ki diyeceksiniz, ben nasıl ağlamıştım yeter ki anesteziden uyanayım burnum kötü olsa da sorun değil diye ahahah. korkmayın sadece ilk uyandığınızda bir sırtınız kalçanız ağırır o da yatmaktan, anesteziden dediler. uyandığınızda üşüyeceksiniz dişleriniz çarpar hatta tak tak diye o da ameliyathanenin soğukluğundan. max yarım saate ısınırsınız. dudağınız uyuşur şişer o da ağızdan hava gibi birşey veriyorlar hortumla o demir olduğu içn dudağa baskı yapıyor bir sorun değil ama. olabilecek bütün şeyler bunlar bunun dışında hiç bir sorun yok. ilk uyandığınızda tuvalete vs giderken mutlaka yanınzda biri dursun başınız dönebilr. şimdiden geçmiş olsun

evet bana da 2 haftalık rapor yazmışlardı 1. haftadan sonra bende işe gitmiştim.

sorularınız varsa özelden yazabilirsiniz hepsini yanıtlarım

`