• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun!

Yok teşekkür ederim ilginiz için. Açıkçası biz iki arkadaş herşeyi göze aldık hatta şöyle söyleyeyim başımıza gelecek herşeyi göze aldık. Şuan araştırıyoruz kimler nerelerden yardım talep etmiş diye. İki üç öğretmene karşı çok büyük bi kitle karşımızda olacak. Can güvenliğimiz işimiz hepsi tehlikeye girecek. Ama işe dahil olmadan duramayacağım orası kesin. Sadece çocukların zarar görme kısmı endişelendiriyor. Birçok polis asker arkadaşımdan fikir aldım hepsinin dediği ortak. Buradaki aile ve ağalık sistemini bildikleri için hiç birşey çıkmaz o olaydan üstelik çocuklar da zarar görür sizde diyorlar.

Kendinizide dusunmeniz onemli kendinizide tehlikeye atacak vdurumlara karsi dikkatli olun ama çocuklara arkadas gibi yaklasip onlarin size acilmasini saglayabilirsiniz

Yani sizi dogrulayacak bi kac delil bulduktan sonra iyi bi arastirna yapin guvenilir bi emniyet muduru bulun hangi il olursa olsun ama bulundugunuz il olmasin mutlaka kulaklarina gidecek ve birseyler yapacaklar tehditle vs olayi kapatacaklar

Insallah sizin gibi duyarli insanlar hep olur Allah sizlerden bin kere razi olsun

Bir arkadas bimer demis ama kesinliklle bimere sikayet etmeyin onunki direk bi sorusturma dueumuna gecmez direk haberleri okur o durumda

Birde gerekli sikayetlerinizi yaptiktan sonra savciliga dilekce verin can guvenligimiz tehlikede diye.

Akliniza gelen tum yollari kullanin.

Kendinizide dusunmeniz onemli kendinizide tehlikeye atacak vdurumlara karsi dikkatli olun ama çocuklara arkadas gibi yaklasip onlarin size acilmasini saglayabilirsiniz

Yani sizi dogrulayacak bi kac delil bulduktan sonra iyi bi arastirna yapin guvenilir bi emniyet muduru bulun hangi il olursa olsun ama bulundugunuz il olmasin mutlaka kulaklarina gidecek ve birseyler yapacaklar tehditle vs olayi kapatacaklar

Insallah sizin gibi duyarli insanlar hep olur Allah sizlerden bin kere razi olsun

Bir arkadas bimer demis ama kesinliklle bimere sikayet etmeyin onunki direk bi sorusturma dueumuna gecmez direk haberleri okur o durumda
İşi kurcalasam canım tehlikede kurcalamasam kendi kendimi yer bitiririm . Sonu çok hayırlı bir durum değil bunu biliyorum da Allah büyük

Birde gerekli sikayetlerinizi yaptiktan sonra savciliga dilekce verin can guvenligimiz tehlikede diye.

Akliniza gelen tum yollari kullanin.
Zaten bizim işin içinde olduğumuzu duysalar sonumuz Ne olur kestiremiyorum.

Bence korktugunuz kadar olmayacak.

Bakin bu olay baska bir sekilde patlak verir ve ortaya cikarsa milli egitim size sorusturma acar cocuk size anlatmis neden gerekli mercilere haber vermedibiz diye.

Nasil bir ogrenci ogretmeniyle iliskiye girip intihar edince ilk sorusturma yiyen konuya anlattigi ogretmen oldu.

Bence sizi psikolojik olarak sindirmeye calisiyorlar.

Ilce milli egitimle ve ya il milli egitimle konustunuz mu?
Kayseri'yle doğu farklı.yaşadım biliyorum.öğretmen arkadaşım alakası olmadığı kan davasından dolayı iki ay okula gelmedi.meb idare etti.güneydoğu, doğu çok farklı.wminim ortaya çıkma ihtimali olduğunda çocukların can güvenliği ortadan kalkar.acı ama öyle.orda hayat çok ucuz

İşi kurcalasam canım tehlikede kurcalamasam kendi kendimi yer bitiririm . Sonu çok hayırlı bir durum değil bunu biliyorum da Allah büyük
Allah yardimciniz olsun her türlü zorluktan tehlikeden sizi korusun insallah

Ve evlatlari icin canini tehlikeye atan ama kılinı kımildatmayan aileleride nasil biliyorsa oyle etsin insallah

Cocuk rehber ögretmene anlatmis mi??? O zaman konuyu kesinlikle gerekli yerlere bildirmesi lazim. Bu onun GÖREVI!!!
Acaba sessizce tasinip tasindigi yerden mi arasa. Rapor alip gitsin. Gittigi yerde dikayette bulunsun

Bir de bi çocuk yapıyor bunu demişsin, o çocuğun ailesi mi ağa paşa?
Bu tarz olaylar olduğunda ağaya gidilir o çözer olayı. Sanırım ağanın akrabası yapan çocuk. Şöyle de birşey var akrabası olmasa bile olay duyulmasın diye üzeri kapatılır.

televizyonlara ihbarda bulunsanız anında didikleyip gündeme getirirler. başka bir yol ise aile ve sosyal politikalar bakanlığına şikayet etmektir.kesinlikle sessiz kalmamak lazım bugün komşunun çocuğuna, yarın senin çocuğuna, benim çocuğuma...sessiz kaldıkça devam edecektir sübyancılar.ortalığı ayağa kaldırın arkadaşım.

Bu tarz olaylar olduğunda ağaya gidilir o çözer olayı. Sanırım ağanın akrabası yapan çocuk. Şöyle de birşey var akrabası olmasa bile olay duyulmasın diye üzeri kapatılır.
İstediği kadar ağa paşa olsun aileler nasıl göz yumar böyle birşeye? O ileler hepsi birleşip şikayette bulunsa kim ne yapabilir ki?

Şikayet etmeyi bi tarafa bırakın adamlar olayın üzerini kapatıyor

Şikayet etmeyi bi tarafa bırakın adamlar olayın üzerini kapatıyor
Neden ama? Yapanda bir çocuk diyorsunuz,bu çocuğun büyüklerinin haberi var mı bu durumdan? Bu olaydan birden fazla çocuk mağdur sanırım. Aileleri ikna etseniz bir olup şikayette bulunulsa? En azından aileler ikna edilse yine şikayet gizliden yapılsa?

Back
X