• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyunca önce bir dakika düşünün sonra cevap verin

eşimi seviyorum diosun sevedebilirsin.demekki yaptıklarıyla ona olan hislerin azalmış yada ona kızgınlık hissediyorsun.onda bulamadıklarını başkasında bulacağını düşünüyorsun.eşinden daha farklı bi insan olduğunu düşünüyor olabilirsin.yaşadıkların çok doğal uzun süren ve yıpratıcı evliliklerde bu tip kaymalar olabiliyor.ama emin ol eşinden daha farklı bir insan değildir.eşine kıyasla artıları ve eksileri olacaktır.gelip geçici bi heves seninki.unut gitsin derim.evliliğin üzerinde yoğunlaşmanı ve ilişkinize yni bi boyut getirmeni tavsiye ederim.umarım aklın karışmaz daha fazla.

erkeklerin rutin basina gelen bi olay aslında bu...o kisiyi bidaha gormeyin unutursunuz, zaten emin olun o adam da Sizin kafanızda kurguladiginiz gibi etkileyici degildir, iyi tanisaydiniz o hayaller pufff diye sonuverirdi
aynen katılıyorum canım sana...

eşini seven kadın başkasına birşey hissetmez. bence siz eşinize olan sevginizi biir sorgulayın derim.

insanın bazen aklı karışabilir bence bir hoşlanma zamanla meydana gelmiş eşinizle heycan bitmişse lise yıllarındaki o heycanı hissetmeye çalışıyor olabilirsiniz bir süre sonra normale dönersiniz ama o kişiden olduğunca kaçın ve birşey yaşayıp eşinize haksızlık etmeyin

Gözüm diğerinide görmek istiyooor ama...

Eee gidin görün o zaman..
Sizi tutan mı var?
Ha pardon evliydiniz değil mi?

5 yılı 50 yıla sığacak kavgalarla geçirmiş olmanız sizin tercihiniz.
Bu acıları yaşadım şimdi de bir adamı aklıma getirip içim bir hoş olma hakkım var mı diyorsunuz?

ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn :(((

gidin görün o zaman, burda ne diye fikir ediniyorsunuz anlamadim

vicaninizi rahatlatamiyacagiz, kusura bakmayin

:olmaz:

:umursamaz:

.

ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn:(((

Kocan hakkındaki duygularında yaşadıklarından ötürü çok karışık... Önce kocana karşı olan hislerini iyice bir tart ...

Zaten ötekine olan duyguları abartmaya başlamışsın bile... bunun ucu moklu yere çıkar, uzak dur. :sinifsinif:

asık olmus sun cnm esıne olan sevgın de sevgı degıl alıskanlık bence hayat senın hayatın nasıl ıstersen oyle yasarsın ama yınede yanlıs bısey yapmaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

seninki heyecan bence sadece tutku
ama sevgi bakışla olmaz zaten
o tutku geçer bi süre sonra ama sevgi baki kalır

Bu işin sonu kötü yere varmadan kendini uzaklaştır...
Ama şunu da bil ki sen artık eşini sevmiyorsun sadece alışkanlık olmuş...
Bu adama da aşk değil sadece çekim duyuyorsun...
Boşluktasın aslında önce ne yapman gerektiğine karar ver...
Bence hayatına ne eşinle ne de bu adamla devam etmelisin...
a.s

bence öncelikle eşinize olan hislerinizi tartın..eğer sevginizin bittiğine kanaat getirirseniz de ayrılın..büyük ihtimal eşinize olan birikmiş kırgınlarınızdan ötürü böyle bir boşluk hissediyorsunuz ama böyle devam etmek sizi yıpratır ve eşinize de haksızlık olur..Ne yapmak istediğinize bir an önce karar verip ona göre harekete geçin derim ben

Bu işin sonu kötü yere varmadan kendini uzaklaştır...
Ama şunu da bil ki sen artık eşini sevmiyorsun sadece alışkanlık olmuş...
Bu adama da aşk değil sadece çekim duyuyorsun...
Boşluktasın aslında önce ne yapman gerektiğine karar ver...
Bence hayatına ne eşinle ne de bu adamla devam etmelisin...
a.s

arkadaşlar öncelikle hepinize olumlu yada olumsuz yorumlarınıza teşekkür ederim. Ben zaten farkındayım herşeyin aşk değil arkadasım hissettiğim 2. kişiye ufak bi elektriklenme sizinle paylaştım evet çünkü yanlış oldugunu bildiğim için tekrar söylüyorum hissetmemem gerektiğini bildiğim için. Evet boşluktayım kızım var benim 1 yıldır inanılmaz eşimle monotonlaştık sosyal hayatı bitirdik. Ama ben eşimi seviyorum ve diğeri o anlık bişeydi ALLAH KİMSEYİ YUVASINDAN AYIRMASIN arkadaşlar...

kimse benim başıma gelmez demesin 5 yıllık evliyim eşimi çok ama çok seviyorum bütün olumsuz tavırlarına bütün eziyetlerine bütün sinir hallerine hep ama hep sevgim için sustum
ve ben bir hafta öncesine kadar 5 yıldır gözüme kimseye yan gözle bile çevirmedim .
sorunum şu ben birine bişey hissetmeye başladım içim sızlıyor düşününce onu görünce eşimide diyebiliyorumki evet seviyorum peki bu nedir kızlar...

canım çok sıkılmış, heyecan arıyor olabilir misin acaba?
Bence gelip geçicidir diye düşünüyorum, eşimi seviyorum diyorsun. Sıkıca sarıl kocana, geçecek bu dönem diye düşünüyorum

ben evliliğimi bitirmek asla istemiyorum biriyle birşey yaşamakta sadece kendimi yargılayıp vicdan azabı duyuyorum nasıl bu şekilde bişey hissedebilirim diye..hissedemem olamaz

Sanki sırf bir kaos yaratmak amacıyla acmışınız gibi konuyu:1ninca:

eşinizin ilgisizliği sonucu böyle bir durum yaşadığınızı düşünüyorum.
ama bu size hak verdiğim anlamına gelmez,duygusal bir kaçamak var ama bir an önce kendinize ve hislerinize sahip olunuz.

Sanki sırf bir kaos yaratmak amacıyla acmışınız gibi konuyu:1ninca:

arkadaşlar neden bu şekilde düşünüyorsunuz burası ufak yada büyük sorunlar yada kişinin kafası bulandıgında yada başka şeylerde yardım amaçlı görüşlerimizi sundugumuz yada görüş aldığımız bir site değilmi kaç konu açmışım bakarmısın lütfen bu şekilde düşünüp te insanları bu siteden uzaklaştırmayın...:enbuyukkk:

Back
X