• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyunca önce bir dakika düşünün sonra cevap verin

ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn:(((

Burda Eşinizi suçlayıp diğer kişiyi yüceltmişsiniz... O sizin eşinizz tabiki ne olursa olsunn yanında olmakk zorundasınız...
Eşini gercektenn seven bir İnsan Başkasına bakmakk hoşlanmak etkilenmekk aklının ucundann bilee geçmez...
Bunları bir erkek söylüoo ve yaşıo olsaydıı bu aldatmak olmazmıydı?? Eşiniz dişinda bir erkekten etkilenmiş ve görmek istiosunuz.. bununn başka açıklaması yokki..
Ayrılınn yada bunu eşinize çocugunuza yapmayınn.. Erkek yada Kadınn Bu tarz Hareketleri haketmez..
Bence Düşüncesi bile çokk Çirkin... Allahh kimseyi Sasırtmasınnn..

Burda Eşinizi suçlayıp diğer kişiyi yüceltmişsiniz... O sizin eşinizz tabiki ne olursa olsunn yanında olmakk zorundasınız...
Eşini gercektenn seven bir İnsan Başkasına bakmakk hoşlanmak etkilenmekk aklının ucundann bilee geçmez...
Bunları bir erkek söylüoo ve yaşıo olsaydıı bu aldatmak olmazmıydı?? Eşiniz dişinda bir erkekten etkilenmiş ve görmek istiosunuz.. bununn başka açıklaması yokki..
Ayrılınn yada bunu eşinize çocugunuza yapmayınn.. Erkek yada Kadınn Bu tarz Hareketleri haketmez..
Bence Düşüncesi bile çokk Çirkin... Allahh kimseyi Sasırtmasınnn..

arkadasım benim verdiğim cevaplara bakarsanız ben zaten benim yaptıgımın hata oldugunu anladım benimki o anlık bişeydi ve geldi geçti burdakilerin yorumlarını yada kendi duygularımı dikkate alarak GEÇTİİİ....

Ya lütfen yapmayın sanki hiç başkasına hiç gözünüz kaymadı evliyken gözleriniz kapalı geziyor sanki ben bişey yaşamadım belki tam anlatamadım ama görmek istiyorum derkende yanlış ifade etmişim o anlık kısa bi elektriklenmeydi ve GEÇTİİİİİİİ o anlık kendimi yargıladım ve belki bu kadarda kendimi yargılamam için sizinde fikirlerinizi almak istedim olay bundan ibaret..

KOCAMI SEVİYORUM ARKADAŞLAR NE YAŞARSAM YAŞAYIM YANINDA OLDUM OLUCAMDA..

Ben Yazdıklarınızi okuyunca kendinizi dogru ifade edemediğinizi düşünmek istiorumm...
Gercekten Kocanızı Sevdiginizi düşünüo ve inanıosanız Zaten sorun yok.. Kendinizi Kandırmayında gerisi önemli Değil...

ınsallahh ewliliğinizde problemler olmaz Bidaha ve tekrar bu boşluğa düşmezsiniz...

Kizlar sakin olun biraz ya =)

Insanlik hali, böyle seyler HEPIMIZIN basina gelebilir.
Burda yargilamak yerine daha farkli yardimda bulunabilirsiniz.

Yok erkekler yapinca = Erkektir yapar
Kadin Yapincada = Namussuz ?!

Mantigimi Zorluyor biraz bu düsünce...

Tabiki ahlaki yönden bakilinca elbetteki hos birsey degil.
AMA ortada bir Yanlista yok...

Gözdür kayar, hele birde evin icinde huzur yoksa...
Ama en azindan baktiktan sonra arkadasin akli basina gelmis...

Arkadasim sanada tavsiyem, eger gercekten esini seviyorsan ki belli, sürekli sevdigini yaziyorsun. Her ne hissettiysen o adama. UNUT GITSIN .

O adami düsünmek icin harcadigin enerjiyi , evliligini düzene sokmak icin harca.

Rabbim yardimcin olsun ...

canım bi çok kişiye klişe gelebilir ama benim çok doğru bulduğum bi söz var " bir kadin ve erkek varsa 3.kişi şeytandır " bu senin içinde yanı eşin içinde bu ortamdan kop herşey biticek inan bana ve dene

Back
X