siteye yeni üye oldum. benden yaşca büyüksünüz. ben 14 yaşındayım. tavsiyeleriniz benim için çok önemli . yazdıklarımın bir çocuğunu aileme anlatamadım anlatsam da çare bulamıyorlar. okulumundaki sınıfta tam 3 sene zorbalık görüyorum ortaokula gidiyorum. psikolojim bozuldu bir ara intihar etmeye çalıştım. fiziksel ve duygusal zorbalık oluyordu. bu hafta psikoloğa gittim psikiyatriye yönlendirdi. psikiyatriye gittim ilaç yazdı. gitmekte geç kaldım aslında biraz. majör depresyon ve kaygı bozukluğum varmış. dün de okulda büyük bir kavga ettim. hakaretlerde bulundular ağladım kendimi tutamayıp. başarılı bir öğrenciyim ama bu haftalar okula gitmemek için aileme yalanlar söylüyorum hasta rollerine giriyorum. sebepsizce dalga geçiyorlar ve zorbalık görüyorum ortada hiçbir sebep yokken... hocalar biliyor durumu ama sadece 2-3 teselli de bulunuyorlar. anlatmadığım birçok şey vardı aslında doktorum erkekti ve ona bazı şeyleri anlatamadım rahat olamadım. ve üzüntü halinde intiharı düşünmüyorum. büyük bir kararlılıkla ve planlı olarak düşünüyorum bu haftalar. sınıfımı nasıl değiştirmem gerek bilmiyorum. hastaneye yatmak istiyordum bir ara çıldırmış gibi hissediyorum. önemsiz bir konu gibi gelebilir ama bu sadece okuldaki durumum ve ben 3 senedir böyle bir yerde eğitim görüyorum. ne yapmalıyım? ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?