Lütfen okuyuyp yardımcı olur musunuz?

Ya haklisin ben bisy demiyorum kimseye anlatamadığım derdi hiç tanimadiklarima anlatıyorm içimi dökmek istedim ve belki yaşayan vardir diye Böyle yargılamayin
Yavrum zaten birine anlatman gerekmiyor, bu kadar stres oluyorsan bir doktora muayene olursun ve için rahatlar bu kadar basit aslında.

Gercek iliskiye girdiginde gercekten kizlik zarinin okadarda cabuk bozulsmayacagini anliyacaksin. Yani icin rahat olsun bozulmamistir
Çok teşekkür ederim böyle cevaplar beni bir nebzee daha rahatlatabilir yargılama değil sadece olanı söylemk çok mu zor sağ ol kardeşim cevabın icin
Yavrum zaten birine anlatman gerekmiyor, bu kadar stres oluyorsan bir doktora muayene olursun ve için rahatlar bu kadar basit aslında.
Haklısınız bir doktora daha gideceğim inşallah fırsatını bulursam

Lütfen dua edin olur mu

Farklı bir doktora daha görün fotoğrafla anlaşılan bişey değil bu jinekolog muayene gerekli ayrıca kafana da takma psikolojini yıpratma gittiğin doktor sana bozulmamış demiş zaten buradan sana evet veya hayır diyemez kimse görmedik sonuçta ve son olarak bozulsa ne olacak namus bacak arasında gelen 2 damla kan değil takma kafana keyfine bak içim rahat değil dersen dediğim gibi başka doktora da git

Bi kaç doktora görünün isterseniz içiniz rahat olur

Teşekkür ederim kardeşim inşallah

Bozulmamış işte kendi kendinize takacak yer mi arıyonuz

Ama sen yinede içini ferahlatmak için başka bir doktora görün umarım bir sorun yoktur

Fotoğraf mı Fotoğrafla kızlık zarını nasıl görmüş de yorum yapmış

Ama sen yinede içini ferahlatmak için başka bir doktora görün umarım bir sorun yoktur
Umarım çok sağol bir doktor bozulmuş bir kızlık zarına bozulmamış demez bence bozulmamış dediyse bozulmamıştur diye sürekli kendimi rahatlatyorm ama sonra yine kötü düşünceler karabasan gibi cokuyo bu nasl bı psikolojidr Allah düşmanıma vermesin amin

Ne demek rica ederim ,Ama bak kendi kendini yiyip bitiriyorsun onun için söylüyorum tekrar git ki için rahat etsin diye ama senin tercihin

Doktor bir bozulmadığını söylemiş zaten

Ya lütfen birbirimizi kandırmayalım küçükte değilsin parmakla da bozulmaz kızlık tabi 5 parmak birden gitmediyse.... İlişki yaşayıp veya sürtünme falan olduysa onun icin bu kadar tedirgin olabilirsin birde hangi doktor resimle alıyormuş su uzaktan eğitimle mezun olan falan mı

Ya bak yarın evlendin kanama olmadi eşin senin başkası ile ilişkin olduğunu düşünürse direk boşa o adamı sen kendinden eminsin sonuçta adama bile anlatmam parmak muhabbetini çünkü o bile inanmaz parmağın kızlık bozduguna

Haklısın hayatımda biri var birbirimizi çok seviyoruz takiyor bu konuyu evet bana çok güveniyor yinede aklının bı köşesinde kalmasını istemem asla inanın bu süreçte kızlık zarındanda o kandanda nefret ettm

Evet sadece bir parmakti bir defa oldu ki çok hatırlıyorum aklıma geldi birden direk doktora gitmiştim çok zor du ikinci defa nasl gidecgm inşallah o cesareti toplarım rabbim kimseyi zor durumda birkamasin

Evet sadece bir parmakti bir defa oldu ki çok hatırlıyorum aklıma geldi birden direk doktora gitmiştim çok zor du ikinci defa nasl gidecgm inşallah o cesareti toplarım rabbim kimseyi zor durumda birkamasin
Kan geldi mi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…