Yavrum zaten birine anlatman gerekmiyor, bu kadar stres oluyorsan bir doktora muayene olursun ve için rahatlar bu kadar basit aslında.Ya haklisin ben bisy demiyorum kimseye anlatamadığım derdi hiç tanimadiklarima anlatıyorm içimi dökmek istedim ve belki yaşayan vardir diye Böyle yargılamayin
Çok teşekkür ederim böyle cevaplar beni bir nebzee daha rahatlatabilir yargılama değil sadece olanı söylemk çok mu zor sağ ol kardeşim cevabın icinGercek iliskiye girdiginde gercekten kizlik zarinin okadarda cabuk bozulsmayacagini anliyacaksin. Yani icin rahat olsun bozulmamistir
Haklısınız bir doktora daha gideceğim inşallah fırsatını bulursamYavrum zaten birine anlatman gerekmiyor, bu kadar stres oluyorsan bir doktora muayene olursun ve için rahatlar bu kadar basit aslında.
Lütfen dua edin olur muÇok teşekkür ederim böyle cevaplar beni bir nebzee daha rahatlatabilir yargılama değil sadece olanı söylemk çok mu zor sağ ol kardeşim cevabın icin
Haklısınız bir doktora daha gideceğim inşallah fırsatını bulursam
Bi kaç doktora görünün isterseniz içiniz rahat olurArkadaşlar geçmişte bilinçsizce vajinama tek parmağımı soktuğumu hatırlıyorum çok korktum bütün cesaretimi topladım muayeneye oldum doktor bozulmamış dedi çentik var galiba kızlık zarımda lütfen başına böyle bisy gelen yazabilir mi cidden halen korkuyorum anlayış gösterin kimse başına gelmeden yargilamasin rica ederim psikolojimi düşünün içim bı turlu rahat etmedi galiba çok taktiğim için pskolojimi bozdu galiba kızlık zarı bu kadar kolay bozulur mu ağrı faln cidden hatırlamıyorum
Teşekkür ederim kardeşim inşallahFarklı bir doktora daha görün fotoğrafla anlaşılan bişey değil bu jinekolog muayene gerekli ayrıca kafana da takma psikolojini yıpratma gittiğin doktor sana bozulmamış demiş zaten buradan sana evet veya hayır diyemez kimse görmedik sonuçta ve son olarak bozulsa ne olacak namus bacak arasında gelen 2 damla kan değil takma kafana keyfine bak içim rahat değil dersen dediğim gibi başka doktora da git
Ama sen yinede içini ferahlatmak için başka bir doktora görün umarım bir sorun yokturHaklısıniz ama bı çok doktor bir parmağın zarar vermeyeceğini söylemiş kızlık zarı açıklığı bir parmağın geçebilecegi seklindeymis bazı kızlık zarlarında anuler tipte falan doktor benimkine anüler tıp demişti
Fotoğraf mıEvet haklısınız ama bu durum u yaşayan var mı diye sormak istedim bir türlü içim rahat etmiyor nasil bir psikolojidr anlamadım bir doktora mecburdum fotoğraf attm pandemi dönemiydi doktor ilk attigm fotoya normal dedi ikinciye 9 yönünde yırtık var gibi dedi celiskide kaldım kafayı yicektim sonrada normal muayeneye oldum doktor bozulmamış dedi o yüzden bı turlu içim rahat etmedi kime inanacagimi şaşırdım
Umarım çok sağol bir doktor bozulmuş bir kızlık zarına bozulmamış demez bence bozulmamış dediyse bozulmamıştur diye sürekli kendimi rahatlatyorm ama sonra yine kötü düşünceler karabasan gibi cokuyo bu nasl bı psikolojidr Allah düşmanıma vermesin aminAma sen yinede içini ferahlatmak için başka bir doktora görün umarım bir sorun yoktur
Ne demek rica ederim ,Ama bak kendi kendini yiyip bitiriyorsun onun için söylüyorum tekrar git ki için rahat etsin diye ama senin tercihinUmarım çok sağol bir doktor bozulmuş bir kızlık zarına bozulmamış demez bence bozulmamış dediyse bozulmamıştur diye sürekli kendimi rahatlatyorm ama sonra yine kötü düşünceler karabasan gibi cokuyo bu nasl bı psikolojidr Allah düşmanıma vermesin amin
Doktor bir bozulmadığını söylemiş zatenArkadaşlar geçmişte bilinçsizce vajinama tek parmağımı soktuğumu hatırlıyorum çok korktum bütün cesaretimi topladım muayeneye oldum doktor bozulmamış dedi çentik var galiba kızlık zarımda lütfen başına böyle bisy gelen yazabilir mi cidden halen korkuyorum anlayış gösterin kimse başına gelmeden yargilamasin rica ederim psikolojimi düşünün içim bı turlu rahat etmedi galiba çok taktiğim için pskolojimi bozdu galiba kızlık zarı bu kadar kolay bozulur mu ağrı faln cidden hatırlamıyorum
Ya bak yarın evlendin kanama olmadi eşin senin başkası ile ilişkin olduğunu düşünürse direk boşa o adamı sen kendinden eminsin sonuçta adama bile anlatmam parmak muhabbetini çünkü o bile inanmaz parmağın kızlık bozdugunaUmarım çok sağol bir doktor bozulmuş bir kızlık zarına bozulmamış demez bence bozulmamış dediyse bozulmamıştur diye sürekli kendimi rahatlatyorm ama sonra yine kötü düşünceler karabasan gibi cokuyo bu nasl bı psikolojidr Allah düşmanıma vermesin amin
Haklısın hayatımda biri var birbirimizi çok seviyoruz takiyor bu konuyu evet bana çok güveniyor yinede aklının bı köşesinde kalmasını istemem asla inanın bu süreçte kızlık zarındanda o kandanda nefret ettmYa bak yarın evlendin kanama olmadi eşin senin başkası ile ilişkin olduğunu düşünürse direk boşa o adamı sen kendinden eminsin sonuçta adama bile anlatmam parmak muhabbetini çünkü o bile inanmaz parmağın kızlık bozduguna
Evet sadece bir parmakti bir defa oldu ki çok hatırlıyorum aklıma geldi birden direk doktora gitmiştim çok zor du ikinci defa nasl gidecgm inşallah o cesareti toplarım rabbim kimseyi zor durumda birkamasinYa lütfen birbirimizi kandırmayalım küçükte değilsin parmakla da bozulmaz kızlık tabi 5 parmak birden gitmediyse.... İlişki yaşayıp veya sürtünme falan olduysa onun icin bu kadar tedirgin olabilirsin birde hangi doktor resimle alıyormuş su uzaktan eğitimle mezun olan falan mı
Kan geldi mi o zamanEvet sadece bir parmakti bir defa oldu ki çok hatırlıyorum aklıma geldi birden direk doktora gitmiştim çok zor du ikinci defa nasl gidecgm inşallah o cesareti toplarım rabbim kimseyi zor durumda birkamasin
Hatırlamıyorum ama kan ve ağrı aklıma gelmiyor hatırlamaya çalışıyorum yok gelmiyor aklmaKan geldi mi o zaman
O zaman bozulmamışHatırlamıyorum ama kan ve ağrı aklıma gelmiyor hatırlamaya çalışıyorum yok gelmiyor aklma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?