Lütfen okuyuyp yardımcı olur musunuz?

Bence kan gelmedi dİye içine şüphe düşecek, arıza çıkaracak erkek arkadaşınızdan ayrılın
Zaten bundan olmasa da başka bir sebepten yine sorun çıkarır size

Bence kan gelmedi dİye içine şüphe düşecek, arıza çıkaracak erkek arkadaşınızdan ayrılın
Zaten bundan olmasa da başka bir sebepten yine sorun çıkarır size
Bana inanır ama yinede ben gelmesede doktora gidelim diyebilmek istiyorum gidince başka doktor zaten bozulmuş derse korkuyorum

Bana inanır ama yinede ben gelmesede doktora gidelim diyebilmek istiyorum gidince başka doktor zaten bozulmuş derse korkuyorum
Ben doktora gidelim bile demem kan gelse geldi gelmese gelmedi kalkıp bana bunun hesabını yaparsa o gün boşarim o kocayı

Bozulmuş da olsa elimle bozdum deyince inanmayacak insanla vakit kaybetmeyin işte bence

Öyle insan şizofren gibi şuna baktın, eve bunu aldın gibi iftiraya da meyillidir yani

Rica ederim dalga geçmeyin biraz düşünceli olun hepiniz için demiyorum. Bazılarınız dalga geçiyorsunuz empati kurun lütfen
Canim kizlik zari kolay kolay hemen bozulmaz strese girme bu kadar icini Ferah tut

Bozulmuş da olsa elimle bozdum deyince inanmayacak insanla vakit kaybetmeyin işte bence

Öyle insan şizofren gibi şuna baktın, eve bunu aldın gibi iftiraya da meyillidir yani
Bilmiyorum kardeşim inşallah o duruma düşmem bozulduğuna inanmıyorum olsa canlı muayene eden bozulmamış demezdi ama yinede sknti geçmiyor bıktım herhalde o fotoğrafa yorum yapan doktorun yorumu aklımdan çıkmıyor olumsuz olan herşeyi cımbızla çekiyor resmen beynim onu takiyo

Doktorun birine vajinanızın resmini attınız o sorun değil de gerçekten parmağınızı vajinanıza sokmanız mı sorun?

Gülmek istemiyorum ama vajina resmi atmak daha tehlikeli bence

Doktorun birine vajinanızın resmini attınız o sorun değil de gerçekten parmağınızı vajinanıza sokmanız mı sorun?

Gülmek istemiyorum ama vajina resmi atmak daha tehlikeli bence
Doktor diyosun işte hipograt yemini var sonra çok zor durumda insan o ara kafayı yicek gibisin sonuç almk istiyorsun o dönemde doktora gidemedim bide mecburdum benim için ne kadar zordu bilemezsin

Doktor diyosun işte hipograt yemini var sonra çok zor durumda insan o ara kafayı yicek gibisin sonuç almk istiyorsun o dönemde doktora gidemedim bide mecburdum benim için ne kadar zordu bilemezsin
Etmiştir inşallah yemin ne diyeyim

Bi de mesela kızlık zarı öyle vajinanın ucunda durmuyor bence
Fotoğraftan nasıl tanı koydu?

Dahası erkek arkadaşınız vajinanızın resmini atmanıza nasıl müsaade etti?

O bilmiuor böyle şeyleri nasıl soylim ki içine durduk yere süphe koymak istemem

O bilmiuor böyle şeyleri nasıl soylim ki içine durduk yere süphe koymak istemem
Üzüldüm ben size gerçekten
Size kıymet vermeyen biriyle mecburmuşçasına bir ilişki içindesiniz
Ne riskli ne değil algılayıp değerlendiremiyorsunuz

Umarım yaşamazsınız ama ilerde hatırlarsınız bu söylediklerimi
Bu konudan olmasa da o erkek arkadaşınız size zaten başka zamanda başka nir sebepten yine şüpheyle yaklaşacak
Şüpheci biriyse tabi
Siz de sürekli "namuslu" olduğunuzu kanıtlamakla uğraşıp durursunuz

Bu kan muhabbetini anlamıyorum , kanamam olmadi ama oncesinde ilişkim de olmadı. Eşim.neden kanaman olmadı diye de sormadı . Olacak diye bir kaide yok çünkü

Bu kan muhabbetini anlamıyorum , kanamam olmadi ama oncesinde ilişkim de olmadı. Eşim.neden kanaman olmadı diye de sormadı . Olacak diye bir kaide yok çünkü
Haklısın keşke herkes eşiniz gibi olsa cahil bir toplumda surunup gidiyoruz. :-(

Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin inşallah kardeşlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…