Muayene eden doktorda öyle dediO zaman bozulmamış
Bana inanır ama yinede ben gelmesede doktora gidelim diyebilmek istiyorum gidince başka doktor zaten bozulmuş derse korkuyorumBence kan gelmedi dİye içine şüphe düşecek, arıza çıkaracak erkek arkadaşınızdan ayrılın
Zaten bundan olmasa da başka bir sebepten yine sorun çıkarır size
Ben doktora gidelim bile demem kan gelse geldi gelmese gelmedi kalkıp bana bunun hesabını yaparsa o gün boşarim o kocayıBana inanır ama yinede ben gelmesede doktora gidelim diyebilmek istiyorum gidince başka doktor zaten bozulmuş derse korkuyorum
Bozulmuş da olsa elimle bozdum deyince inanmayacak insanla vakit kaybetmeyin işte benceBana inanır ama yinede ben gelmesede doktora gidelim diyebilmek istiyorum gidince başka doktor zaten bozulmuş derse korkuyorum
Canim kizlik zari kolay kolay hemen bozulmaz strese girme bu kadar icini Ferah tutRica ederim dalga geçmeyin biraz düşünceli olun hepiniz için demiyorum. Bazılarınız dalga geçiyorsunuz empati kurun lütfen
Bilmiyorum kardeşim inşallah o duruma düşmem bozulduğuna inanmıyorum olsa canlı muayene eden bozulmamış demezdi ama yinede sknti geçmiyor bıktımBozulmuş da olsa elimle bozdum deyince inanmayacak insanla vakit kaybetmeyin işte bence
Öyle insan şizofren gibi şuna baktın, eve bunu aldın gibi iftiraya da meyillidir yani
Doktorun birine vajinanızın resmini attınız o sorun değil de gerçekten parmağınızı vajinanıza sokmanız mı sorun?Bilmiyorum kardeşim inşallah o duruma düşmem bozulduğuna inanmıyorum olsa canlı muayene eden bozulmamış demezdi ama yinede sknti geçmiyor bıktımherhalde o fotoğrafa yorum yapan doktorun yorumu aklımdan çıkmıyor olumsuz olan herşeyi cımbızla çekiyor resmen beynim onu takiyo
Doktor diyosun işte hipograt yemini var sonra çok zor durumda insan o ara kafayı yicek gibisin sonuç almk istiyorsun o dönemde doktora gidemedim bide mecburdum benim için ne kadar zordu bilemezsinDoktorun birine vajinanızın resmini attınız o sorun değil de gerçekten parmağınızı vajinanıza sokmanız mı sorun?
Gülmek istemiyorum ama vajina resmi atmak daha tehlikeli bence
Etmiştir inşallah yemin ne diyeyimDoktor diyosun işte hipograt yemini var sonra çok zor durumda insan o ara kafayı yicek gibisin sonuç almk istiyorsun o dönemde doktora gidemedim bide mecburdum benim için ne kadar zordu bilemezsin
O bilmiuor böyle şeyleri nasıl soylim ki içine durduk yere süphe koymak istememEtmiştir inşallah yemin ne diyeyim
Bi de mesela kızlık zarı öyle vajinanın ucunda durmuyor bence
Fotoğraftan nasıl tanı koydu?
Dahası erkek arkadaşınız vajinanızın resmini atmanıza nasıl müsaade etti?
Üzüldüm ben size gerçektenO bilmiuor böyle şeyleri nasıl soylim ki içine durduk yere süphe koymak istemem
Bu kan muhabbetini anlamıyorum , kanamam olmadi ama oncesinde ilişkim de olmadı. Eşim.neden kanaman olmadı diye de sormadı . Olacak diye bir kaide yok çünküHaklısın hayatımda biri var birbirimizi çok seviyoruz takiyor bu konuyu evet bana çok güveniyor yinede aklının bı köşesinde kalmasını istemem asla inanın bu süreçte kızlık zarındanda o kandanda nefret ettm
Haklısın keşke herkes eşiniz gibi olsa cahil bir toplumda surunup gidiyoruz. :-(Bu kan muhabbetini anlamıyorum , kanamam olmadi ama oncesinde ilişkim de olmadı. Eşim.neden kanaman olmadı diye de sormadı . Olacak diye bir kaide yok çünkü
Üzüldüm ben size gerçekten
Size kıymet vermeyen biriyle mecburmuşçasına bir ilişki içindesiniz
Ne riskli ne değil algılayıp değerlendiremiyorsunuz
Umarım yaşamazsınız ama ilerde hatırlarsınız bu söylediklerimi
Bu konudan olmasa da o erkek arkadaşınız size zaten başka zamanda başka nir sebepten yine şüpheyle yaklaşacak
Şüpheci biriyse tabi
Siz de sürekli "namuslu" olduğunuzu kanıtlamakla uğraşıp duru
Çok komik değil mi düşürmeyin kendini gün gelir dalga geçtiğiniz şey başınıza gelir. Ama yinede sizin seviyenize dusmicem Allah yaşatmasın kimseyeFoto atın bakalım ,görmeden ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?