Konu tasinmasin diye oyle yazdim!!!!İcime birakmadi derken. Yeminle seksten soguyorum kk'daki tabirler yuzunden. Cinsel hayatimin bitmesinden siz sorumlusunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu tasinmasin diye oyle yazdim!!!!İcime birakmadi derken. Yeminle seksten soguyorum kk'daki tabirler yuzunden. Cinsel hayatimin bitmesinden siz sorumlusunuz.
Dk hapı var, içe bosalma yok. Hamilede kalorsanız zaten doğurıp adını mucize koyunNasil kesin konusuyorsunuz?
Olmamistir yaniii dimiiiDk hapı var, içe bosalma yok. Meryem anamısınız siz.
Bu akşamda herkes bize kızıyor deminki konuda böyleydiİçime hiç bırakmadımıseni rahatlatan rahatlatmış bi nedesek boş
![]()
Ya yavrucuğum safmısın biraz doğum k. Hapı kullanıyorsun içine bırakmıyor nasıl hamile olucaksın meryem anamısın senOlmamistir yaniii dimiii
Töbeee töbeee bu aksam çok hızlı gene bibibellammmYa yavrucuğum safmısın biraz doğum k. Hapı kullanıyorsun içine bırakmıyor nasıl hamile olucaksın meryem anamısın sen![]()
Ne alaka yorumlarinizla yardimciolu n istedim ne var bundaO kadar yakınlaşıyorsan korkma hatta hamile kalma riskini de almışsın demektir. Biz ne yapalım?
Sırtım cok agriyor midem hafif bulaniyor korktum bende olma ihtimalinin cokcok dusuk oldugunu biliyorum ama dusundukce kafamda buyutuyorum o yuzden sorim dedimAdamlar rahatlasın diye kendinizden ödün veriyonuz sonra rahatlatması kkya kalıyor arkadaş
gozumden yas geldi gulcem diye sen çok yasa emiiiYa yavrucuğum safmısın biraz doğum k. Hapı kullanıyorsun içine bırakmıyor nasıl hamile olucaksın meryem anamısın sen![]()
İcime birakmadi derken. Yeminle seksten soguyorum kk'daki tabirler yuzunden. Cinsel hayatimin bitmesinden siz sorumlusunuz.
Tabikide oyle ama ne bilim korkuyorum istegozumden yas geldi gulcem diye sen çok yasa emiii
konu sahibesi bu kdr korunmayla hamile kalirsan seni universite hastanelerine bagislauyalim inceleisnler bilime faydan olsun :)
saka sakaaa çok ama çokk zor iki korunmayla hamile kalman ama Allah ol dediyse olur onun onune kimse hiç bi sekilde geçemez ...