Lütfen rahatlatın beni

Hamile değilsin dersek tekrar denemeyeceksen hamile değilsindir.. Öyle kolay mı hamile kalmak ? :işsiz: Değildir herhalde, sanırsam, galiba..

Suan ilaci hala kullaniyorum 4 gun snra bitecek

Canim ilacı tam saati saatine aldığına eminsen korkma. Zaten partnerinde kendinden emin sanırım. Bu durumda hamilelik riski yok gibi. Şimdiden stres yapma adet döngün bozulabilir. Rahat olmaya çalış sanmıyorum hamile olacağını.
Hatta internete sürekli yazıp yazıp kafanı bulandirma. Sana güzel günler diliyorum :)

Çoluğum çocuğum var bacım Allah muhafaza kınayamıyom bu işleri :KK70:

Konu sahibi eğer hamile kalırsan menapoza girene kadar erkeklere yaklaşma. Ceketi bike tehlikeli sana erkeklerin
Bak en zayıf yerimden vurdun valla :KK17:Benimde allah bağışlarsa bir kızım var ben harbi tirsiyorum yani. Onların zamanına kadar ne olur bu ortalık diye .
Turnammm allah evlatlarını sana bağışlasın ayrıca sağlıklı huzurlu nice ömürler dilerim sana ve o miniş meleğe..:KK60:
Konu Sahibi stres yapma sende sonra Aybaşı durumun falanda etkilenir.. Büyük ihtimalle bir şey yoktur zaten.. Hem hap hemde diğer yoldan korunmuşsunuz..

Geri çekilme, bir doğum kontrol yöntemi değildir!

Önce bunu belirteyim dedim.
Sonrasında ise haplarınızı düzenli kullanıyorsanız çok düşük bir ihtimal var.
Korunmak sadece gebelik için düşünmeyin, sevgili olsanız dahi hastalık riskine karşı kondom kullanmalısınız.

Ben kistim icin diane35 kullanıyorum..Sevgilimle yakinlasmamaiz oldu fakat icime hic brakmadi suan bel agrisindan ölüyorum midemde bulanir gibi hamile kalma ihtimalim varmi benim ??? Nolur delircem yardim edin napmam lazim cok korkuyorum
Sihirli kureye baktim. Subat'ta kucaginda canim

Back
X