Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle ayıp konulara takılmıyom benBu akşamda herkes bize kızıyor deminki konuda böyleydi
Uyuyan Adamdan Nefret nirdesin bacım kızan kızana
![]()
Ne diyem ki bırak bu işleri dicem ama bırakma sen turnamBöyle ayıp konulara takılmıyom ben![]()
Çoluğum çocuğum var bacım Allah muhafaza kınayamıyom bu işleriNe diyem ki bırak bu işleri dicem ama bırakma sen turnam![]()
2dir denk geliyorum yorumlarına güldürüyosun beni ya, süpersinİcime birakmadi derken. Yeminle seksten soguyorum kk'daki tabirler yuzunden. Cinsel hayatimin bitmesinden siz sorumlusunuz.
Ay ne saçma bi yorum şu cinselliğin erkeklere bahşedilen bi ödülmüş gibi görülmesine bitiyorumAdamlar rahatlasın diye kendinizden ödün veriyonuz sonra rahatlatması kkya kalıyor arkadaş
Tabikide de olmamıştır içine bosalcsk da karın boşluğuna gidecek de tuplerden geçecek de milyon da bir ihtimal. Korkma bişey olmazOlmamistir yaniii dimiii
Tesekkur ederimmTabikide de olmamıştır içine bosalcsk da karın boşluğuna gidecek de tuplerden geçecek de milyon da bir ihtimal. Korkma bişey olmaz
Niye dalga geciyosunuz??Hamilesin kesin bilgi yayalım
Bi daha da evlenmeden kimseyle ilişkiye girmeTesekkur ederimm
Duzenli kullaniyorumm off bilmiyorummm karnimda cok agriyooo
Suan ilaci hala kullaniyorum 4 gun snra bitecekAdetin gectimi
Suan ilaci hala kullaniyorum 4 gun snra bitecek
Bak en zayıf yerimden vurdun vallaÇoluğum çocuğum var bacım Allah muhafaza kınayamıyom bu işleri
Konu sahibi eğer hamile kalırsan menapoza girene kadar erkeklere yaklaşma. Ceketi bike tehlikeli sana erkeklerin
Icine bosalmamisIcime birakmadi?
Sihirli kureye baktim. Subat'ta kucaginda canimBen kistim icin diane35 kullanıyorum..Sevgilimle yakinlasmamaiz oldu fakat icime hic brakmadi suan bel agrisindan ölüyorum midemde bulanir gibi hamile kalma ihtimalim varmi benim ??? Nolur delircem yardim edin napmam lazim cok korkuyorum