Lütfen resme bakarmisinz, boş gebelik olma ihtimali var mı?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
20200823_152152.jpg

Merhaba hanimlar, 1 hafta önce acile gittigimde, 7 haftaliktim ve doktor kalp atislari ile ilgili birsey söylemedi. Bu ultrason resmini verdi. 3 gün sonra randevum var, gideceğim fakat yinede bi size sormak istedim. Burdan belli olabilir mi acaba bos gebelikse?

Son düzenleme:
Döllenmiş yumurta rahimde dış gebelik olsa söylerdi dış gebelik değil

Bence 7 haftalık değil daha küçükmüş ondan birşey dememiş kalp atışıyla ilgili. Geç döllenme olmuş olabilir.

yolk sac i gorebılıyorum ama cızgılı cızgılı garıp bı usg olmus . begenmedım acıkcası:)) yolk sac oldugunda bebek gelısır genelde olmayan durumlar da var tabı de. ınsallah kalbını duyarsınız . hıc bı acıklama yapmayan dr u da sevmem :) keske ıcınızde suphelerle bırakmasaydı . hayırlı saglıklı evlat olsun annesı ınsallah :)

yolk sac i gorebılıyorum ama cızgılı cızgılı garıp bı usg olmus . begenmedım acıkcası:)) yolk sac oldugunda bebek gelısır genelde olmayan durumlar da var tabı de. ınsallah kalbını duyarsınız . hıc bı acıklama yapmayan dr u da sevmem :) keske ıcınızde suphelerle bırakmasaydı . hayırlı saglıklı evlat olsun annesı ınsallah :)
Cok tesekkür ederim, 3 gün sonra sonucu buraya yazacagim mutlaka🤗

Aceleci davranma birde olumsuz düşünme. Gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim Hayırlı anne baba olmayı nasip etsin..

Kızlar doktor banada kese var ama boş gebelik olabilir dedi tahmini 5 haftalık sizce boş gebelik mıdır 7.7 mm kese var Beta hcg değerim 4232

Eklentiler

• IMG-20200821-WA0005.webp
    IMG-20200821-WA0005.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 58
Back
X