Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bos gebelik olacaktı, pardon.Döllenmiş yumurta rahimde dış gebelik olsa söylerdi dış gebelik değil
Canım kesen kaç mmEki Görüntüle 2679329
Merhaba hanimlar, 1 hafta önce acile gittigimde, 7 haftaliktim ve doktor kalp atislari ile ilgili birsey söylemedi. Bu ultrason resmini verdi. 3 gün sonra randevum var, gideceğim fakat yinede bi size sormak istedim. Burdan belli olabilir mi acaba bos gebelikse?
Bilmiyorum malesefCanım kesen kaç mm
Insallah öyledir ya, 3 gün sabredicem artikBoş gebelikte değil gibi gönlünü ferah tut
Adet tarihinden hesapladi iste , bilemiyorum bendeBence 7 haftalık değil daha küçükmüş ondan birşey dememiş kalp atışıyla ilgili. Geç döllenme olmuş olabilir.
İçinizi ferah tutun, bir arkadaşın dediği gibi yolk kesesi görünüyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun.Adet tarihinden hesapladi iste , bilemiyorum bende
Fotoğrafın ustunde yazar 20mm 'yi geçmemişse hala gozukmemesi çok normalBilmiyorum malesef
Amin insallahİçinizi ferah tutun, bir arkadaşın dediği gibi yolk kesesi görünüyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun.![]()
Aynen yolk kesesi var için rahat olsunKese icerisinde yuvarlak var yolk kesesi oluşmuş gibi duruyor sanirim boş gebelik degil
Cok tesekkür ederim, 3 gün sonra sonucu buraya yazacagim mutlakayolk sac i gorebılıyorum ama cızgılı cızgılı garıp bı usg olmus . begenmedım acıkcası:)) yolk sac oldugunda bebek gelısır genelde olmayan durumlar da var tabı de. ınsallah kalbını duyarsınız . hıc bı acıklama yapmayan dr u da sevmem :) keske ıcınızde suphelerle bırakmasaydı . hayırlı saglıklı evlat olsun annesı ınsallah :)
AminAceleci davranma birde olumsuz düşünme. Gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim Hayırlı anne baba olmayı nasip etsin..