Lütfen resme bakarmisinz, boş gebelik olma ihtimali var mı?

Kızlar doktor banada kese var ama boş gebelik olabilir dedi tahmini 5 haftalık sizce boş gebelik mıdır 7.7 mm kese var Beta hcg değerim 4232
Benim 6 haftalikken kese olusmamisti sanirim, cunku doktor kese ile ilgili herhangi bsy demedi, kaldiki sizin daha 5 haftalik, bende baska bi doktora görünün.

Benim 6 haftalikken kese olusmamisti sanirim, cunku doktor kese ile ilgili herhangi bsy demedi, kaldiki sizin daha 5 haftalik, bende baska bi doktora görünün.
Doktor çok negatif konuştu yalancı kese olabilir bu felan diye doğru en iyisi Baska bir doktora gitmek

Somucu söyleyin lütfen gittginizde, umarim bos gebelik değildir 🤲
Bi şey daha sormak istiyorum ben geçen hafta cuma gitmiştim doktora 10 gün Sonra gideceğim kesin olsun diye acaba boş ya da dış gebelik olsa o zamana kadar kanama olur mu zaten

Eki Görüntüle 2679329
Merhaba hanimlar, 1 hafta önce acile gittigimde, 7 haftaliktim ve doktor kalp atislari ile ilgili birsey söylemedi. Bu ultrason resmini verdi. 3 gün sonra randevum var, gideceğim fakat yinede bi size sormak istedim. Burdan belli olabilir mi acaba bos gebelikse?

Canım tam emin değilim ama kesenin içinde yüzük gibi birşey olunca boş gebelik olmuyor

Bi şey daha sormak istiyorum ben geçen hafta cuma gitmiştim doktora 10 gün Sonra gideceğim kesin olsun diye acaba boş ya da dış gebelik olsa o zamana kadar kanama olur mu zaten
10 gün sonrada belli olnayabilir bence. 8 9 haftaya kadar bekleyin kalp atislari icin. Doktorlar bazen gercekci olmak adiba cok korkutabiliyolar. Ama en kotü ihtimalide göz önünde bulundurun hazrlikli olmak icin

Kızlar doktor banada kese var ama boş gebelik olabilir dedi tahmini 5 haftalık sizce boş gebelik mıdır 7.7 mm kese var Beta hcg değerim 4232
Doktorun kafayı yemis 5 haftalık bebekmi görünür hemende boş kese demiş 2 hafta sonra tekrar başka bir
doktora git canim😊( dış gebelik olsaydı kese dahi gozukmezdi)

10 gün sonrada belli olnayabilir bence. 8 9 haftaya kadar bekleyin kalp atislari icin. Doktorlar bazen gercekci olmak adiba cok korkutabiliyolar. Ama en kotü ihtimalide göz önünde bulundurun hazrlikli olmak icin
Doğru söylüyorsun inşallah Bi sorun çıkmaz

Kalp atislari var dedi ama bana dinletmedi, cihaz yok dedi anlamadmki :/bide gec döllenme dedi . 8 haftalik olamaz dedi. 6 7 haftalk oldugunu söyledi
Hm başka Bi hastaneye gitsen ben gittim bugün kalp atışını duyduk ama çok derinden geliyordu 6+2 günlük dedi ondan az geliyor sesi dedi kanama varmış dikkat et dedi inşallah sen de duyarsın canım

Back
X