lütfen sakinleştirin beniii

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
sevgilim bayram için memleketine gidiyo bugün. sabahın köründe kalkıp ona yolluk börek falan yapmışım arkadaşıyla gitceklerdi beraber yesinler uzun yol diye inmişim aşşağıya son paramla meyve almışım yolda canı sıkılmasın diye, annesinin bir kaç istediği bişey vardı turşu falan onları koymuşum. adam az önce yolluğu unuttuğunu diğerlerini de unutmuş olabileceğini emin olmadığını söyledi. ben onca emek veriyorum o odada unutuyo kokacak orda herşey ve çok da rahat bi şekilde unutmuşum işte diyo yazık değilmi bana ya ne tepki verceğimi şaşırdım ya

Adı üstünde 'unutmuş'.
Ne denebilir ki...
Keşke unutmasaydı, emeğiniz yerini bulsaydı ama hepimizin böyle şeyler başına gelir.
Büyütmeyin lütfen.

insanız hepimiz canım ya olabilir.
üzülmüşsün, haklısın.
ama olan oldu canını sıkma boşuna.
acelesi vardır, toplanırken aklında çok şey oluyor bir de insanın.
ayrıca bu önemsemediğimiz göstermez ki.
olur bazen çok önemsediğimiz şeyleri bile unuttuğumuz.

Verdiğiniz emeğin boşa gitmesine üzülmeniz normal bir durum, onun bu rahatlığına gücenmiş olmanız da normal.
Benim de başıma böyle şeyler gelirdi, unutmak değil de ister ister sonra da dolapta sürünür, konuya komşuya dağıtırdı bir tane yemeden.
O gün bugündür bir şey istediğinde, geçti canım o devirler, yaptığımda kıymetini bilecektin der yüzüne bir şekilde vururum:1:
Ama bu meselenin aranızı açmasına, bir soğukluk oluşturmasına müsade etmeyin.
Hem öğrenmiş oldunuz, bundan sonra bir şeyi 40 kere hem tembih edeceksiniz hem de bu kadar ince düşünmeyeceksiniz.:34:

Üzülmüşsündür yaa :26: Olsun kendi kaybetti yiyemeyekk ohh :1: :27:

emeklerime saygısızlık olduğu için üzüldüm ben çok üzüldüm

sevgilin en azından üzülerek söyleseydi ya da hiç söylemeseydi, kendileri boyle seyler yapmadığında cok kolay geliyo sanırım :20:

sevgilim bayram için memleketine gidiyo bugün. sabahın köründe kalkıp ona yolluk börek falan yapmışım arkadaşıyla gitceklerdi beraber yesinler uzun yol diye inmişim aşşağıya son paramla meyve almışım yolda canı sıkılmasın diye, annesinin bir kaç istediği bişey vardı turşu falan onları koymuşum. adam az önce yolluğu unuttuğunu diğerlerini de unutmuş olabileceğini emin olmadığını söyledi. ben onca emek veriyorum o odada unutuyo kokacak orda herşey ve çok da rahat bi şekilde unutmuşum işte diyo yazık değilmi bana ya ne tepki verceğimi şaşırdım ya

Biletleri gidiş-dönüş kestirdin di mi?
Arkadaşım neden bunları yaptın ki?
Bırak molalarda ne yerse yesin.
Anneler yapmıyor artık bunları ayol!

Biletleri gidiş-dönüş kestirdin di mi?
Arkadaşım neden bunları yaptın ki?
Bırak molalarda ne yerse yesin.
Anneler yapmıyor artık bunları ayol!

ah çok dertliyim bu konuda açtığım diğer konulara bakarsan görürsün

bunlar sizin üstünüze düşen şeyler değil ki
hangi sebeple son paranızla meyve alıyorsunuz ki
bırakın cnı neyi isterse kendisi alsın yapsın yesin

sonrada unuttuğu için ki kızılmaması gereken bir durumken böyle kızar üzülürsünüz

vallahi bende sinir oldum !!!!!!!!:47::47::47::47::47:
düşüncesiz.......
bence birdaha yapmamalısın bu ne ya sanki annesin yada eşisin de kıtlıka gönderiyon çok abartmışın bu yolluk işini bırak ne hali varsa görsün ben olsam kalkıp bakmam sabahın nurunda...
acaba buyüzden mi yanlıızım:27::27::27:

ay bende üzüldüm şimdi.. unutmuş diyipte geçemicem ne yazık ki, öyle bile olsa en azından sizin gönlünüzü hoş edecek bir şekilde söylemeliydi bence. yani napabilirim unutmuşum modu çok kaba ve umursamaz. bir kıymet bilmezlik sezdim sanki .

Kıyamam yaa :) Sıkma canını olan olmuş.

Bakamayacam vaktim yok.
Madem dertlisin de neden annecilik oynamaya devam ediyorsun?

Canım, ben üşenmedim baktım:31:
Konu sahibinin açtığı bir konunun başlığı

"Sevgilimin annesi "oğlumun anası gibi olmuşsun" dedi..

Bence de bu kadar üzerine düşmeye gerek yok..

gerçekten salağım ben başka bi açıklaması yok. olan oldu işte hata bende yapmamalıydım.

Canım, ben üşenmedim baktım:31:
Konu sahibinin açtığı bir konunun başlığı

"Sevgilimin annesi "oğlumun anası gibi olmuşsun" dedi..

Bence de bu kadar üzerine düşmeye gerek yok..

Ayyy ayyyy sigara dumanı boğazıma kaçıyordu!!!:9:
Ayyy ne komik şu zamane gençleri yav!
Çocuğun anası bilem durumun vehametinin farkında bizim kız börek,baklava açma derdinde.
Peynirliyse bana gönder bak popomu kaldırıp kendime 1 tabak yemek pişiremedim şu saat oldu. Yazık bana...:14:

Back
X