Lütfen size ihtiyacım var..

Öncelikle Allah eltinin evladına şifa versin inşallah. Benim anlamadığım neden herşeyi siz üstlendiniz? Başkasının ev kredisini ödeyip başkasına araba almakta nesi?? Bunları neden yaptığınızı anlamadığım gibi karşısında sessiz kalmanızı da anlayamadım. Herkesin bütçesi kendinedir. İhtiyaç olur bebeğin ameliyat parası aşar tabi herkes birlik olur ayrı ama diğer türlü siz de konuşturmayın canım o kadar ne münasebet.

Eltiye kaç tane ev alınmış verilmiş anlamadım orayı?
Eşiniz neden kardeşi için kredi çekip ev alıyor, araba alıyor?
Çocukları için maddi destekte bulunur elbette ama gerisi sizi ilgilendirmez ki.

Sizi de çok mantıkli bulamadım, eltinizin laf taşıyıcılığını yapmışsınız, şimdi de çekiniyorsunuz kadından. Bebeği sorup kapatın yada eşiniz kardeşiyle konuşuyorsa ondan haber alın. Bir sınır cizmezseniz daha çok canınız sıkılır, sömürülürsünüz.

Ya Ben insanları kırmaktan korkuyorum cevap veremiyorum. Üstlenme konusunda eşimi arayıp istiyor oda veriyor zorda da olsa veriyor

Ya fake bir konu yada atlatilan seyler var. Iyilik melek abidesi ve çok kötü elti var konusu pek gerçekçi gelmiyor bana.
Ikinizde al birini vur ötekisiniz eger konu gerçek ise.

Bana iftira atan biri ile iletisimim olmazdi, kaldi ki bide her gün. Neyin pesindesiniz bilmiyorum, ama konu gerçek ise, ikinizde pek saglikli düsünmüyorsunuz.

Eltime 2 ev verdiler çocuğum hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip araba aldı bana senin aran iyi ben çekiniyorum sen söyler misin dedi söyledim bende

Ya ben çekiniyorum polemiğe girmekten hem kırmak istemiyorum hem eşim hemde kayınvalidelere korkuyorum niye böyle cevap verdin derlerse diye ama eşimde kızdı bir kere bana cevabını ver diye

Ya Ben insanları kırmaktan korkuyorum cevap veremiyorum. Üstlenme konusunda eşimi arayıp istiyor oda veriyor zorda da olsa veriyor
İnsanları kırmaktan korkarken kırıldığın yerden koparsın bi gün..sana durup dururken git kır dök demiyoruz canım. Lafların ya altında kalma ya da olabildiği kadar mesafe koy para da göndermeyin bizim de anca yetiyor nasıl verelim dersiniz çocuğu sorun kapatın yani

Haklisiniz artık kendimi ezdirmemeliyim

Eltime 2 ev verdiler çocuğum hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip araba aldı bana senin aran iyi ben çekiniyorum sen söyler misin dedi söyledim bende
Abisi kardeşine araba almış birde yardımcı olmuyorlar diye nankörlük yapıyor.
Eltiniz size şikayet ettiğinde söyleseydiniz ya bunu.
Ama ondan korkuyorum bundan korkuyorum diyerek pısırık davranirsaniz daha çok tepenize çıkarlar tâbi.

Evet çok ama çok nankör bizi herşeye mecbur görüyor üstelik teşekkür bile etmediler araba için bir kere bile ağzına almadı

Bilemedim bunda bile bişey diyemiyorsan
Bence hiç muhatap olma telefon mu açtı beş dk boşluğum vardı şuraya gitmeden arıyayım dedim de hal hatır sor kapat
Çünkü onun ettiği her lafa cevap vermeye kalksan senin seviyeni de düşürür böyleleri

Onlar öyle mecbur görüyor çocuk hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip verdi araba aldı kıyamadı yiğenin kardeşine o hala kimse Bana bişey yapmıyor bana bişey göndermiyor diyor
Siz çocuğa kıyamıyorsunuz tamam ama eltinizle kaynınıza kıyın bir zahmet.

Afedersiniz bir söz vardır eşek olursanız semer vuran çok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…