- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi Thes ise saff
36 yas 13 yillik evlilikten bildiriyorum..ben ceker yirtarim agzini..sizi boyle nasil kafaliyorlar anlamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı konuları bende okudum sorun tamanen este aba konu sahibi eltiye takip asıl sorunlarını bastırıyorBak eski konularina bir göz gezdirdim konu sahibi cok cabuk sinirlenen birisiymis ve cocugunq çok bağırıyormus bunun nedeni gercekten sinirlendigi insanlqra sinirini yansitmamasi icine bastiriyor yanlis ve haketmeyen insanlara bagiriyor ve esi kizin birini motorla gezdirmis kaslarina elletirip video cekmis konu sahibi beline vurmus tabi bunlar 2017 de olmus ve esini evden kovmus ve kendini suclamis deliricem yaa özguven eksikligi var konu sahibinde kendini degersiz goruyor
O söz simdilerde şöyle telafuz ediliyor iyilik eden kazık yerÖncelikle merhaba.iyilik eden iyilik bulur.Çok afedersiniz fakat eltiniz fazla fazla kulllanmış sizleri ve nankör..bence eşinizden bişey gizlememelisiniz.yoksa üzülen siz olursunuz.böylesi insana iftira atar Allah korusun üzülürsünüz..uzak durun aramayın konuşmayın eşinizde yeğeni harici desteği kessin ..
Acik açık dolandiriliyorlar36 yas 13 yillik evlilikten bildiriyorum..ben ceker yirtarim agzini..sizi boyle nasil kafaliyorlar anlamiyorum
Kessin kiraya vermistir uyanikEltin neden kv yanında oturuyor ev verdiler demişsiniz
Yani haklısınız insanlar kıymet bilmez oldu iyiler tabiri caizse enayi yerine konuluyor.O söz simdilerde şöyle telafuz ediliyor iyilik eden kazık yer
O zaman ah vah etmeye hakkı yok iletişimi kesin gitsinKessin kiraya vermistir uyanik
Yeni ayrılacaklarEltin neden kv yanında oturuyor ev verdiler demişsiniz
Benim.babam da verici bir insandi annem de öyledir. Babam kizim alacakli.olun yeter ki borçlu olmayin, insanlara hayir diyip onlari kirmayin derdi rahmetli. Ben de insanların bu kiymet bilmez yönlerini gördüğüm için babamı karsima.alir konuşurdum "babacigim insanlar sizin kadar iyi niyetli ve verici değil, simdiki toplum sizin devrinizdeki gibi degil" diye. Hak verirdi ama huylu huyundan vazgecmiyor tabii konu sahibi ve esi kadar değillerdi annem de simdi benim dedigim gibi davranır insanlara.
Yani demem o ki, çocuklar anliyor herseyi. Ya anne babasi gibi olur ezilir ya da bu duzene isyan eder. Ama genelde ezilen taraf oluyor maalesef ben de basta oyleydim kendi kendime aştım. Artik alma verme dengesine dikkat ederek yasiyorum. Vermeden almak Allaha mahsus kimi zaman da annelere.
Bak eski konularina bir göz gezdirdim konu sahibi cok cabuk sinirlenen birisiymis ve cocugunq çok bağırıyormus bunun nedeni gercekten sinirlendigi insanlqra sinirini yansitmamasi icine bastiriyor yanlis ve haketmeyen insanlara bagiriyor ve esi kizin birini motorla gezdirmis kaslarina elletirip video cekmis konu sahibi beline vurmus tabi bunlar 2017 de olmus ve esini evden kovmus ve kendini suclamis deliricem yaa özguven eksikligi var konu sahibinde kendini degersiz goruyor
Yeni ayrılacaklar
Eski konularını okuyun eşi borç içinde tatile giden biri, konu sahibi çok sınırlı biri ama eltiye gık diyemiyor benim sorduğum sorulara da cevap vermiyor..Konu fake geliyor olabilir ama böyle insanlar çok.Annemler oturdukları evden kiraya çıktılar.Evi kardeşime verdiler evlenince.Hatta annem geline kızım siz istediğiniz evi kiralayın,biz neyse kirası öderiz.Söz vermiş bulunduk,ama ben de evimi bırakıp gitmek istemiyorum deyince gelin ‘...hanım sen çıkacaksın ben oturacağım bu evde’ dedi eli belinde şekilde.Kardeşim gıkını çıkarmadı.Evin tüm eşyasını aldılar oturttular.Düğünde olay çıktı.Sonra görüşmediler.O arada çocuk oldu.Hastane masraflarını falan babam ödedi.Onun ailesi sizi barıştıralım diye adım dahi atmak yerine hastaneye bebeği görmeye giden babamı elini dahi vermedi.Babamların adı paragöze çıktı.Daha neler neler.
Neden yazdım bunları.çok var böylesi nankör demek için.Kardeşim asla sesini çıkaramadı.Hep sustu.Düğünden sonra gelin almış eline camı giymiş gelinliği ayrılmak isteyen kardeşime gidersen öldürürüm kendimi diye tehdit etti.Yani önce akıl sağlığı ve vefa.Ve konu sahibinin eltisinde bu yok.
Hanımefendi siz sesinizi çıkarmadığınız sürece oturduğunuz evi bile alırlar.Yaptığınız artık kusura bakmayın ama enayiliğe doğru yol almış.
Yorumlarımı beğenmek yerine cevap verseydiniz keşke yardım istiyorsunuz ama doğruları duymayada tahammülünuz yok, kaciyorsunuz..Yeni ayrılacaklar
Pardon kaçırmışım tekrar sorarmısınızYorumlarımı beğenmek yerine cevap verseydiniz keşke yardım istiyorsunuz ama doğruları duymayada tahammülünuz yok, kaciyorsunuz
Siz borc içindeyken eşiniz erkek arkadaşlarıyla nasıl tatile gidiyor? eltinize araba alıyor ?Pardon kaçırmışım tekrar sorarmısınız
Tatil mevzusu eski baya ama evet o dönemde çok kızmıştım ona araba konusuda eşime dediler çocuk hasta sürekli hastanelere gidiyoruz araba lazım oda çocuğa kıyamadı kredi çekip gönderdi önce benden sakladı sonra tesadüfen öğrendim üstelik kv benden sakladı sinirlendim kızdım ama bişey yapamadım napabilirim kiSiz borc içindeyken eşiniz erkek arkadaşlarıyla nasıl tatile gidiyor? eltinize araba alıyor ?