- Konu Sahibi omrumcehep
-
Sarkta dedigine gore asker yada polis gibi agiladim ve inan o kadarda zor sartlari yok goreve gideblerden bahsetmiorum hepsi genc takimi girgir samata hep beraber gezmeler falan hepsi birer ogretmen kiz bulma ve birbirlerini yanlis yonlendirme de cok oluo bunun disinda senin erkek arkadasin egoist biri surekli onun sozunden cikmamani istio seni kisitlamak istio ve hakarat edio sana duydugu bi saygi yok teli yuzune kapatio cunku senin her seferinde geri ariycani bilio cantada kekliksin iliskide karakterin sifirlanmis seni parmaginda oynatio ve sende dolmussun o aglama krizinde bundan ailen bile sana bu kadar yasak getirmioken elin oglunun seni ozgurlugunu kisitlamasida ne demek bence ayrilmalisin kukla istio o evde esini kisitlayip disarda her istedigini yapan erkek ordusundan biriSanirim evli bir insanda kalma dusuncesi karsi olunan br durum.ben bir suredir yanlz yasiyorum ailem sehir dsnda arkadasm da gel haftaaonu yemek yeriZ.evleri de uzak.biz de de yatiya kalirsn bn oraya eglenmeye gtmiyorum ki.iki muhabbet yapalim yemek yiyelim diye.sonuc olarak gtmedm arkadasm bana kirildi sevgilm bana kirildi aramiyor.oyle bir durum yani.ben de kendime gore hakliyim o da hakli kendine gore.ama sonuc olarak onun istegi oldu ben onu ezip gtmedm arkadasima ve arkadasm da kirildi ustelik.yani erkek arkadasm da dusunucem gibi seyler dedi.sonu iyi degil sanirim.beklemekten baska bisey yok sadece sagligindan endise ediyorum
Size kisiligin bozulmus demis ya, aslinda onun kisiliginde problem var. Hem sevgilinizden neden izin istiyorsunuz ki? O kadar ipleri eline vermeseydiniz keskeTatli tatli izin istedm ama vermedii nesemi korudum ama ben baska seyler katistryormusum gibi davrannca delirdim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?