Lütfen son olsun ! Revizyon Burun Estetiği

perihel494

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
3
0
86
Ankara
Herkese merhaba ;
2 kez septorinoplasti oldum. İki operasyonuma da Hacettepe'den bir profesör girdi. Tamamen tesadüfü seçmiştim kendisini. Sonuçtan hiç memnun değilim. Birsürü emek , maddi manevi çabadan sonra hiç memnun olmadığım ayrıca nefes alamadığım bir burnum var. Bu kez doktoru araştırıp seçmek istiyorum. İçime sinmeden ameliyat olacak halim de kalmadı.
Ankara , İzmir , İstanbul bu şehirlerden herhangi birinde çok uçuk meblalar olmadığı sürece ( 10000i aşkın ) herhangi bir ücrete ameliyat olabilirim. Yeter ki bu sefer sonuç güzel olsun. Revizyon olanlar halimden çok iyi anlar
Benim ameliyatım çok güzel geçti , burnumu beğeniyorum ve nefes alabiliyorum diyen arkadaşlar benimle paylaşabilirlerse çok mutlu olurum.
Benim istediğim doğal görünen hafif kavisli ve görüntüsü zayıf olmayan ( gereğinden fazla küçük burun ucu ya da burun ) kalkık bir burun ve artık nefes alabilmeyi gerçekten çok istiyorum. Desteğinizi bekliyorum :)

2 ameliyat sonucunda istediğiniz sonucu elde edememenize üzüldüm...
Ben ilk ameliyatımı 18 gün önce Emre İLHAN'a oldum şu ana kadarki süreçte bir problem ya da memnuniyetsizlik yaşamadım ancak kendisi gördüğüm kadarıyla (gerek forumda gerekse facebook sayfasında) revizyon ameliyatlarında da çok tercih edilen doktorlardan biri...emre beye revizyon ameliyatı olan hastalarla iletişim kurabilirseniz ya da forumda onla ilgili konulara bakarsanız belki daha çok faydası olur..

Öncelikle geçmiş olsun,ben de iki kere burun ameliyatı oldum burnumun hem şeklini beğenmiyordum hem de deviasyonum vardı sonra adını sıklıkla duyduğum hatta ilk ameliyatımı başka dr olmadan önce bütçem yeterli olmadığı için tercih edemediğim kkb uzmanı Abdülkadir Göksel e revizyon oldum.16 ay geçti hem şeklinden hem yüzüne olan uyumundan hem de rahat nefes alabilmemden dolayı çok memnunum.profilimden resimlerine bakabilirsiniz,doktorumu gözüm kapalı tavsiye ederim fiat konusu içinde revizyon olduğu için göksel bey ile görüşmdniz gerekmekte .

Gecmis olsun.istanbulda guncel ozturku onerebilirim burun ameliyatimi ona oldum yakin zamanda.sonuc da cok dogal.memnun kaldim yani onu da bi dusun derim.

Ben de 3 ay önce emre îlhana revizyon oldum. Ben de doğal istedim .albümüm var .bakabilirsiniz belki fikir olur sizede .geçmiş olsun

çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten 2 başarısız ameliyat çok mutsuz eder insanı bu sefer çok iyi araştırın aklınızda olan doktorların hepsiyle yüzyüze görüşün eğer fırsatınız varsa. ben de emre ilhana ameliyat oldum annem kardeşim ve birçok arkadaşımda oldu hepsi çok memnun kesinlikle benim tavsiye edeileceğim tek doktor revizyonda da en başarılısı bi araştırın derim.umarım bu sefer son olsun şimdiden çok geçmiş olsun

Ben de revizyon ameliyatı oldum. 4. ameliyatım sonrası artık her şey çok iyi. Ameliyat olalı 3 sene oldu ve problem yaşamadım doktorum Emre İlhan istersen albümüme bakabilirsin.

selam,canım durumuna üzüldüm gerçektenben ocak 2013 de burun ameliyatımı dr salih emre üregene oldum.daha önce ameliyat geçirmemiştim, ilk ameliyatımdı ve çok şükür ki ilk seferde halloldu.dr umu aşırı araştırdım, senin dediğin gibi profesörmüş doçentmiş den çok bu işi nekadar çok yaptığı ve el becerisi bence de...burnum tam istediğim gibi, kavisi,ucunun inceliği hepsi muhteşem...ve şekilde de herhangi bir bozulma yok...düzeltme ameliyatları da yapıyordur diye düşünüyorum, sonuçta eli çok iyi bir cerrah...fiyat da benim olduğum dönemde oldukça uygundu,bir muayeneye git derim..kolay gelsin.gönlüne göre olsun...

selam canım,durumuna üzüldümuzun süredir sitede benzer konuları araştırıyorum.buaraştırmalarım sonucundada dr salih emre üregen e burun ve kulak ameliyatlarımı oldum...neredeyse 3 ay oldu;herhangibir sıkıntım yok,herşey yolunda,şekil tam bana ameliyat öncesi çizdiği gibi oldu,nefes almamda oldukça iyi.bende senin gibi doğal ama oldukça küçük ve kavisli ucuda çok aşırı değil ama kalkık bir burun istediğimi söylemiştim..önceki hasta fotolarını gösterdi,basmakalıp değil,şahsa özel ama çok hoş burunlar yapıyor bence...ortaya çıkardığı sonuca göre fiyatıda çok uygun,ayrıca çok iyi ve içten biri bence.revizyon dediğin ikinci ameliyatlarıda yapıyor,ben kuzeni götürdüm revizyon için...burnunun durumunu bilmiyorum ama kuzenime kaburgadan kıkırdak alıp ekliycek...sonuçtan nekadar memnun olursun,nekadarını düzeltebilir,hepsini önceden paylaşıyor senle,sürpriz yok,kandırmaca yok,en önemliside buydu bize göre.istersen kuzen ameliyat olunca sonucunu paylaşırım senle o sırada görüşmemiş olursan ama bana sorarsan bi git görüş yüzyüze derim...adım nesrin,arkadaş olarak eklersen özeldende yazışırız..umarım herşey yoluna girer senin içinde...

Bende reviziyon icin iyi bir doktor ariyorum, banada yardiminiz gerekiyor , lütfen arkadaslar reviziyon olanlar bize yardimci olsun

Cok uzuldum sana... gecmis olsun....dogru doktoru secmek bu iste en onemli seydir.
olsun ama sen uzulme artik ucuncu kes ins tam istedigin gibi olacak.
Ben kendim doktora tavsiye edebilirim Tugrul Maral adi...Docent...benim albomumda resimlerim var burnumun,bakabilirsin.
Веnce sen sec 5-6 en iyi doktora git konus..resimlerine bak,kime daha cok guvenirsin da yaptir.
Ben Tugrul beye cok sevdim,o gercek isini biliyor....ama tabiki sana kalir....
insallah hersey super gececek!!!!uzulme cok!!!!

sizin burnunuzu gerçekten ben çok begendim kaç günülk şekli böyle? ilerleyen günlerdede resim atarsanız sevinirimm ben selçuk ışıgı düşünüyrmm ama sizi görüncede aklım karıştıı.

Tesekkur ederim))resimde 1 aylik....ve daha guzel olacak...yani ucu cok sisik su anda)sonra daha resmimi koyacam buraya)
Tugrul Maral doktora ben rahat tavsiye edebilirim,o biliyor isini..Tabiki karar sizde kalsin))ama Tugrul bey coook coook cooook iyi bi doktor...Coook sevdim onu ve hep hatirlayacagim artik guzel kelemelerle))

bugün aradım tuğrul beyi 4.5 dedi bana indirim yapmazmı sizcee,sizin ki çöok dogal duruyo o yüzden çok sevdim birde siz dudak vs demiştiniz sanki onların ücreti nedirr?bide resimlerinizi görmerm mümkünmü yeni çektikleriniz varsaa?siz gittiginizde ameliyat yaptıgı hastaların resmini gösterdimi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…