- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Valla bana gucu yetse cogu kadin erkeklerden geri kalmaz gibi geliyor bu tarz olaylarda.Kadınların gereksiz duygusal hallerinden işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bana gucu yetse cogu kadin erkeklerden geri kalmaz gibi geliyor bu tarz olaylarda.Kadınların gereksiz duygusal hallerinden işte.
Evet ki örnekleri de var. Şimdi bunları yazdık diye yanlış anlaşılırız ama durum bu yani. Takıntı takıntıdır kimin kime takıntılı olduğuna göre durum değişmiyorValla bana gucu yetse cogu kadin erkeklerden geri kalmaz gibi geliyor bu tarz olaylarda.
Böyle bir İlişkiye saplanip kalip bunları söylemek biraz hayali degil mi?Vasifli guzel bir kizim.Deger gorurum.Ask yasamadim daha once yani boyle olmamisti
Isterse linç is comingEvet ki örnekleri de var. Şimdi bunları yazdık diye yanlış anlaşılırız ama durum bu yani. Takıntı takıntıdır kimin kime takıntılı olduğuna göre durum değişmiyor
Aynen öyle ama maalesef hak savunacağız derken diğer tarafı yerin dibine sokanlar var.Isterse linç is coming
Cifte standart hoş degil. Bu da bizim dusuncemiz kime ne?
Zaten bir tarafi aşağılayıp bir tarafı yucelterek elde edilecek herhangi hak saglıklı olamaz.
O bulusmak istedi ben kabul edince geri cekti kendini ve bunu defNe kadar sürdü bu durum yani ilişkiniz. Bir de hiç demediniz mi buluşalım birbirimizi görelim
Gercek bu hayal degil.Böyle bir İlişkiye saplanip kalip bunları söylemek biraz hayali degil mi?
İlginç yani insan demez mi madem bu kadar seviyoruz neden buluşmuyoruzO bulusmak istedi ben kabul edince geri cekti kendini ve bunu def
Çevresindeki erkekler tarafindan ilgi gören, pohpohlanan bir kiz bu tarz bir ilişkiye saplanip kalmazdi ki.O bulusmak istedi ben kabul edince geri cekti kendini ve bunu def
Gercek bu hayal degil.
Beni sevdigini soyleyip ertesi gun o o anlikti dedi.Bulusacaktik ertesi gun vazgecti hep yapti bunu.Delirdim ama benmi hataliyim yaNe kadar sürdü bu durum yani ilişkiniz. Bir de hiç demediniz mi buluşalım birbirimizi görelim
Kac yasindalar acaba? Telefondan sevgi dusundugumde orta okula gidiyordumİlginç yani insan demez mi madem bu kadar seviyoruz neden buluşmuyoruz
Evet sen hatalisin. Hep yapmış işteBeni sevdigini soyleyip ertesi gun o o anlikti dedi.Bulusacaktik ertesi gun vazgecti hep yapti bunu.Delirdim ama benmi hataliyim ya
Adam sözünde durmadi kac oldu bulusacakken bir anda caydi.Cicegini alip evime gelecekti guya ertesi gun onu diyen o degilmis gibi muameleyle karsilastim.İlginç yani insan demez mi madem bu kadar seviyoruz neden buluşmuyoruz
Çevremdeki erkekler tarafından pohpohlanan ve ilgi gören bi kız olmadım hiç bir zaman ama hiç de öyle sanalda konuştuğum ya da flört ettiğim kimseye böyle bağlanmadım. Sanırım başka bi kafa yapısı buÇevresindeki erkekler tarafindan ilgi gören, pohpohlanan bir kiz bu tarz bir ilişkiye saplanip kalmazdi ki.
Katiliyorum.Aynen öyle ama maalesef hak savunacağız derken diğer tarafı yerin dibine sokanlar var.
Hatta ben şöyle düşünüyorum "kadına şiddete hayır" yerine "insanın her türlü canlıya yaptığı şiddete hayır" dersek çözülür bazı şeyler
O 30 ben 24Kac yasindalar acaba? Telefondan sevgi dusundugumde orta okula gidiyordum![]()
Bunlara rağmen bağlandım bilmem ne diyorsunAdam sözünde durmadi kac oldu bulusacakken bir anda caydi.Cicegini alip evime gelecekti guya ertesi gun onu diyen o degilmis gibi muameleyle karsilastim.
Aynen ben de biraz nostalji oldu benim içinKac yasindalar acaba? Telefondan sevgi dusundugumde orta okula gidiyordum![]()
Kimi insan buna açtır kimisi bunu onemsemez.Çevremdeki erkekler tarafından pohpohlanan ve ilgi gören bi kız olmadım hiç bir zaman ama hiç de öyle sanalda konuştuğum ya da flört ettiğim kimseye böyle bağlanmadım. Sanırım başka bi kafa yapısı bu
Aynen öyle ama maalesef hak savunacağız derken diğer tarafı yerin dibine sokanlar var.
Hatta ben şöyle düşünüyorum "kadına şiddete hayır" yerine "insanın her türlü canlıya yaptığı şiddete hayır" dersek çözülür bazı şeyler
Benim kizginligim kendime kesip atmadim direk.Sen karaktersizsin deyip degersizligini yuzune vurmadim ondan.Bunlara rağmen bağlandım bilmem ne diyorsun![]()
İlginç bir şekilde aslında sevgiye ve ilgiye aç bi ergendim ben sanalda mesela bi erkek beni beğenir biraz ilgi gösterirse hoşuma gidiyordu ama en ufak bi salak hareketinden de soğuyordumKimi insan buna açtır kimisi bunu onemsemez.
Kimisi bir gulumsemeyi nerelere ceker kimisi adam kapısında yatsa etkilenmez.
Konu sahibi belli ki eksiklk hissedenlerden. Yoksa bu baglanma normal olamaz. Hps eksiklik hisseden biri icin bile psikolojik yardım gerektiren tarzda bence