• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

Valla bana gucu yetse cogu kadin erkeklerden geri kalmaz gibi geliyor bu tarz olaylarda.
Evet ki örnekleri de var. Şimdi bunları yazdık diye yanlış anlaşılırız ama durum bu yani. Takıntı takıntıdır kimin kime takıntılı olduğuna göre durum değişmiyor

Evet ki örnekleri de var. Şimdi bunları yazdık diye yanlış anlaşılırız ama durum bu yani. Takıntı takıntıdır kimin kime takıntılı olduğuna göre durum değişmiyor
Isterse linç is coming😅
Cifte standart hoş degil. Bu da bizim dusuncemiz kime ne?
Zaten bir tarafi aşağılayıp bir tarafı yucelterek elde edilecek herhangi hak saglıklı olamaz.

Isterse linç is coming😅
Cifte standart hoş degil. Bu da bizim dusuncemiz kime ne?
Zaten bir tarafi aşağılayıp bir tarafı yucelterek elde edilecek herhangi hak saglıklı olamaz.
Aynen öyle ama maalesef hak savunacağız derken diğer tarafı yerin dibine sokanlar var.
Hatta ben şöyle düşünüyorum "kadına şiddete hayır" yerine "insanın her türlü canlıya yaptığı şiddete hayır" dersek çözülür bazı şeyler

Çevresindeki erkekler tarafindan ilgi gören, pohpohlanan bir kiz bu tarz bir ilişkiye saplanip kalmazdi ki.
Çevremdeki erkekler tarafından pohpohlanan ve ilgi gören bi kız olmadım hiç bir zaman ama hiç de öyle sanalda konuştuğum ya da flört ettiğim kimseye böyle bağlanmadım. Sanırım başka bi kafa yapısı bu

Aynen öyle ama maalesef hak savunacağız derken diğer tarafı yerin dibine sokanlar var.
Hatta ben şöyle düşünüyorum "kadına şiddete hayır" yerine "insanın her türlü canlıya yaptığı şiddete hayır" dersek çözülür bazı şeyler
Katiliyorum.

Çevremdeki erkekler tarafından pohpohlanan ve ilgi gören bi kız olmadım hiç bir zaman ama hiç de öyle sanalda konuştuğum ya da flört ettiğim kimseye böyle bağlanmadım. Sanırım başka bi kafa yapısı bu
Kimi insan buna açtır kimisi bunu onemsemez.
Kimisi bir gulumsemeyi nerelere ceker kimisi adam kapısında yatsa etkilenmez.
Konu sahibi belli ki eksiklk hissedenlerden. Yoksa bu baglanma normal olamaz. Hps eksiklik hisseden biri icin bile psikolojik yardım gerektiren tarzda bence

Bunlara rağmen bağlandım bilmem ne diyorsun 😏
Benim kizginligim kendime kesip atmadim direk.Sen karaktersizsin deyip degersizligini yuzune vurmadim ondan.
Evlendikten sonra mesaj atinca yaptim ama nefret kustum resmen ona

Kimi insan buna açtır kimisi bunu onemsemez.
Kimisi bir gulumsemeyi nerelere ceker kimisi adam kapısında yatsa etkilenmez.
Konu sahibi belli ki eksiklk hissedenlerden. Yoksa bu baglanma normal olamaz. Hps eksiklik hisseden biri icin bile psikolojik yardım gerektiren tarzda bence
İlginç bir şekilde aslında sevgiye ve ilgiye aç bi ergendim ben sanalda mesela bi erkek beni beğenir biraz ilgi gösterirse hoşuma gidiyordu ama en ufak bi salak hareketinden de soğuyordum 🤣 bu benim manyaklığım da olabilir. Ama dediğiniz gibi konu sahibinki abartı

Back
X