Çocuk Hastalıkları Lütfen Şu Kızarıklıklara Bir Bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
image.webp
image.webp
Sevgili anneler merhaba,
4 aylık bir oğlum var, birkaç gündür vücudunun değişik yerlerinde fotoğraflarda gördüğünüz gibi üzerinde sivilce varmışçasına büyük kızarıklıklar oluyor. Sebebini ve be olduğunu bilemiyorum. Bu lekeler çıkıyor, birkaç saat sonra geçiyor sonra bir bakıyorum vücudunun başka yerinde tekrar çıkmış. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 111
Ben de sizin gibi düşündüm ama birkaç gündür geçip geçip tekrar çıkıyor, pazartesine kadar böyle devam ederse bir dr götüreyim. İnşallah alerjiktir.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Rica ederim Can'ım ama bu ben de de oluyor cok heycanlandığım da korktuğumda ya da duştan sonra geçiyor ise sonra dan sorun olacağını sanmam benim ki de oluyor geçiyor annem de de var

Ben anne degılımde bu ccugu bısı ısırmıs gıbı geldı bana kucuk bcekler vs gıbı ama bılemıyrum

Bunu da düşündüm ama evde sinek böcek filan yok. Oğlumda da olamaz çünkü hem öyle bir ortama çıkmadı hem de yıkıyorum, kıyafetlerini değiştiriyorum yine de böyle. :(

Bunu da düşündüm ama evde sinek böcek filan yok. Oğlumda da olamaz çünkü hem öyle bir ortama çıkmadı hem de yıkıyorum, kıyafetlerini değiştiriyorum yine de böyle. :KK43:

Belkıde alarjıkdır yınede dktra gstermek lazım amman dıyım ıhmal etmeyın gsterın bı dktra gecmıs olsn

Çok teşekkür ederim. Pztsine kadar devam ederse götüreceğim mutlaka.
Canım geç kalmışım nisan konusu ama sivrisinek ısırığı, beni de çok ısıtıyor il su cicegimi diye korkmuştum gece çıkınca, sabah uyanınca yok oldu, gece yanlış mı gordum diye dusundum hatta ama ertesi gece gerçekle yuzlesmistim ;)

Back
X