Makatta kaşıntı ve kızarıklık yaşayanlar yardımcı olur musunuz

Goookceeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
110
43
28
25
Arkadaşlar kusura bakmayın pek konuşulacak bi konu değil ama insan sağlığı işte bi yerde konu buraya da geliyor. Bi süredir büyük tuvaletten sonra kaşıntım oluyordu ama sonra geçiyordu. Hamileliğimde hemeroidim çıkmıştı o yüzden ondan dolayı olduğunu düşündüm ama sürekli acaba bağırsak kurdu mu var vs diye İnternete bakıp bakıp duruyordum. Ama ne gece kaşıntım var ne dışkıda gördüğüm bişey var ne de öyle yiyip yiyip zayıflama gibi bi durumum. Aksine kilo alıyorum. Dün akşamdan beri de daha uzun süren bi kaşıntım var. Uyurken sıkıntı yoktu sabah uyandığımda yine devam etti. Bugün zaten dahiliyeye gidecektim zaten ordaki doktora durumu anlattım bana bi kaç soru sordu ve krem vereceğini söyledi yarın sonuçları göstermeye gittiğimde yazacaktı. Ama kaşıntım durup durup tekrarlıyor.sonra farkettim ki anüs çevresinde kırmızılık var ve bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. İnternette egzama falan yazıyor ama belirtiler de çoğunluk dışkıda kan olduğu falan yazıyor ama benim öyle bi şikayetim yok peçeteye gelen Bi kan da yok. Bu durumu yaşayanlar oldu mu bilgilendirir misiniz

Kuru bir kaşıntımı o bölgede mantar bulunmaz genelde muhtemelen egzamadır doktora gittiğinizde bilgilendirirseniz sevinirim

Back