• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen tavsiye:İkiz bekliyorum kahverengi lekelenmelerim bitmedi moral 0

sebosebo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
19
0
86
Manisa
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim tup bebek yontemiyle. 3 gun ustuste simdide iki gun arayla kahverengi lekelenmem oluyor.
Doktor ikiz gebelikte normal bu durum hep yatacaksin dedi. İlk uc ay onemli senin durumun hassas yapicak bisi yok bol dinen dedi. Gunde 2 kez crinone kullaniyorum.
Ama hep kaybetme korkusu nezaman bitecek bu durum.
Benim gibi olaniniz varmi morale ihtiyacim var

canim merak etme kendinide bosuna uzme bisey olmaz allahin izniiyle
benim 3 ay belkide daha fazla normal kanamam oldu sonra39 uncu haftada 3 er kilo ikizlerim oldu
sikma canini bennde cok aglamistim

Sagolasin arkadasim bana moral oldun ALlah evlatlarindan guldursun insallah.
Ben de dra gittim cok normal dedi yine. daha oncede panikleyip gitmistim
Hem ikiz tasimak hemde crinon yapar bu lekelenmeleri dedi.
Pozitif sonucla bitmiyormus arkadasim ya Allah gunlerimi tez ve saglikli gecirtsinde kavusayim senin gibi yavrularima

öncelikle bebeklerin hayırlı olsun.aynen bende de 3 aya yakın kanama olmuştu.çok moral bozucu ama takma kafana genelde ikiz gebelerde oluyor.dinlen fazla iş falan yapma.fazla kanaman olursa hastaneye git canım.serum falan takıyorlar.ve ilişkide yasak tabiki.doktor söylemiştir zaten.

bebeklerini sağlıkla kucağına al inşallah ben ilk 4 ay regl gibi kanama geçiridim hep yattım dinlenerek doğumu bekledim şimdi bebeklerim 1.5 yaşında ve yanımdalar korkma Allahtan hep hayırlısını iste

çok geçmiş olsun ama korkma benim ilk 3 ay hiçbişeyim olmadı 4 ayda şakır şakır kanamam oldu sonrasında 2 ay kahve rengi leke leke geldi...progestan kullandık sanırım hap gibi bişey vajınadan atılan...deidğin jelide ilk 3 ay kullandım...

ama dikkat et imkanın varsa ki yoksa bile yarat hep yat....
kaybetme duygusuna gelincede malesef doğana kadar yaşıyor insan ...bizim gibi zor bulanlar hassas gebelik yaşayanlar bu duyguyu zor atıyor....

ama doğurunca eskiyi düşününce neden kasmışım kendimi veren rabbim nasip ettiyse sonuna kadar yolunda yürütüyor,mucilerin seni bırakmıyor diyorsun......

kötü düşünceleri at dinlen yolun uzun..........sağlıcakla taşı ve doğur canım

benim afacanlar 3 yaşına girecekler.....

Sagolun arkadaslar ilginize cook tesekkur ederim.

Evet bol bol yatarak gecirecegim bu hamileligi insallah
Raporumda bitiyor ama napicam bilmiyorum
Artik ara ara raporla geciricez sanirim

Rabbim hepimize evlatlarimizla guzel bir hayat nasip etsin

Arkadaslar 6 haftalik hamileyim tup bebek yontemiyle. 3 gun ustuste simdide iki gun arayla kahverengi lekelenmem oluyor.
Doktor ikiz gebelikte normal bu durum hep yatacaksin dedi. İlk uc ay onemli senin durumun hassas yapicak bisi yok bol dinen dedi. Gunde 2 kez crinone kullaniyorum.
Ama hep kaybetme korkusu nezaman bitecek bu durum.
Benim gibi olaniniz varmi morale ihtiyacim var

Canim hayirli olsun gebeligin bende tup bebek ile 7haftalik gebeyim ve 2 gun once cokk fazla kanamam oldu cok korktum doktoruma gittigimde muayene etti her iksininde kalbi atiyordu cok sukur ama yatmam gerektigini soyledi bide dediki koyu kahve rengi kanama eski kanamadir tehlikeli plan bayrak kirmizisi renkte olan kanama tehlikeli olabilir ve kanamanin ueni oldugu anlamina gelir sende korkma insallah bisey olmaz sadece lavabo icin kalkiyorum sende ole yap

benim ikizlerim şimdi iki buçuk yaşında hiç korkma 3 ay geldi 3 ay yattım...hamileleiğim boyunca yattım..32 haftada doğdular...kaybetme korkusu hep var hala var..

korkma, Allahın izniyle doğurursun sağ salim, ben hamileliğimi kanamayla öğrendim, 3 ay boyunca çok kanamam oldu, regl kanaması falan hikaye, bir anda maşraba dolusu boşalıyordu sanki, parlak kırmızı renkte üstelik, her doktora gittiğimde onların minik kalplarinin atışını dinliyordum, çok dua ettim, doktorum her an doğurabilirsin dediği halde direndim, Rabbime sığındım ve rahatladım, kızlarım sağlıkla doğdular, 14 aylık oldular şimdi evin içinde koşturuyor afacanlarım, inşallah seninkiler de öyle olacak.:nazar:

hamileliğimi kanamyala öğrendim adet olsum sandım. o gün başlayan kanamam taaaa 6. ayıma kadar devam etti. ara ara kahverengi ara ara hastaneye kaldırıldım şiddetli kanamayla. benim bebeklerimden birinin eşi ağaşıda olduğu için kanama oldu sürekli yatarak geçirdim hamileliğimi. 35+3 de planlı doğum yapdım maşallah hiçbir sorunları olamdı kuzularımın. ben proluton depot iğne oluyordum haftada 2 defa çok kanamam olduğunda gün aşırı.allahım sağlıkla kavuşdursun ..

Kizlar cevaplariniz beni cok mutlu etti. İlgi gosterip yanitladiginiz icin tesekkur ederim. Bir suredir lekelenmelerden kurtuldum. Tabi hep bir korku var yinede icimde. Rabbim banada saglikli evlatlarima kavusmayi nasip etsin. Sizler gibi burda baskalarina destek vermeyi nasip etsin.

Coook tesekkur ederim

Back
X