- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi dalynsimee
-
Lisede bir öğretmenim de bana takmıştı kafayı,bir de itiraf etti,nereye kaçacağımı şaşırmıştım.Korkudan söyleyemedim de kimseye.Cahillik işte.ergenlikten iste bunlar unv gidince unutursun
o benimde basima geldi maalesef allahtanki askere gittide kurtuldumLisede bir öğretmenim de bana takmıştı kafayı,bir de itiraf etti,nereye kaçacağımı şaşırmıştım.Korkudan söyleyemedim de kimseye.Cahillik işte.
Öğretmenimi unutamıyorum.
Öncelikle iyi günler herkese. Ben lise 2 deyim ve yeni bir okula başladım. ama bazı öğretmenleri tanıyordum yeni okulumdaki. Geçen sene dersanede edebiyat öğretmenim vardı şuan aynı okuldayız ve ben öğretmenimden çok hoşanıyorum geçen seneden beri. sürekli onun derslerine giriyordum okulumu da bu nedenle değiştirdim. ablam unutmam gerektiğini söyledi. Bide arkadaşlarım da farkında hoca bana çok özenli davranıyor. Hatta bayağı sürekli bakıyor derste falan. sizce ne yapmam lazım. öğretmenim evli değil sevgilisi falan da yok ve genç
Ayy tehlikeli . sakin ha uzak ol. Ben de öğretmen olucam ve kız olsun erkek olsun öğretmen öğrenci ilişkisi çok yanlış. Bi çizgi olmalı. O öğretmenin eğer dediğin gibi sana özenli davraniyosa niyeti kotu demektir. Hicbir öğretmen o yasa gelip artik ciddi düşünmesi gereken bi zamanda ufacık çocuğa aşık olmaz. Niyeti bozuktur muhtemelen. Ki ben yine de bunun senin sanrilarin olduğunu düşünüyorum.Öğretmenimi unutamıyorum.
Öncelikle iyi günler herkese. Ben lise 2 deyim ve yeni bir okula başladım. ama bazı öğretmenleri tanıyordum yeni okulumdaki. Geçen sene dersanede edebiyat öğretmenim vardı şuan aynı okuldayız ve ben öğretmenimden çok hoşanıyorum geçen seneden beri. sürekli onun derslerine giriyordum okulumu da bu nedenle değiştirdim. ablam unutmam gerektiğini söyledi. Bide arkadaşlarım da farkında hoca bana çok özenli davranıyor. Hatta bayağı sürekli bakıyor derste falan. sizce ne yapmam lazım. öğretmenim evli değil sevgilisi falan da yok ve genç
bugün konuşuyorduk derste sınıfımıza bayağı bağırdı. sınıf defterini imzalaması için götürdüğümde konuştuk. beni kolunun altına alıp sen başkasın dedi.
Hahaha ayy cok hosssSevgilim benden 53 yaş büyük yaş farkı problem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?