Lütfen Tavsiye Verin. Çıldırcam

bende bir öğretmen olarak birçok öğrencimin ilgisini farkederim ama onlar benim için her zaman çocuktur.

Ek olarak da sübyancı.
Öğretmen öğrenci ilişkisi suçtur. Meslekten men edilmeye kadar gider.
Yaşınıza göre birini bulun.

Lisede bir fizik hocası vardı bizim. Ağzı gözü oynayan bir tipti ve kız lisesindeydik.
Aklı bir karış havada olanlar her fizik dersinde en ön sıraya otururlardı.
Ha o kadar çabaya insan bunlar fen alanından kesin bir yer tutturur diye düşünüyor ama bir kaç tanesi kocaya kaçtı lise bitince.
Yani diyorum ki kavak yellerine kapılmayınız liseli kardeşim.

bugün konuşuyorduk derste sınıfımıza bayağı bağırdı. sınıf defterini imzalaması için götürdüğümde konuştuk. beni kolunun altına alıp sen başkasın dedi.

Ayy tehlikeli . sakin ha uzak ol. Ben de öğretmen olucam ve kız olsun erkek olsun öğretmen öğrenci ilişkisi çok yanlış. Bi çizgi olmalı. O öğretmenin eğer dediğin gibi sana özenli davraniyosa niyeti kotu demektir. Hicbir öğretmen o yasa gelip artik ciddi düşünmesi gereken bi zamanda ufacık çocuğa aşık olmaz. Niyeti bozuktur muhtemelen. Ki ben yine de bunun senin sanrilarin olduğunu düşünüyorum.
Aşık olmana gelince . geçer gider sakin ciddiye alma bu yaştaki hislerini olur mu

bugün konuşuyorduk derste sınıfımıza bayağı bağırdı. sınıf defterini imzalaması için götürdüğümde konuştuk. beni kolunun altına alıp sen başkasın dedi.

Hadi ya sende inandın buna değilmi..
Kızım şikayet bu adamı desemde sen şimdi kıyamazsın buna..

Ergenligin vermis oldugu duygusallik hormonlarin vermis oldugu kafa karisikligina dayanarakkkk soydigin hissetigini sandigin gecici duygu durum bozuklugu ve sozler ki hoslandigini anlamis olabilir u zak dur.......hoslanma yasin genc emin ol tatlim ilerisi yok evlenmeyeceksin Baskabiri cikip ona asik olacaksin bunlar gecivi etkilenme ve hevesler sakin sakin sakin yakinlasma uzak dur

Sevgilim benden 53 yaş büyük yaş farkı problem olur mu
Hahaha ayy cok hosss

Evet konumuza donelim konu sahibesi hocan seni kolunun altina alip ne yaptiii? Durben. Soyleyeyim sen baskaaasiiin dedi....yavrum uzak.dur hoslandigini anlamistir girme kolunun kanadinin aaltina daha ergensin sen hosuna gidecek bu tavilar hocanda tuhaf tam sikayetlikte iste ben yine birsey yazmayayim susayim.

Ay tutamiyorum kendimi yazmiycam dedim....
Hangi okul??
Ne ogretmeni kiz.disinda hangi derslere bakiyor?
Kizim sinifin fark etmiss hakkinda konusmalar olur simdi anlamiyorsun. Zor duru.mda kalacaksin delirdik burda ya uzak dur

Ergenler ve onların ütopik dünyası göz kamaştırıcı hayaller sanrılar ! Saçma sapan konuşup milletin sinirini bozma canım fake olduğunu ümit ediyorum ve senin kendi kendine gelin güvey olduğunu düşünüyorum öğretmenine duyduğun aşkın bir miktarını derslerine ve hayatına göster ileride sana istediğin öğretmeni aşık edersin e mi ?? Kızlarrrr sadece hayal kuruyor sakin.....

Şimdi yarın bir gün sen bu adama abuk subuk birşey desen o da seni reddetse hemen taciz diye koşarsın ama ne de olsa intikam alınmalı değil mi ! Git başka yerde oyna sabah sabah ayarlarımla oynama...

Bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın başına geldi konu sahibi ergen gibi kendisinden hoşalndığını düşünmüş öğrencisi ona mesaj atmış o da gerekli cevabını vermiş ama kız sonra taciz diye karakola koştu hemde 1 ay sonra bak bak akıla bak bizim zavallı da hiçbirşeyden haberi yok polisler gelene kadar çocuğu işinden ekmeğinden etti

öğretmen herkese bakar ama
seven insan sevdiği yanlışlıkla baksa bakışını yakalıyorum diye avunur
kendi kendinize gelin güvey olmayın

Şimdi ise hala bu pisliği temizlemeye çalışıyor psikolojisi bozuldu siciline işledi dava devam ediyor uzaklaştırma kararı bitti ama okula dönemiyor dönem içinde tayin bekliyor yazık ya sizin gibi şımarık hadsiz bir öğrencisi yüzünden oldu bunlar ! Kışkırtmayın milleti de belki adam hakikaten derslerine özen gösteriyorsunuz diye size farklı davranıyor sizin böyle düşündüğünüzden haberi bile yoktur !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…