Lütfen Tavsiye Verin. Çıldırcam

Tatlım 15 yaşındaki genç kızla ilgilenen ve yaşı en azından 23 24 olan bir erkek iyi niyetli değildir. Bunun hocan olması durumu değiştirmez. Sakin ol, yaşına daha uygun birileriyle ilgilen. Mümkünse eski okuluna dönerek uzaklaş o kişiden.

Belki düşündüğün gibi değildir hem? Benim de hala görüştüğüm erkek bir hoca var liseden. O da ilgili davranırdı çünkü edebiyatla ilgilenirdim ve edebiyat hocasıydı kendisi. Yanlış yorumluyor olma ihtimalin de yüksek.
Ne olursa olsun mantıklı düşünmeye ihtiyacın var. Kendini daha fazla kaptırmadan uzaklaş ondan.

Adam A dese sen bana aşkım dedi diyosundur kesin ergen aşkı böyle bişey

Öğretmenin sana terbiyeli olduğunu düşündüğü ve önceden de tanıştığınız için ilgili davranıyordur muhtemelen.
Sen çok yanlış anlamışsın durumları.

Hep olan bir şey artık bu, kızların çoğu okulun en genç ve bekar öğretmenine aşık olur, çok tatlı biridir, yanlarından geçerken kızlara gülmüştür bik bik bik.

Allah bağışlasın evlatlarını,etraf çok kötü artık kime güveneceğini bilemiyorsun artık..
Her taraf kötülük kokuyor..
Maalesef böyle şeyleri okudukça artık eskiden olan sallapati anneliğin çocukları nerelere götüreceğini düşünemiyorum ilerde. Bizim annelerimiz ne psikoloji ne bişey dinlerlerdi hamdolsun başımıza kötü bişey gelmedi ama etraf böyle değildi. Öyle dikkatli ve özenli olmak lazımki herşeylerinde yanlarında olduğumuzu hissettrmemiş lazım. Zaman su gibi akıyormuş

Bizim zamanlarımız daha farklıydı ama,etraf bu kadar kötü değildi,şimdi herşey o kadar acımasız ki..
Neye inanıp inanmayacağız bile belli değil,hep çıkar ilişkileri gündemde,hiç mi iyi insan kalmadı tabikikaldı ama belkide biz göremiyoruz onları..

Bu duyguları yaşıyor olman anormal değil, çoğu kişi yaşamıştır ama bu aşk değil, ama öğretmenin buna karşılık verirse o normallikten çıkar. Öğretmeni sübyancı bir SAPIK yapar. Bana karşı davranışları değişik gibi düşüncelere karışıp saçma sapan beklentiler içine girme. İlerde bunlara güleceksin.

İyi insanlarda korkudan evlerinde yaşıyolar aman bize bulaşmasınlar diye galiba

Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim..

Herkesin böyle bir öğretmeni oluyor herhalde. Bir din kültürü hocamız vardı havalı, bütün kızlar aşıktı. Ama senden farkımız bunun olamayacak birşey olduğunu bilir sadece, ahhhhhh,ahhhhhhh derdik.

Eşim lisede öğretmen. Evlenmeden önce de böyle birkaç sıkıntı yaşadık. Hiç hoş değil. Bu cesareti nereden buluyorsunuz cidden anlamıyorum. Bizim de hayran olduğumuz öğretmenlerimiz vardı ama bunun adı hayranlık. Aşk hoşlanmayan vb değil. Olmamalı da bence. Umarım bu düşünceleeinden bir an önce kurtulursun.

Sağda solda söylemeyin adamı işinden edersiniz.
Her okuldaki en genç öğretmen her sınıftan bir kıza aşıktır(!), ona gülüyordur, kitap veriyordur, hal hatır soruyordur vs...
Umarım anlatabiliyorumdur.
Bulunduğunuz yaş itibariyle, karşıdan karşıya geçerken biriyle göz göze gelseniz "Herkes bana bakıyor, çok dikkat çekiyorum, herkes peşimden koşuyor." yorumunu yapmaya müsaitsiniz.

Bir öğretmen olarak diyorum ki o bakmasını falan sakın kendine anlama çünkü bize öğretilen öğrencilerimizle göz teması kurup dersi anlatmak.. Ve her öğrenci bizim için özeldir tatlımm özel bir anlam çıkarmana gerek yok derim... derslerine bak sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…