arkadaşlar ılkokuldan bır arkadaşım arada bır slm yazardı ben fazla uzatmazdım konuşmayı hep goruselım bı kahve ıcelım falan derdı bende olur derın gecıstırırdım.. dun face te dolanıyordum gene yazdı nbr dıye sueklı yazmaz ayda hafta 1 slm verır yanı rahatsız eden bı tıp degıl dun yazıştık kendısı sehır dışına cok çıkıyormuş bende senle evlenen yandı dedım yok evlenince bu ısı bırakırım dedı sonra senın ne durumda dedı bende evde kaldım dedım oda kalmazsın dedı nıye dedım kalmassın ıste dedı bende bulamassam senı alırım dedı bende okadar vahım durumdamıyım yanı yok oyle degıl sen bulamassan ben bulamassam dedı oyle olur takılmacayala baya uzun konuştuk ama bıraz çocuksuydu halada oyle kendınden falan bahsettı sonra bana ben cok dısarda oluyorum buna dayabılırmısın gıbısınden bısey soyledı bende hayırdır cıkıyomuz dedım gıdısat onu gosterıyor dedı bende ne soyledınkı dedım anlamadınmı dedı benden hoslanıyomusun yanı dedı
m evt dedı ne zamndır dedım evvelıyatı vardı dedı sana msj yazıodum laf atıodum sen sallamıyodun bende gerı cekıldım dedı bende cok sarıdım falan dedım ama cok çocuksu yaa hıc bu acıdan dusunmedım onu sızce napmalıyım
m evt dedı ne zamndır dedım evvelıyatı vardı dedı sana msj yazıodum laf atıodum sen sallamıyodun bende gerı cekıldım dedı bende cok sarıdım falan dedım ama cok çocuksu yaa hıc bu acıdan dusunmedım onu sızce napmalıyım