Hamilelikte nefes darlığı çok normal, havaları da düşünürsek üstüne. Bende evde gezip duruyorum geceleri. Atak geciriyo gibisin de sanki kafana bişeyler mi takıyosun?Bunu anlatamıyorum kimseye işte nefes darlığı gibi ama değil yaşadğm şey beni korkutuyor evde duramıyorum balkon dar geliyor bana açık hava da meded umuyorum o bile işe yaramıyor ve sabaha kadar ha öldüm ha ölcem diye bekliyorum.
kalbin hızla çarpıp terleme bulantı weya karın ağrısı oluyomuBunu anlatamıyorum kimseye işte nefes darlığı gibi ama değil yaşadğm şey beni korkutuyor evde duramıyorum balkon dar geliyor bana açık hava da meded umuyorum o bile işe yaramıyor ve sabaha kadar ha öldüm ha ölcem diye bekliyorum.
Yok hayır hiç bişey yok ağrı sancı vskalbin hızla çarpıp terleme bulantı weya karın ağrısı oluyomu
alıntı yapmadan yazdıklarımı okudunuz mu pekiYok hayır hiç bişey yok ağrı sancı vs
Aynen ev dar geliyo bazen kendimi atıp kurtulasım geliyowiiiiyyyy kız senin anlattiğin, panik atak krizine benziyo zamanında bende yaşıyodum kapalı ortamda duramıyodum buz, gibi suyun altına giriyodum yinede faydası yoktu dısarı cıkıyodum ew, dar geliyodu we ölmekten aşırı derece korkuyodum we o an ölcekmişim gibiydim ya doktora git yada bulunduğun ortamı değiştir
son dönemlerde çoğu kişi yaşıyo bu rahatsızlığı ben çok şükğr doktora gitmeden atlattım sosyalleşerek ama yakın bi akrabam wefat etmişti ondan çok etkilenmiştim, sizinde çok etkilendiginiz bi olay olmuş olabilir malum pandemi dönemindeyiz ansızın gelir o rahatsızlık we uyumaya dahi korkarsınız sewdiginiz kişilerin yanında olmaya özen gösterin eşinizle konusun anlayış göstersim tamamen psikolojik we bunu yenebilirsin örgü ör gidebilicegin kimseler warsa onlara gitAynen ev dar geliyo bazen kendimi atıp kurtulasım geliyo
alıntı yapmadan yazdıklarımı okudunuz mu peki
galiba ama önemsiz şeyler onlar bu derece kötü yapar mıHamilelikte nefes darlığı çok normal, havaları da düşünürsek üstüne. Bende evde gezip duruyorum geceleri. Atak geciriyo gibisin de sanki kafana bişeyler mi takıyosun?
Pandemiden dolayı bi yere gitmiyorum kvalideyr gidiyordum artık oraya da gitmiyorum soğudum iyiceson dönemlerde çoğu kişi yaşıyo bu rahatsızlığı ben çok şükğr doktora gitmeden atlattım sosyalleşerek ama yakın bi akrabam wefat etmişti ondan çok etkilenmiştim, sizinde çok etkilendiginiz bi olay olmuş olabilir malum pandemi dönemindeyiz ansızın gelir o rahatsızlık we uyumaya dahi korkarsınız sewdiginiz kişilerin yanında olmaya özen gösterin eşinizle konusun anlayış göstersim tamamen psikolojik we bunu yenebilirsin örgü ör gidebilicegin kimseler warsa onlara git
Bazen önemsiz gelen şeyler insanı daha çok yoruyor. Hamilelikte normal yine de canım oluyo herkesegaliba ama önemsiz şeyler onlar bu derece kötü yapar mı
yapar canım etkilenmiş olabilirsin we çoğu insan tedawi olarak geçiriyo bu rahatsızlıgı psikolog weya psikiyatrigaliba ama önemsiz şeyler onlar bu derece kötü yapar mı
bak, haklısın hepimiz ewdeyiz ben 20 gündür raporluyum hep ewdeyim bunaldım ama örgü ye basladım zaman çabuk geçiyo kv sorununuz ne bilmiyorum ama çözğlmicek bişeyse yarın yap bi kek git ona öp elini deişik ortam gör baska türlü yenemezsin ewde otura otura olmazPandemiden dolayı bi yere gitmiyorum kvalideyr gidiyordum artık oraya da gitmiyorum soğudum iyice
Pandemi dolayısıyla randevu almak zor hep 2 3 hafta sonraya randevu veriliyoryapar canım etkilenmiş olabilirsin we çoğu insan tedawi olarak geçiriyo bu rahatsızlıgı psikolog weya psikiyatri
Yalan konuşan insandan aşırı derecede soğuyorum elinde değil ha poğaca kek vs yapıp götryorum ama fazla durmuyor resmen kaçıyorumbak, haklısın hepimiz ewdeyiz ben 20 gündür raporluyum hep ewdeyim bunaldım ama örgü ye basladım zaman çabuk geçiyo kv sorununuz ne bilmiyorum ama çözğlmicek bişeyse yarın yap bi kek git ona öp elini deişik ortam gör baska türlü yenemezsin ewde otura otura olmaz
olsun sen al 2 3 hafta sonrasına zaman çok çabuk geçiyo güçlü olmaya çalış sen em iyi ben anlarım 1 yıla yakın yasadım kafayı yemeğe gelmiştim bu sebebten eşimle aramda çok bozulmuştu kawga çoktu ewde kuranda okuyabilirsim ferahlatır kendi kendinin ilacı olmaya çalışPandemi dolayısıyla randevu almak zor hep 2 3 hafta sonraya randevu veriliyor
kıyamam yaa kendine yazık etme ewe kapatıp da bunalıma girme bişelrr yapmaya çalış hobi edin inan çok iyi gelcek ailene warsa keske onlara gidebilsenYalan konuşan insandan aşırı derecede soğuyorum elinde değil ha poğaca kek vs yapıp götryorum ama fazla durmuyor resmen kaçıyorum
Sürekli okuyorum namaz kılıyorum dua ediyorum sürekli randevu aldım bekliyorum korkudan uyuyamıyorumolsun sen al 2 3 hafta sonrasına zaman çok çabuk geçiyo güçlü olmaya çalış sen em iyi ben anlarım 1 yıla yakın yasadım kafayı yemeğe gelmiştim bu sebebten eşimle aramda çok bozulmuştu kawga çoktu ewde kuranda okuyabilirsim ferahlatır kendi kendinin ilacı olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?