seni anlıyorum canım sabaha karşı uyu gündğz waktinde bu kadar etkilenmezsin bişeye moralim bozulduğunda tekrar nüksediyo bu rahatsız, uykıdan uyanıyorum nefes nefese kalmıs haldeyim güzel bi oyun bul telefonda kafanı ona yorSürekli okuyorum namaz kılıyorum dua ediyorum sürekli randevu aldım bekliyorum korkudan uyuyamıyorum
Köye gittim bugün biraz iyi geldi sadece kvalide elti gibi davranıyor ben mi büyük o mu belli değil o yüzden uzak duruyorumkıyamam yaa kendine yazık etme ewe kapatıp da bunalıma girme bişelrr yapmaya çalış hobi edin inan çok iyi gelcek ailene warsa keske onlara gidebilsen
Öyle yapmaya başladım bugün itibari ile dün gece de fenalaştım yine Rabbim düşmanıma vermesin bunu çok zor yıprandım 1 hafta içindeseni anlıyorum canım sabaha karşı uyu gündğz waktinde bu kadar etkilenmezsin bişeye moralim bozulduğunda tekrar nüksediyo bu rahatsız, uykıdan uyanıyorum nefes nefese kalmıs haldeyim güzel bi oyun bul telefonda kafanı ona yor
benim eski kaynanada öyleydi, ne alsam aynısını alırdı hasetlenirdi ayrıldık sonundaKöye gittim bugün biraz iyi geldi sadece kvalide elti gibi davranıyor ben mi büyük o mu belli değil o yüzden uzak duruyorum
Benim tel tuşlu o yüzden eşimin işten gelmesini bekliyorum o uyuyunca oyun indrdim oynuyorum bazen o da bunaltıyorseni anlıyorum canım sabaha karşı uyu gündğz waktinde bu kadar etkilenmezsin bişeye moralim bozulduğunda tekrar nüksediyo bu rahatsız, uykıdan uyanıyorum nefes nefese kalmıs haldeyim güzel bi oyun bul telefonda kafanı ona yor
yaşama hewesin kalmıyo dimi yani düşmanın olsa bu rahatsızlıga kapılsın diye beddua etsek yeridir ama bunu yenmekte senin elinde ölümden korkma ölüm kötğ bişe olsaydı peygamber efendimiz ölmezdi üzülmemeye çalışÖyle yapmaya başladım bugün itibari ile dün gece de fenalaştım yine Rabbim düşmanıma vermesin bunu çok zor yıprandım 1 hafta içinde
durumunu eşine anlatsan yardımcı olmazmı oyalanacak bi dokunmatik telefon alsa sana taksitle veren yer çokBenim tel tuşlu o yüzden eşimin işten gelmesini bekliyorum o uyuyunca oyun indrdim oynuyorum bazen o da bunaltıyor
Evet bi de elinde eski ya da kötü olan bişey varsa bana veriyo sonra kbabaya ona verdim deyip kendine yeni alıyo bunu geçte olsa anladım ve artık bişey verse almıyorumbenim eski kaynanada öyleydi, ne alsam aynısını alırdı hasetlenirdi ayrıldık sonundakeske büyüklüğünü bilse
8 aylık evliyiz borcumuz var o yüzden borcumuz azalsın diye bekliyorum o sağolsun anlayışlıdurumunu eşine anlatsan yardımcı olmazmı oyalanacak bi dokunmatik telefon alsa sana taksitle veren yer çok
Ölüm korkusu değil günah olmsa o durumda kıyarım canıma o derecede bunalıma giriyorum ölmüyor sürünüyorum resmenyaşama hewesin kalmıyo dimi yani düşmanın olsa bu rahatsızlıga kapılsın diye beddua etsek yeridir ama bunu yenmekte senin elinde ölümden korkma ölüm kötğ bişe olsaydı peygamber efendimiz ölmezdi üzülmemeye çalış
kız snaki benim eski kv yi anlatıyorsun o da böle yapardı bana 15 yıllok ocagını werdi bana kendine yenisini almıştı daha bi sürü şeyler farkına wrınca almadımEvet bi de elinde eski ya da kötü olan bişey varsa bana veriyo sonra kbabaya ona verdim deyip kendine yeni alıyo bunu geçte olsa anladım ve artık bişey verse almıyorum
Konuyu açalı baya olmuş ama şaşırdım yani "çatlayıp ölecek gibi" hissetmek nasıl birşey.. şuan daha da büyümüş olmalı bebiş durumunuz nasıl merak ettim..16 haftalık hamileyim gece ansızın uyanıp çatlayıp ölecekmişim gibi oluyorum ve sabaha kadar uyuyamıyorum böyle bişey yaşayan oldu mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?