- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Ayni yasta cocuklarimiz kizim 11 kilo boyu 75 cm cokta abartilacak kiloda degil geldi bana o kadar takma.size de cekmis.emen cocuk yemez diye bisey yok benimki emiyorda yiyor da.bu biraz da anneye bagli.sutun varsa cocukta istekliyse emzirmeye devam.ancak emmek istediginde cok ac diyelim hemen yaptigin yemekten yedir.az once kizim emmek icin geldi bende mutfaga gidip bulgurlu ispanak yemeginden koydum yemez diye dusundum yedi dunyalar benim oldu yarim saat sonra da emmeye geldi yine ..emmesi bazen karin doyurmak icin degil annenin kucaginda oturmak dokunmak yakin olmak icinde gelir.8buçuk kilo 78cm
Gerçekten küçük ama ben de 45 kilo 1.50 Bi kadınım ailem de böyle
Eşimin ailesi de böyle
Bilemedim ne düşüneyim
Doktorumuz da bıraktırma dedi. Ama emzirmek eziyet oldu. Yedirmek için peşinden koşan çaba sarfeden ben, konuşup duran onlar
Vicdan yaptırmasalar kızıma karşı, kızımın kilo durumu da azıcık düzelse, zerre umrumda olmaz
İyi bile dayandım
Sizde mintonsunuz,gayet normal degilmi bebeğinizinde minyon olması. Bütün değerleride iyiymiş,bir sebepte yokmuş,dolayısıyla siz kimseyi dinlemeyin. Ne zaman hazir olursanız o zaman kesin memeden,bende kesmek istedim 18 aylıkken az yiyor,sadece anne sütü alıyor diye,ama kocaman kadın oturdum ağladım,kıyamadım,ben hazır degilmişim,kızımda değildi. 22 ayda iyice meme delisi olunca,yemekle hiç işi olmayınca kestim. Şu an 4 yaşında kızım.8buçuk kilo 78cm
Eşimin ailesi de böyle
Bilemedim ne düşüneyim
Doktor kesme demis siz bakmayin etrafinizdakilere. Gondermeyin de bebeginizi siz olmadan baska yere. Cok yanlis bir sey bu.Doktor kesme diyor
Psikolojik baskı kızımla ilgili olunca gerçekten güçsüzleşmeye başladım
8buçuk kilo 78cm
Eşimin ailesi de böyle
Bilemedim ne düşüneyim
8buçuk kilo 78cm
Eşimin ailesi de böyle
Bilemedim ne düşüneyim
Açıkçası sütüm çok fazla değil idare eder oranda.Ne münasebet memeden kesmeyin çok küçük daha.. keseceğiniz zamanda azaltarak kesin.. memeden kesiceksiniz diye ruhunda açılacak olan yarayı düşünün.. eski kafaları hiç dinlemeyin çok biliyolar her şeyi..
Onların zamanında her şey çok ortada değildi fakat internet çağındayız.. bi sürü pedagog ve doktorun çocuk yetiştirmeyle alakalı bilgi ve tecrübeleri var.. kulaklarınızı tıkayın ve dolduruşa gelmeyin.. 2 yaşına kadar emmeye hakkı var evladınızın mahrum etmeyin..
Şunu da eklemek isterim.. çok istediğim halde doyasıya emziremedim evladımı sıkıntı ve streslerden dolayı kesildi sütüm.. imkanınız varken tadını çıkarın.. çok büyük bi lütuf o gerçekten..
Doktorumuz iştah için bir şurup verdi zaten, demir çinko içeren bir şurup daha verdi, kullanıyoruz.Bir vitamin var iştah açıyor. Ama o yaştaki çocuğa içirilir mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?