Lutfen tecrubesi ve bilgisi olanlar fikir verin.

redcherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
44
2
13
30
Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım. Sorunum su ki; küçücüklügümden beri bademciklerim hasta olmasamda sis özellikle biri diğerinden daha büyük. Ayni zamanda sinüzitim var. Hasta olduğumda nefes alamıyorum. Yemek yerken tuttuğunda boğazimda takılma hissi oluyor. Ayrıca bademcik taşısa oluşuyor ve ara ara koku yapıyor. Bana bu kadar zararı olan bademciklerimi aldırmaya karar verdim. Ama bazı konularda
endişeleri var. Duyduğuma gore bademcik ameliyatından sonra kilo aliniyomus. Bu dogrumu? Yani çocuklar da anladım ama yetişkinlerde bu durum gecerlimi? Kilomdan çok memnunum. Ama bu durum beni endişeye düşürdü. Birde bademcik ameliyatı olanlar acaba nasılggeçti ameliyat sonrası ve ameliyat tecrübelerin izi paylasirsaniz çok büyük iyilik yapmış olursunuz. Lütfen fikir verin ((

Kilo alindigini hic duymadim aksine esim kilo verdi benim. Cok basit bi ameliyat ilk 1 hafta ozenli sulu yiyeceklerle besleniyorsun okadar.

Canım bende kilo alındığını hiç duymadım. Ayrıca sana ve sağlığına bu kadar zarar veriyorsa kilo alacak olsan bile bunu dert etme bence. en azından rahat bir nefes alırsın. Benim 2 yeğenimde aldırdı 5 6 yaşlarında. kilo alma verme gibi bir durumları olmadı canım. Sağlığın herşeyden önemli. takıldığın tek nokta kiloysa hiç düşünme aldır derim ben :)

Çok geçmiş olsun..

yaşın 18 olduğu için lokal anestezi ile olursun yani tamamen bayıltmazlar seni sadece bademciklerine iğne ile uyuştururlar.. ben 15 yaşımdaydım olduğumda ve çok çabuk geçiyor operasyon... ilk hafta biraz zor olabilir tam zamanı aslında bol bol dondurma yiyeceksin... sıvı şeyler tüketeceksin... ve çok rahat artık bademciklerin şişmeyecek... kolay kolay hasta olmam ama soğuklarda dikkat etmezsen farnjit oluyorsun ...beni,m bademciklerim kalp romatizmasına çevirdiği için ameliyat olmuştum... seni çok zorluyor ve her sene böyle sıkıntılar çekip iğne yemek zorunda kalıyorsan ol kurtul derim...kilo aldım evet ama sonra verdim... sürekli kilo alacaksın ve veremiyeceksin diye bir şey yok...geçmiş olsun

Çok saolun kızlar cevabınız için. Peki lokal anestezimi yoksa genel anezteziyimi onerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…